PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkentte Sivas tanıtım günleri

Sivaslilar.Net
26.01.2010, 02:55
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

BAŞKENTTE SİVAS TANITIM GÜNLERİ

01–04 Nisan 2010 tarihlerinde Başkent Ankara’da “Sivas Tanıtım Günleri” düzenlenecek.
Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu’nun öncülüğünde (ASİDEF), Valilik, Belediye, Cumhuriyeti Üniversitesi ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilecek program Ankara Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak.

Programda, Sivas’ın kültür, sanat ve folklorik özellikleri ile sanayi ve ticaretini tanıtmak, genç nesiller ile buluşturulması hedefleniyor.

ASİDEF Genel Başkanı Hulusi Koçak, Genel Sekreter Erol Yanar, Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Artur, Genel Sayman Yaşar Tozar, Show Fuarcılık Genel Müdürü Özkan Çatmaz konuyla ilgili olarak odamızı ziyaret etti.

Ankara`da geniş çaplı bir tanıtım organizasyonu düzenlemeyi planladıklarını anlatan Koçak, UNESCO`nun Dünya Kültür Mimari Listesi`nde yer alan Divriği Ulu Camisi ve Şifahanesi`nin fotoğraflarından oluşan `Cennetin Kapıları` adlı sergiye de tanıtım günlerinde yer vermek istediklerini ifade etti.
Ankara’da yaşayan Sivaslılar olarak, “takım ruhu” içinde Sivas’ı hak ettiği şekilde tanıtmak istediklerini açıklayan Koçak, “Anadolu coğrafyasının en yoğun kültürel zenginliklerine, geleneksel değerlerine sahip Sivas’ın ulusal ve uluslar arası platformlarda en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.

EyüphanAydın
26.01.2010, 02:59
Bu güzel tanıtımda güzel ilimiz açısından güzel geçmesi tek temennimiz.

Mavera
26.01.2010, 03:45
01 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah 1 Nisan şakası yapmazlar

seva
26.01.2010, 07:10
Sevindirici bir haber oldu..

Salim58
26.01.2010, 07:36
güzel bi haber,o günü görebilirsek inşallah bizlerde katılırız.