PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şarkışla’da İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışması düzenlendi

Sivaslilar.Net
09.03.2010, 09:53
Şarkışla Milli Eğitim Müdürlüğü ''İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması'' düzenledi.

Aşık Veysel Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonda yapılan yarışmaya, 18 ilköğretim okulundan öğrenciler katıldı.
Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada, Gürçayır Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencisi Sıla Koç birinci olurken, Samankaya Şehit Süleyman Solak İlköğretim Okulu öğrencisi Zafer Demir ikinci, Şehit Tuncer Çeliker İlköğretim Okulu öğrencisi Eşref Doğan üçüncü oldu.
Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, ''Gördüğünüz gibi bazı okullarımız yarışmaya oldukça güzel hazırlanmış. Bazı okullarımız da sadece İstiklal Marşı'nı okumak için gelmişler. Kılık kıyafet, görsellik ve tertip düzen her zaman kazandırır'' dedi.
Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri 12 Martta düzenlenen törenle verilecek.

Sivas Hürdoğan.

Salim58
09.03.2010, 10:20
yarışmada birinci seçilen Sıla Koç ,kardeşimizi ve sıralamaya giren diğer kardeşlerimizi kutlar başarılar dilerim.

mehat
10.03.2010, 00:10
Babası olarak Teşekkürler.

umit_koc
17.03.2010, 20:05
amcası olarak yiğenim sıla ile gurur duyuyorum.
başarısından dolayı tebrik ediyorum.