PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hep Bayramda mı buluşacağız??? Bir de öylesine görüşelim:)

Kibrisli
28.01.2010, 23:29
Evet sevgili arkadaşlar... Baktım gezdim dolaştım ve farkettim ki Yurtiçindeki Sivaslılar bölümünde Sivas'taki Sivas'lılar diye bir bölüm yok... :) Biraz garip geldi... Tam onu açacaktım ki dedim hep bayramda seyranda mı buluşacağız bir de öylesine buluşalım... Sivas'taki Sivaslilar.net ya da Sivasspor.com üyeleri ile çok sık görüşemiyoruz, tam da tatilken öğretmenler, öğrenciler memlekete gelmişken görüşelim dedim... Konya Etli ekmeğini bizimkinden çok beğenenlere Etlekmek ısmarlayalım, İstanbul'dan gelenler olursa onlardan birisine de seçimlerden kaynaklı bir köfte sözüm var ona da onu ısmarlayayım...

Yani tamamem bencilce birşey buluşma amacım... Sizlerle görüşmek ya da muhabbetin iki belini kırak diye değil... Tek nedeni borçlarımı ödeyeyim:)

Şaka bir yana da arkadaşlar, hakikaten bir fırsat yaratalım ve önümüzdeki hafta içerisinde görüşelim... Herkes düşüncelerini görüşlerini yazsın, Sivas'ta yaşayan site yöneticilerimiz de "Milli iradeye" uygun şekilde :) bir tarih ve saat belirlesinler, yeri de ortaklaşa belirleyip görüşelim derim...

goramaz
28.01.2010, 23:33
etliekmekler sendense gelirim ben .. beleş ne de olsa...

Salim58
29.01.2010, 09:06
biz burada bunu başardık gibi bakalım devam edebilecekmiyiz.:)

Sivasta'da böyle birşeyin olması güzel olur.

Etli ekmek varsa bide beleşse bende gelmeyi düşünebilirim, tabi davet olursa.:)

ben yazın geldim Ramazan Bayramında dört kişiyi zor topladım, sen başarabilirmisin bilemem..

Rallim58
29.01.2010, 09:53
Burak hocam, okullar 8 şubat açılıyor. Önümüzdeki hafta sonu, il dışından gelenler gidecek, onları da kapsayan bir proje ise, bu hafta sonu olmalı. En ivedisi yarın gibi, çünkü Pazar saat 15.00 maç var. Ama talep edilirse ki ordan da maça geçelim:D neden olmasın.

Şu anda Sivas'ımızda bulunanlar ve katılmayı arzu edenler isimlerini yazarlarsa daha uygun olur diye düşünüyorum. Zamanını tesbit edip yeri de belirtirseniz, nasip olur aksilik olmazsa, mutlaka katılırım.

Arif Coşkun
29.01.2010, 10:18
Haydin bakalım Merkez Yiğido veya yiğideleri. Burak kardeşim güzel bir fikir ortaya atmış, bunu iyi değerlendirin. Yiyin yemeğinizi, için çayınızı, edin sohbetinizi tanışın kaynaşın, hiç bir şey kaybetmezsiniz, yeni arkadaşlık, dostluklar kazanmış olursunuz. Resim çekilmeyi ve sitemizde yayınlamayıda ihmal etmeyin. Şimdiden afiyet ve iyi sohbetler olsun. :)

FurkaN
29.01.2010, 10:50
Cumartesi yada pazar olursa katılabilirim pazartesi günü istanbula gideceğim...

Kibrisli
29.01.2010, 13:40
Ben maç biletimi aldım, D Blok P 56 yani uğurlu koltuğumdan... Fener'in kurtuluşu yok... Maça birlikte gider miyiz bilmem ama maçtan önce 12 gibi felan buluşabiliriz....

altuntas58
29.01.2010, 23:17
İyi bir düşünce sivastaki arkadaşların buluşup tanışıp dostluklar kurması kadar güzel bir olay olabilirmi hiç ben şimdiden sizin buluşmanızı ve bu önemli günü ölümsüzletip resimler cekmenizi ve sitemize eklemenizi sabırsızlıkla bekliyorum bence bu tarihi fırsat kacmaz hem yemekli bir toplantı olacağa benziyor etli ekmek köfte lafları dolaşıyor ortalıkta:) kıbrıslı kardeşimi bu örnek davranışından dolayı kutlarım.

