PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karayolları personeli kan bağışında bulundu

Sivaslilar.Net
29.01.2010, 00:36
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Karayolları 16. Bölge Müdürü personeli kan bağışında bulundu. Sivas Kızılay Kan Merkezi ekibi sabah erken saatlerde kuruma içerisinde kan bağışı için stant kurdu.

Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir ve Bölge Müdür Yardımcısı Yılmaz Demirtaş başta olmak üzere çok sayıda kurum personeli kan bağışına katıldı.
Kurum personelinin kan bağışına ilgisi oldukça yoğundu.
Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü ise Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir'e kurum olarak Kızılay'a verilen destekten ötürü teşekkür belgesi verdi. Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü Doktoru Kürşat Ergün, teşekkür belgesini Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir'e takdim etti.

Kan bağışının ardından gazetemize özel açıklamada bulunan Karayolları 16. Bölge Müdürü Elbir kan bağışının önemine değindi.
Bügün verdikleri kanların yarın hayatları kurtaracağını dile getiren Elbir, bir gün hepimiz kana ihtiyaç duyabiliriz. Kan vererek insanları yeniden hayata bağladığımızın, hayat kurtardığımızın bilincinde olmalıyız.

Karayolları bölünmüş yollar yaparak can kurtarıyor. Kan bağışlayarak da can kurtarmak için Kızılay'ın aracılığıyla böyle bir kampanya yaptık.
İnşallah vermiş olduğumuz kanlar canlar kurtarır.

60. kuruluş yıldönümümüz olduğu için 60 üniteyi hedefledik. İnşallah 60 ünite kana ulaşacağız. Ama ilgi de oldukça yoğun. Bağış miktarı hedeflediğimiz miktarın üzerine çıkacak gibi" şeklinde konuştu.

Erhan Arslan / Sivasın Sesi

Salim58
29.01.2010, 08:49
ilgi yoğun olduğuna göre hedefede ulaşırlar heralde.

kan vermek güzel birşey.

eceli58
30.01.2010, 14:43
Kan verenlerden birisi benim abim,ilginin yogun olduguna sevindim...