PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Belediye ezip geçiyor

Sivaslilar.Net
08.02.2010, 07:40
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Sivas'ın voleybolda lokomotifi olan 4 Eylül Belediyespor, dün oynadığı maçta Hatay Tedaşspor'u 3-0 yenerek liderliğini ve yenilmezliğini sürdürdü.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yardımcıları ve çok sayıda sporseverinde izlediği maça Belediyespor'lu voleybolcuların ellerinde "Kırmızında biz varız, beyazında yine biz, her halde ve her şartta Sivasspor seninleyiz" yazılı pankartla çıkması tribünlerden büyük alkış aldı.
4 Eylül Belediyespor hızlı başladığı ilk sette, her iki teknik molaya da önde girerken, seti de 25-20 önde tamamladı. İkinci sette de iyi oyunu sürdüren Belediye, bu seti de 25-19 önde tamamladı. Son sette de önde olan Sivas Belediye, 25-19'luk skorla salondan 3-0 galip ayrıldı.
Temsilcimizin yeni transferleri Zapata ve Pavel sergiledikleri performansla izleyenlerden büyük alkış topladı.
Karşılaşmanın ardından aldıkları galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten başarılı antrenör Levent Zoroğlu, “Hedefimize her geçen hafta bir adım daha yaklaşıyoruz. İnşallah grubumuzu lider tamamlayıp yarı finallere yükseleceğiz” şeklinde konuştu.
Öte yandan 4 Eylül Belediyespor, Hatay temsilcisini yenerek ligdeki galibiyet serisini 11’e yükseltirken puanını da 31’e çıkarttı.

Sivas Hürdoğan

Salim58
08.02.2010, 07:56
Hem liderliğini hemde yenilmezliğini sürdürmesi güzel birşey .başarılarının devamını dilerim.

alix_özdemir
08.02.2010, 12:18
Ben de maçtaydım. Kendilerini yürekten kutluyorum. Umarım kendilerini 1. Lig'de de görürüz. Sivas'ın salon sporlarına ihtiyacı vardır. Bu sebepten ötürü bu başarılı yolda takımımıza destek olalım ve maç günleri salonu dolduralım. Saygılarımla...

Kibrisli
08.02.2010, 12:20
Tebrik ediyorum... Az kaldı 1. lig bekle bizi... ( cley : Resim düzeltilmiştir :) tşkler)

Cley
08.02.2010, 12:21
Sivasın futboldan başka sporlarda da adını duyurması lazım. Sivas Belediyesi voleybol takımını kutlarım. Diğer kurumlarımıza da örnek olmasını temenni ediyorum.

Salim58
08.02.2010, 13:52
Ben de maçtaydım. Kendilerini yürekten kutluyorum. Umarım kendilerini 1. Lig'de de görürüz. Sivas'ın salon sporlarına ihtiyacı vardır. Bu sebepten ötürü bu başarılı yolda takımımıza destek olalım ve maç günleri salonu dolduralım. Saygılarımla...

İnşallah sizin gibi fedakarlık yapacak başka arkadaşlarda çıkar ve desteğini esirgemezler.konumuz Sivas'sa devam ozaman.