Cley
29.01.2010, 23:20
Biz de Pazar günü Ankarada buluşuyoruz. Sizden kalabalık olursak siz foto filan eklemeyin sakın :))

LaEdri
29.01.2010, 23:26
Maç günü gelmem biraz zor ama onun dışında gelmeye çalışırım!

Kibrisli
30.01.2010, 22:03
Allaaah yarın gelsin etliekmekler :) Ama benim totemim var maç öncesi köfte yemem gerek... Ben size köfteyle eşlik etsem abi:) O'nu söylemeyi unuttum...

FurkaN
30.01.2010, 22:36
Allaaah yarın gelsin etliekmekler :) Ama benim totemim var maç öncesi köfte yemem gerek... Ben size köfteyle eşlik etsem abi:) O'nu söylemeyi unuttum...

Hocam bunu Recep abiye bildirmeniz gerek.. :) Çünkü işin bu kısmıyla o ilgileniyor..

BekirBayrak
31.01.2010, 22:45
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

RüStü ElmaS
31.01.2010, 22:57
Afiyet olsun, güzel bir organize olmuş, fakat bazı arkadaşları tanımıyorum, bu arkadaşların isimlerini yazarsanız sevinirim.

Salim58
31.01.2010, 22:59
Afiyet olsun .....

çok güzel bi görüntü elinize emeğinize sağlık..

Rallim58
31.01.2010, 23:13
Soldan sağa; Onur, Kıbrıslı,Malum:)Sensetik, Harunhoca (Sensetik arkadaşı-Urfa'dan geldi),Rallim58 oğlu,Bekir Bayrak ve Ötüken (goramaz hocam vekaletli:D)
Fotoğraflar: FuRKaN:D stüdyolarına aittir...

Burak hocamızın buluşma teklifine bizlerde organize olalım istedik.

Her ne kadar istenilen düşüncelere cevap vermedi gibi ise de, maksat hasıl oldu diye düşünüyoruz.

Katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Salim58
01.02.2010, 03:44
Soldan sağa; Onur, Kıbrıslı,Malum:)Sensetik, Harunhoca (Sensetik arkadaşı-Urfa'dan geldi),Rallim58 oğlu,Bekir Bayrak ve Ötüken (goramaz hocam vekaletli:D)

Her ne kadar istenilen düşüncelere cevap vermedi gibi ise de, maksat hasıl oldu diye düşünüyoruz.

Çok teşekkür ederim Abi tanımadığımız kardeşlerimizi tanımış olduk.:)

Benim dikkatimi çeken Onur neden kapşonunu çıkarmamış çokmu soğuktu.?

Rallim58
01.02.2010, 08:44
Salim dayı, Onur'un evde bile böyle dolaştığı istihbaratı geldi. Temmuzda da böyle karşılaşırsan şaşırma...!:)

Arif Coşkun
01.02.2010, 10:03

İlk adım atılmış olması güzel. Görüntülerden elde ettiğim izlenimlere göre maç öncesi karınlar doyurulmuş, afiyet olsun. Bu vesileyle nickini duyupta kendilerini tanımadığımız arkadaşlarıda tanımış görmüş olduk. Katılan arkadaşlara teşekkür eder, ve bunun devam etmesini dilerim.

NOT: Birşey dikkatimi çekti, Kıbrıslı ev sahipliği yaptığı içinmi öyle dürümü büyük, :) goramaz hocamın vekaletine ikram etmedinizmi yav, neden onu öyle devre dışı bıraktınız hııı :) Kıyamet koparacaksınız sonra :)

Rallim58
01.02.2010, 10:27
İlk adım atılmış olması güzel. Görüntülerden elde ettiğim izlenimlere göre maç öncesi karınlar doyurulmuş, afiyet olsun. Bu vesileyle nickini duyupta kendilerini tanımadığımız arkadaşlarıda tanımış görmüş olduk. Katılan arkadaşlara teşekkür eder, ve bunun devam etmesini dilerim.

