PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ulaş’ta 3 yeni kurs açıldı

Sivaslilar.Net
11.03.2010, 09:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Ulaş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce meslek edindirmeye yönelik 3 yeni kurs açıldı.

Ulaş Kaymakamı Can Aksoy, yaptığı açıklamada, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde kazıyıcı yükleyici ve aşçılık kursunun, Baharözü beldesinde ise arıcılık kursunun açıldığını bildirdi.
Arıcılık kursunun 6 gün, aşçılık kursunun 4 hafta, kazıyıcı yükleyici kursunun ise 3 hafta süreceğini belirten Aksoy, kurs bitiminde katılımcılara sertifika verileceğini ifade etti.
Vatandaşların taleplerine göre kurslar da açacaklarını kaydeden Aksoy, Baharözü beldesinde arıcılık kursunun bitiminde tarım ve hayvancılık üzerine kurs verileceğini belirtti.

ULAŞ YİBO'DA MÜZİK VE ŞİİR DİNLETİSİ
PROGRAMI

Ulaş Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu müzik ve şiir dinletisi programı düzenlendi.
Okulun toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan okul müdürü Muzaffer Namlıkul, kültür ve edebiyat kolu öğrencilerinin organizesinde bu programın gerçekleştirildiğini söyledi.
Namlıkul, öğrencilerin sosyal etkinliklerini ve boş zamanlarını böyle kültürel çalışmalarla değerlendirmelerinin kendileri için gurur kaynağı olduğunu bildirdi.
Müzik ve şiir dinletisinin sunulduğu programı izleyen Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün ise güzel bir program olduğunu kaydederek, etkinliği düzenleyen öğrencileri kutladı.

ULAŞ İLÇE HASTANESİNE YENİ BAŞHEKİM ATANDI

Ulaş İlçe Hastanesi başhekimliğine Dr. Serkan Turşak atandı.
Ulaş İlçe Hastanesi'nin eski başhekimi Dr. Nadir Sarıönderin tayininin Sivas merkeze çıkmasından dolayı 2009 yılı Haziran ayından itibaren hastanede uzman doktor olarak görev yapan Dr. Serkan Turşak, İlçe Hastanesi başhekimliğine getirildi.
İlçede sağlık yönünden her türlü çalışmaları devam ettireceklerini ifade eden Dr. Turşak, ''Hastanemizi imkanlarımız ölçüsünde geliştirip vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunucağız'' dedi.

Sivas Hürdoğan.

rüzgar79
11.03.2010, 09:45
alah hayirli ugurlu etsin cok güzel gelismeler oluyor seviniyoruz daha devamida gelir insallah

doğan bulut
11.03.2010, 10:00
çok güzel uygulama ne güzel hayırlı uğurlu olsun önder olanlara teşekkürler

kronik
11.03.2010, 19:28
Hem meslek edinmek adına,hem de sosyal bir etkinlik amacı ile açılan bu kursların daha da çok kursiyerlere eğitim vermesini dilerim .İlçemiz adına eğitici ve farklı bir gelişme