PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gemerekli şoförlerin yeni başkanı oldu

Sivaslilar.Net
25.02.2010, 07:59
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkanın aday olmadığı genel kurula tek liste ile gidildi.

İlçede bir kafede gerçekleştirilen genel kurulda Divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı. Esnaf ve sanatkârın zor ve sıkıntılı bir dönem geçirdiğini dile getiren Köksal, her zaman esnafın sorunlarıyla yankıdan ilgilenmeye gayret gösterdiğini ifade ederek, hedefinin esnaf vakfı kurmak olduğunu bu konuda da çalışma yaptıklarını söyledi.
Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Örnek’in görev almadığı genel kurulda yönetim kurulunun 4 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi. Denetim Kurulu faaliyet raporu, gelir gider bilançoları ve çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Oğuz Gemereklioğlu, şoför esnafına hizmete talip olduğunu belirti. Her zaman üyelerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Gemereklioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile de uyum içerisinde çalışacaklarını kaydetti.
Yapılan seçim sonucunda tek liste ile gidilen seçim sonucunda Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına Oğuz Gemereklioğlu seçildi.
Yönetim Kurulu Bilge Han Ciritçi, Davut Gümüştekin, Yılmaz Yıldırım, Muradif Pekyürek, Dursun Şahin ve Erkan Şenoldan oluştu.

Sivas Hürdoğan.

Salim58
25.02.2010, 08:16
Sayın Oğuz Gemereklioğlu'nu kutlar çalışmalarında başarılar dilerim.