PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP’nin kuruluşu Ulaş’ta kutlandı

Sivaslilar.Net
17.02.2010, 08:00
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kuruluşunun 41. yıl dönümü dolayısıyla Ulaş İlçe Teşkilatı'nda kutlama programı düzenlendi.

MHP Ulaş İlçe Teşkilatı'nın Cemal Tarlan Caddesi'nde bulunan binasında gerçekleşen programa, Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, MHP İlçe Başkanı Hikmet Kuruçay, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkanı Kuruçay, yaptığı konuşmada, ''Bugün, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kuruluşunun 41. yılının haklı gururunu yaşıyoruz. Zamanında veya bir erken seçimde Milliyetçi Hareket Partisi Ulaş İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazırız. Belde teşkilatlarımız, köy temsilcilerimiz seçime hazır. İlk seçimde Milliyetçi Hareket Partisi'ni tek başına iktidara taşıyacağız'' dedi.
Kuruçay, ''Ülkemizde huzur, istikrar, terör, geçim sıkıntısı ve işsizlik çeken milletimizin artık tahammülü kalmamıştır. Bu da teslimiyetçi iktidarın sonunun görüldüğü ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin tek başına iktidar yolunun açıldığıdır. Türk milletini bu sıkıntılardan kurtaracak tek çare Milliyetçi Hareket Partisi'nin tek başına iktidarı ve Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin Başbakan olmasıdır. Ülkemiz bu zorlukların altından MHP iktidarıyla kalkacaktır'' dedi.

Sivas Hürdoğan.

Dilsad Hatun
17.02.2010, 17:48
Daha Nice Yillara insaAllah , Davamiz'dan Taviz vermemek temennisiyle .!
Tesekkurler

OSMAN ECE
17.02.2010, 17:59
kırkbirinci yılınızı başımla anarım
ayrıldım o dosttan ona yanarım
nerde baş buğum koca çınarım
unutmadık seni yıllar geçsede

Dilsad Hatun
17.02.2010, 18:15
kırkbirinci yılınızı başımla anarım
ayrıldım o dosttan ona yanarım
nerde baş buğum koca çınarım
unutmadık seni yıllar geçsede

Unutmak Ihanettir Bize
Varsin gelsin Kara Eylüller Yine
Ben davama Bas koymusum
Basbugum Ruhun Sad Olsun.

doğan bulut
17.02.2010, 19:08
Kaynasın Karadeniz taşsın Sakarya
Türk milleti yürüsün tüm Ankara'ya
Sevinsin hainler gülsün palikarya
Dinmesin gözümden akan gözyaşım
Hakka vasıl oldu Başbuğ Türkeş'im.

Karardı gökyüzü soğudu güneş
Lal oldu dilleri sustu ülküdaş
Yırtılır yürekler dinmez gözde yaş
Türk-İslam alemi yasta gardaşım

ayten58
17.02.2010, 20:29
Kaynasın Karadeniz taşsın Sakarya
Türk milleti yürüsün tüm Ankara'ya
Sevinsin hainler gülsün palikarya
Dinmesin gözümden akan gözyaşım

Karardı gökyüzü soğudu güneş
Lal oldu dilleri sustu ülküdaş
Yırtılır yürekler dinmez gözde yaş
Türk-İslam alemi yasta gardaşım

daha nice yıllara inşallah hep birlikte ve büyüyerek başbuğum ruhun şaad olsun emanetinize gözümüz gibi bakacağımaza and olsun rahat uyu mekanın cennet olsun
doğan kardeşim çok teşekkür ederim şiirin harika bu arada yola çıkmışın inşallah çabuk iyileşir dönersin seni uğrluyamadım özür dilerim kardeşim güle güle git gel inşallah rabbim acil şifalar versin tez zamanda çocuklarına kavuşmayı nasiip etsin.