NOT: Bişe dikkatimi çekti, Kıbrıslı ev sahipliği yaptığı içinmi öyle dürümü büyük, :) goromaz hocamın vekaletine ikram etmedinizmi yav, neden onu öyle devre dışı bıraktınız hııı :) Kıyamet koparacaksınız sonra :)

Arif baba, goramaz hocam kendisi gelemedi, kardeşi Halit hocamda davetli idi o geldi. Biz meşhur ve lezzeti tartışılmaz etli ekmeğimizden ikram olacağını söylediğmiz halde, Kıbrıslı hocam, kendi dürümünü alıp gelmişti, bizde malum mekanda etliekmeğimizi yaptırdık:)

goramaz
01.02.2010, 13:52

NOT: Birşey dikkatimi çekti, Kıbrıslı ev sahipliği yaptığı içinmi öyle dürümü büyük, :) goramaz hocamın vekaletine ikram etmedinizmi yav, neden onu öyle devre dışı bıraktınız hııı :) Kıyamet koparacaksınız sonra :)

Değil mi abi? Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar :) Bir de resim eklemişler.

Afiyet olsun.. Lop Lop et olsun...

Siyahnur
01.02.2010, 16:57
Arif baba, goramaz hocam kendisi gelemedi, kardeşi Halit hocamda davetli idi o geldi.

Nasil ? :)
Goramaz ile Ötüken kardes mi ?

Kibrisli
01.02.2010, 17:19

Abi maç öncesi köfte yemek benim geleneğim olduğundan ben köfteyle katıldım... Bu arada çok şişmanlamışım yahu kesin zayıflamak gerek:)

goramaz
01.02.2010, 18:42
Nasil ? :)
Goramaz ile Ötüken kardes mi ?

Gatiyyen.. Onun gibi bir hain nasıl benim kardeşim olabilir. Ablası olsam bir dürüm de bana getirirdi..

Azizem_58_58
23.01.2012, 21:50
Keşke bu sene de böyle bi toplanma olsa sadece erkekler değil de bayanlar da gelse :D

Kibrisli
17.05.2012, 22:22
Bekir abi fotolar yok olmuş varsa koysana yeniden hem Maksimum'un reklamını yapıyoruz o fotolarda aaa :)

LaEdri
17.05.2012, 22:31
Beni daha çağırmaz oldular..

Azizem_58_58
18.05.2012, 09:57
olursa böyle beni de çağırın ha :D

Alibaba58
18.05.2012, 19:24
Keşke bu sene de böyle bi toplanma olsa sadece erkekler değil de bayanlar da gelse :D

Canım benim Sivas'a gelişim 1 hafta ertelenebilir. Sanırım 1 Haziran gibi yola çıkarız. Biliyorsun ben Divriği'de kalıcam ama merkeze uğrarsam muhakkak seni ve Sabiha Ablayı görmek isterim. :)

Azizem_58_58
18.05.2012, 23:16
Iyi olur valla :) haziranın ilk haftası da okullar kapanıyor tam zamanında olur :) sabiha teyze de gelir inşallah daha geçen gün karşılaştık onunla da :) yerim onu ben :D

NECMEDDİN ÖZBEK
19.05.2012, 10:38
Iyi olur valla :) haziranın ilk haftası da okullar kapanıyor tam zamanında olur :) sabiha teyze de gelir inşallah daha geçen gün karşılaştık onunla da :) yerim onu ben :D

sevgili azizem _58_58 gökte eğlence var deseler inan merdiven dayarsın:)

Azizem_58_58
19.05.2012, 22:34
Necmettin amca son zamanlarda keyfim yerinde ya. O yüzden böyle uçuyorum :)

NECMEDDİN ÖZBEK
20.05.2012, 12:31
Necmettin amca son zamanlarda keyfim yerinde ya. O yüzden böyle uçuyorum :)

inşallah ömür boyu hep keyfin yerinde olur hep mutlu kalırsın sevgili azizem_58_58