PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenikarahisar öğrencileri akıllı tahtaya kavuştu

Sivaslilar.Net
13.03.2010, 08:40
Ulaş ilçesine bağlı Yenikarahisar beldesi Mehmet Ali Demet İlköğretim Okulu dokunmatik akıllı tahtaya kavuştu.
Ulaş İlçe Kaymakamı Can Aksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün, Yenikarahisar beldesi Mehmet Ali Demet İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Okula yeni alınan dokunmatik akıllı tahtada öğrencilere sorular soran Aksoy, öğrencilerden boş zamanlarında bol bol kitap okumalarını isteyerek, ''Bol kitap okursanız derslerinizi etkiler, başarı seviyeniz artar'' dedi. Günümüz şartlarında kalitenin her geçen gün daha net hissedildiği bir alan olan eğitimin ilçeden sonra beldede de farklı noktalara geldiğini bildiren Aksoy, ''Dokunmatik akıllı tahtalar hem eğlenceli bir ders atmosferi sağlayan, hem de öğretmenlere yardımcı eğitim olarak alt yapısını sunar'' diye konuştu. Aksoy, bu çalışmalardan dolayı Okul Müdürü Ferhat Gençer'e teşekkür etti.
Okul Müdürü Ferhat Gençer de dokunmatik akıllı tahta alımı konusunda kendilerini yönlendiren ve maddi destekte bulunan Aksoy ile İstanbul'da yaşayan Yenikarahisarlılara teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün ise ''İlçemizden sonra Yenikarahisar beldesindeki okulumuzda da dokunmatik akıllı tahta ile eğitime başlamaları bizleri çok memnun etmiştir. Amacımız dokunmatik akıllı tahta ile eğitimi tüm okullarımıza yaymaktır'' dedi.
Daha sonra bir özel firma tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin öğrencilerine verilmek üzere gönderilen 150 adet içerisinde kaban, ayakkabı ve çorap olan giyim paketleri Okul Müdürü Ferhat Gençer tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Sivas Hürdoğan.

Salim58
13.03.2010, 15:15
şimdiki çocuklar çok şanslı. yeni dokunmatik tahtanız hayırlı olsun.

bizim zamanımızda siyaha boyanmış bi sunda tahta, beyaz tebeşir, bide bezden silecek vardı, bol bol toz yutardık.:)

LaEdri
13.03.2010, 19:23
Çoğu köy okulundaki imkan merkez okularda yok maalesef.Umarım çocuklar kıymet bilir,yapılan emekleri görür,harcanan paralara acır.İnşallah,inşallah!

goramaz
14.03.2010, 17:57
ne güzel.. benim okulumda şehir merkezinde olmasına rağmen doğru düzgün laboratuarımız yok olan bir kaç bilgisayarla da net bağlantısı kopuyor..

sınıflarımızda bilgisayar yok.. kendi çabalarımızla sınıfın ortasına kablo çekerek ders işlemeye çalışıyoruz.pc yi pojeksiyonu kur tekrar kaldır diyene kadar teneffüs bitiyor..
ankaranın burnunun dibinde bir şehir..ama doğu illeri gibi.
burada il milli eğitim müdürlerine okul müdürlerine ve velilere çok büyük görev düşüyor.

bilginin daha çok kullanıldığı bilgiyi elinde tutanın güçlü oldu bir zamanda öğrencilerimizin bir çok duyusunu öğretim faaliyetlerine katacak materyallere ihtiyacımız var..

alara
14.03.2010, 18:06
annemin köyü sevindim ama tahtayla bitmiyor iş o okulun çok tedaviye ihtiyacı var çookk bence köylerde ve bilimum yerlerde okul araç gereçlerinden önce ailelerin tedavisi daha gerekli düzgün bir eğitim için