Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıcıoğlu için ikinci araştırma komisyonu
Sivaslilar.Net
11.02.2010, 15:57
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili ikinci bir araştırma komisyonu kuruldu.
Resmi Gazete'de yayımlanan TBMM Kararına göre, "Sivas Milletvekili ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Helikopter Kazası ve Kurtarma Çalışmalarının Tüm Yönleriyle Araştırılarak Benzer Durumların Yaşanmaması İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla" yeni bir Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
16 üyeden oluşan Komisyon üç ay süreyle görev yapacak.
(ANKA) (HLL/BÜN) (Ankara Haber Ajansı)
MUTLU İTİK
11.02.2010, 16:06
Bu komisyonu kuracağınıza olayı gerçekerini halka paylaşın suçlulara cezalarını verin ama öyle cezalar verinki yüreğiniz varsa tabii. bundan sonra kimse böyle suikastlara kalkışmasın
Olay anında 11 resmi açıklama yapıpta 11 ide yalan çıkmasına rağmen halen görevinde bulunan bakan istifa etmedikten sonra komisyon kurun durun
barikat58
11.02.2010, 16:40
Kazanın sebebini adam gibi açıkladınız ya şimdi bi daha böyle kaza olmaması için önlemler alırsınız...Tek önlem var darbe yanlısı tüm zihniyetleri içeri atacaksın...
Kasım Öktem
11.02.2010, 16:47
1 yıl geçti üzerinden hala olaya bir açıklık getirilemedi..
Suikast olması büyük ihtimal..
Suikast olmasaydı bu kadar uzun süre akıllarda soru işareti kalmazdı diye düşünüyorum
komisyonun kararı belli neyi araştıracaklar daha.
kazayı otopsi yapacaklar heralde.
bilal kose
11.02.2010, 18:01
hala kirli bilgi verenler gorevinin basinda neyi arastiracaklar herseyn acikta gunesi balcikla sivamaya calisiyorlar
ne komisyonu ne arastirmasi,yalan bunlarinki maksat millet uyanmasin ses cikmasin,koskoca bir devlet büyügünü bir lideri resmen tuzaga cekip ölüme resmen terk ettiler bunu kim nasil aciklar ne söyleyebilir.aciklasa neyi geri getirir.diyecek bir sey bulamiyorum,,selam,
TracyMcGrady58
12.02.2010, 14:08
Daha nesini arastiracaklar merak ediyorum. Ya tüm gercekleri paylasinda yada bu isin pesini birakin artik. Gercekleri zaten biliyorlar ama böyle uzatiyorlar iste.
gözünüz körmü yahu bir yıldır araştırıyorsunuz geri zekalımısınızki bulamıyosunuz siz bizi çocukmu sanıyosunuz biz herşeyi biliyoruz kardeşim bizimle dalga geçmeyi bırakın da başladığınız işi adam gibi yapın adam ilk defa uçuyor ve bunu fırsat bilen sizlerde suikasti gerçekleştiriyosunuz işte daha neyin açıklamasını yapmaya çalışıyorsunuz in aşallah bu planı kuranların sonunun her parçası bir yere savrulurda etlerini cımbızla toplarlar.inşallah amiin allahım bu gün cuma duamı kabul et yarabbi.
OSMAN ECE
12.02.2010, 17:48
maraş dağları boranlı karlı
verilen bilgilerin hepsi kirli
bilgiler gitti ismailde sırlı
bunu hesabını hakka verirler bir gün
Kaza Değil Ben bile bunu görüyorum Ama yetkililer göremiyor Am şu var bunu yapan güçler her türlü önlemide alacaklar
OSMAN ECE
12.02.2010, 17:56
nice azgınlara hesaplar sordu
baş buğa yıllarca hızmetler verdi
türk birliği kurmaktı onun tek derdi
bunuda davası görülür bir gün
Cumhurbaşkanı Sayın Gül devlet denetleme kuruluna talimat vererek bu konunun daha detaylı bi şekilde araştırılması için talimat verildiğini öğrendim.
aradan bir yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen hala bi ilerleme olmaması düşündürücü.
bekleyelim bakalım son araştırma'dan nasıl ve ne şekilde bir sonuç çıkacak.
bilal kose
16.02.2010, 11:49
bu defa sonuc alinir diye dusunuyorum gulun talimatni okudum cok samimi gozukuyor insallah bu defa sonuc alinir diye dusunuyorum
barikat58
16.02.2010, 11:59
Helikopter Kazası ve Kurtarma Çalışmalarının Tüm Yönleriyle Araştırılarak Benzer Durumların Yaşanmaması İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla" yeni bir Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
Özellikle kırmızı renge boyadım oraya dikkat edin bu kazayla alakalı bi inceleme değil..Benzer durumlar olmaması için bu kaza ışıgında alınacak tedbirlerle alakalı bir çalışma...Onun için boşuna inşaallah bu sefer bir sonuc çıkar falan deyip beklemeyin...
Gül'den Yazıcıoğlu talimatı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazasıyla ilgili Devlet Denetleme Kurulu'na araştırma talimatı verdi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasını Devlet Denetleme Kurulu tüm yönleriyle araştıracak.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği helikopter kazası, havacılık emniyeti ve güvenliğine ilişkin konuların Devlet Denetleme Kurulu (DDK) tarafından araştırılması ve denetlenmesi talimatı verdi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, 25.03.2009 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte beş kişinin hayatını kaybetmesi üzerine gerek söz konusu kaza, gerekse havacılık emniyeti ve güvenliğine ilişkin olarak gündeme gelen çeşitli konuların Devlet Denetleme Kurulunca tüm yönleriyle araştırılması ve denetlenmesi talimatını vermişlerdir” denildi
bilal kose
16.02.2010, 12:08
gercigi konusmak gerekirse barikat kardes bu saatten sonra hicbir aciklamanin veya arastirmanin sonuca gidecigine inanmiyorum herkes biliyor veya supelleniyor muhsin baskan suikaste kurban getti arastirip ogrenseler bile kamuoyuyla paylasacaklarini sanmiyorum belki ileride ama simdi degil zanetmiyorum aciklasinlar
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.