PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi Kızlar Futbola

Sivaslilar.Net
13.02.2010, 07:51
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak organizasyonu olan “Haydi Kızlar Futbola” projesinin Sivas ayağı 15 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

Konu hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürlüğü Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Bölümü Koordinatör Öğretmeni Arif Meral, projenin 1996-97 doğumlu kızları kapsadığını kaydetti. Pazartesi günü başlayacak olan proje öncesinde 5 okul takımının seçildiğini belirten Meral, “6 hafta sürecek olan projede ilk 4 hafta kızlarımıza temel eğitim bilgileri verilecek” dedi.
İlk 4 hafta kızların kendi okullarında haftada 2 gün 1’er saat olmak üzere eğitim göreceğini dile getiren Arif Meral, 6 haftanın ardından aynı şekilde bir 6 haftalık daha çalışma yapılacağını kaydetti.
Meral, 4 haftadan sonra müsabakaların başlayacağını kaydederek, “Buradaki asıl hedefimiz kızlarımıza müsabaka oynatmaktan çok, onları futbola kazandırmaktır. Futbolun takım ruhunu onlara aşılayarak sporla iç içe büyümelerini hedefliyoruz. Ayrıca kızlarımız ileride futbol oynamasa bile onları tribünlere çekmekte bir diğer amaç” şeklinde konuştu.

Sivas Hürdoğan.

Salim58
13.02.2010, 08:32
Haydin bakalım sizleri yeşil sahalardada görmek isteriz.

Sivas'ta buna ilgi olurmu bence biraz zor gibi.