Orijinalini görmek için tıklayınız : Çocuklar karın keyfini çıkardı
Sivaslilar.Net
10.02.2010, 09:55
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde çocuklar karın keyfini çıkarıyor.
Koyulhisar'da bir süredir etkili olan soğuk ve yağışlı hava, yerini güneşli havaya bıraktı.
Bunu fırsat bilen bazı çocuklar da Koyulhisar Hükümet Konağı önünde bulunan yeşil alanda “kardan adam'' yaparak gönüllerince eğlendi.
Sivas'ın Sesi.
Bu haberi okuyunca benimde çocukluğum aklıma geldi.:)
bizlerde böyle kar yağıpta hava güzelleşince ,tüm arkadaşlar toplanır ya kardan adam yapardık, yada kızak kayar veya kartopu oynardık. o günler ne güzel günlerdi.keşke hep çocuk kalabilseydim.:mad:
salim abi çocuk olmaya gerek yokki yine yap ben geçen kar yagdı aldım çocukları hem kartopu yaptım hem kardanadam çok eglendim ama kızak kayamam küçükken çok kaydım. yaaa evet negüzeldi o günler
Ah öyle bir karyağışı görsek kardeşim çıkacağız dağlarada yokki bi yağsın büyük bi naylon alıp kayacağım.
:) :) iyi fikir naylonla kayması aklımda bulunsun bende çıkıyım daga kaymak için bidaha kar yagarsa öyle yaparız :)
:) :) iyi fikir naylonla kayması aklımda bulunsun bende çıkıyım daga kaymak için bidaha kar yagarsa öyle yaparız :)
küçükken kızakla bi kaza yaptım asla kızağa binmem daha. kızakta haşant olmuştu bende.:D onun için naylon en güzeli çık yüksek bi tepeye dereye kadar durma in kim tutar beni.:)
küçükken kızakla bi kaza yaptım asla kızağa binmem daha. kızakta haşant olmuştu bende.:D onun için naylon en güzeli çık yüksek bi tepeye dereye kadar durma in kim tutar beni.:)
benimde kızagım vardı ama ben hiç kaza yapmadım iyi şöfördüm :)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.