PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrik çiçekleriyle anlamlı bağış

Sivaslilar.Net
17.02.2010, 09:12
Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Ekrem Yurt, makamına “tebrik'' için gönderilen çiçekleri satarak elde ettiği geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttı.

Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Rafet Fener'in İstanbul'a tayininin çıkmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Şarkışla Lisesi Müdür Yardımcısı Ekrem Yurt atandı.
Milli Eğitim Müdürü Yurt'a görevinde başarılar dilemek ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için makam ziyaretine gelenler, Yurt'un makamını adeta çiçek bahçesine dönüştürdü.
Yurt, makamına gönderilen çiçekleri satarak elde ettiği 2 bin TL'yi ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtarak eğitime katkıda bulundu.
Yurt'un bu anlamlı bağışı, hem velilerden, hem de vatandaşlardan takdir topladı.
Kendisinin de köylü çocuğu olduğunu belirten Ekrem Yurt, şunları söyledi:
“Öğrencilerin durumunu çok iyi biliyorum. Öyle öğrenciler var ki gururlarına yenik düşüyor, hiç kimseden yardım dilenmiyor. Bunları da mesleğim ve yetişme tarzımdan dolayı çok iyi biliyorum. Sağ olsun Şarkışla halkı, görevimin hayırlı olması dileğiyle çok sayıda çiçek gönderdi. Makamıma yaklaşık 300 adet çiçek getirdi. Ben de bunları anlaştığımız çiçekçilere devrederek buradan aldığım parayı da durumu iyi olmayan muhtaç öğrencilerin yarasına merhem olması dileğiyle yardımda bulundum.''

Sivas'ın Sesi.

Arif Coşkun
17.02.2010, 10:39
Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt'un bu örnek davranışı taktire değer. Örnek bir davranış sergilemiş. Ne yazıkki gösterişi seven bir toplumuz, muhtaç sahibi birine vereceğimiz ufak birşey gözümüze çok görünürken, bu tür gösteriş amaçlı şeyler nedense pek görünmez gözümüze.
Sayın Yurt'un bu örnek davranışı için tebrikler.

Salim58
17.02.2010, 15:49
Sayın müdürümüz Ekrem Yurt beyi canı gönülden kutlarım.

örnek bir davranış sergilemiş.