PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyette yangın tatbikatı

Sivaslilar.Net
13.03.2010, 00:14
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Emniyet Müdürlüğünde yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen yangın tatbikatında, senaryo gereği müdürlük binasında yangın çıktı.
Yangın alarmının verilmesinin ardından binada çalışan görevliler, koordineli bir şekilde binayı tahliye etti. Yaralılar ve binada mahsur kalanlar ise görevlilerce binadan kurtarıldı.

Sivil Savunma Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde yapılan tatbikatta, müdürlük çalışanlarına yangın söndürme tüpünün nasıl kullanılacağı da anlatıldı. Daha sonra görevliler, yakılan ateşi yangın söndürme tüpüyle söndürdü.

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, vatandaşın huzur ve güvenliği için çalıştıklarını belirtti.
Seyhan, bu çalışmaları içerisinde Emniyet Müdürlüğünde meydana gelebilecek herhangi bir yangın olayında nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda bir tatbikat düzenlendiğini söyledi.
İtfaiye ekiplerinin bu konuda kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Seyhan, ''Vatandaşlar kadar bizim içinde önemli bir konu. Çünkü ateşle evin içinde yaşıyoruz. Soğukkanlıklıkla yaklaşırsak üzücü olaylar yaşanmaz'' dedi.

Sivasın Sesi

Salim58
13.03.2010, 10:32
güzel bi uygulama, hazırlıklarını yapacaksın yanlış yerleri düzelteceksin, eksiklikleri gidereceksinki, böyle olaylarda müdahele etme daha sağlıklı ve bilinçli olsun.

tüm emniyet teşkilatımızı kutlar başarılar dilerim.

Arif Coşkun
13.03.2010, 13:42
Yangın bilinci içinde olmak, bunu tüm hanelere yaymak lazım. Yangın anında neler yapılmalı neler bulundurulmalı bunlar çok önemli.
Yangısız kazasız günler dilerim.

ayten58
14.03.2010, 12:09
ekibimize başarılar diliyorum ve allah böyle felaketlerden uzak tutsun diyorum yangında kaldım ne kadar kötü bir olay anlatılır gibi değil kolay gelsin diyorum.