PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cimpor Yibitaş'a büyük onur

Sivaslilar.Net
03.03.2010, 00:11
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Çimento Müstahsilleri İşverenleri Sendikası’nın Türkiye’de faaliyet gösteren 47 üye çimento fabrikaları arasında yapılan değerlendirme sonucunda, Cimpor Yibitaş Çimento San. ve Tic. A.Ş. Sivas Çimento Fabrikası, iş sağlığı ve güvenliği alanında yaptığı çalışmalar ile “ İş Sağlığı ve Güvenliği Performans” ödülüne layık görüldü.

Ödül Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası Başkanı Ahmet Eren tarafından Sivas Çimento Fabrikası Genel Müdürü Ferman Ulaş’a verildi.
İş Sağlığı ve Güvenliği‘ne verdiği önemi ödülle pekiştiren Sivas Çimento Fabrikası’nın Genel Müdürü Ferman Ulaş; “Bu ödülü almaktan büyük gurur duyuyoruz. Şirketimiz uzun yıllardır tüm çalışanların güvenli, sağlıklı çalışmaları, evlerine her iş günü kazasız-belasız dönmeleri için sistemli çalışmalar yürütmektedir. ÇEİS 2004 yılında dünyada bir ilk olarak çimento sektörü düzeyinde İSG 18001 projesini başlattı, sonuçlandırdı ve gelişimini sürdürmektedir. İş kazaları oluşmadan, hiçbir arkadaşımızın burnu kanamadan, tüm faaliyetlerimizi yürütme yetkinliğinde geldiğimiz aşamada, bu anlamlı ödül bizi motive etmiştir. Artık şiddeti yüksek kazalarla değil, kazaya ramak kalma, risk, tehlike giderme, kök neden analizleri ve erken uyarı sistemlerimizle sıfır yaralanma- kaza hedefi ile çalışıyoruz” dedi.

Ulaş, iş sağlığı ve güvenliğinin, bir kültür olarak edinilmesi durumunda başarının kalıcı olacağını belirterek, “Cimpor Sivas Çimento Fabrikası bir sosyal sorumluluk olarak da iş sağlığı ve güvenliği alanındaki tüm bilgi ve deneyimini Sivas’ta ilgi duyan iş yerleri, üniversite öğrencileri, tedarikçileri ve paydaşları ile bilgi alışverişinde bulunarak geliştirmektedir. 2007 yılında ilimiz düzeyinde, geniş kapsamlı Sivas İSG Günleri organize edilmiştir.Cimpor Yibitaş Sivas Çimento Fabrikamızın sloganı: İş sağlığı, güvenliği nefes gibidir, ihmal edilemez” şeklinde konuştu.

Sivas Hürdoğan

ayten58
03.03.2010, 01:29
tebrikler yibitaşa tekrarını dilerim paylaşım için teşekkürler.

burak5866
03.03.2010, 10:34
bu dersi ba ile geçtim.iş güvenliği ve işçi sağlığı.çok önemli bir konudur bu.gerçekten bu ödülü almışsalar tebrik ederim.

ayten58
03.03.2010, 10:38
almışlardır almışlardır takma kafanaaa burak kardeşim yahu sakin dedim az önce değmez iki kırık dökük vekil için yıpranmak ölümlü dünya kardeşim yarın mizan terazisi kurulduğunda görüşür herkes alır hakkını kimse dünya ile düz yaşmıycak yaşasaydı sultan süleyman haala yaşıyor olurdu dimi 600 yıl yaşadı ama bak sonunda oda öldü.

burak5866
03.03.2010, 10:46
hepsinin allah belasını versin.valla artık bu haberleri duyunca dayanamıyorum.hergün bişey gidiyor üstelik o yetmezmiş gibi birde yalan sölüyorlar şunu yapacaz bunu yapacaz diye hiç bişey yaptıklarıda yok.hiç bir vekil bile benim kadar düşünmüyor sivası.Benim hedefim sivasa belediye başkanı olabilmek.oda kader meselesi kaderimizde varsa oluruz ama çok istiyorum bunu gerçekten memleketime çok iyi şeyler yapmak isterim.diğerleride vekillerde yada beleiyede en az benim akdar isteseler sivas süper olur.

Salim58
03.03.2010, 12:16
bu ödüle layık görüldü ise bizlerede tebrik etmek düşer.