PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıcak Çermik'te çalışmalar başladı

Sivaslilar.Net
16.03.2010, 23:08
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Belediyesi tarafından Sıcak Çermik Kaplıcası'nda yeni dönem çalışmalarına start verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni tesislerin yapılacağı Sıcak Çermik'te, mesire alanları, prefabrik evler, havuzlar ve banyolar modernize edilecek.
Yapılan çalışmaların ardından, kaplıcanın modern bir görünüme kavuşması bekleniyor.
Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kaplıcaların modernizasyonu ve aktif hale getirilmesi hedefleniyor.
Yeni sezonda, Sıcak Çermik Kaplıcasını Termal Turizm Merkezi yapmayı planlayan Sivas Belediyesi, bu çerçevede vatandaşların daha güzel ortamlarda konaklayabilmeleri ve daha iyi hizmet alabilmeleri amacıyla kolları sıvadı.
Sivas Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, İlk etapta mesire alanlarında ve parklarda yeni düzenlemeler yapılacağı belirtilirken, hizmet ömrünü yitirmiş açık havuzlar yıkılarak yerine daha modern akua parklı havuzlar inşa edeceği belirtildi.
Modernizasyon çalışmaları kapsamında ayrıca, mevcut otellerde gereken düzenlemeler yapılarak, yaz-kış halka hizmet sunar hale getirilecek. Yeni sezon öncesi çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.

Sivasın Sesi

HasreT
16.03.2010, 23:27
E yapsınlar artık ben kendimi bildim bileli aynı sıcak çermik hiçbir şekilde ilerleme yok anca geriledi mahvettiler..yeni bi düzenleme iyi olur

burak5866
17.03.2010, 12:00
pekde bişey yapılmıyormuş bakınsana.2 gün önce hürriyet gazetesi iç anadoluda ki kaplıcaları yazmış.baktım sivastan bir tane bile kaplıca yok.neden çünkü 5 yıldızlı otel yok.en önemli eksiklik budur ama kimse buna çare bulamıyor.sivasta bir tane bile 5 yıldızlı otel yok.

Salim58
17.03.2010, 12:50
inşallah buradaki çalışmalar sezon açılmadan bitirilmiş olur.

LaEdri
17.03.2010, 12:52
Sıcak çermik sularına çocukluktan beri girmiyorum.Çünkü mide bulandırıcı.Modern otellerle çözülür bu iş.

gönlüm58
17.03.2010, 13:18
Eski canlı günlerine dönsede bizde gitsek...

burak5866
17.03.2010, 18:01
eski günlere dönse sen gidersin doğru ama dışarıdan turist gelmez çünkü doğru düzgün bir otel yok ki.

ela58
17.03.2010, 21:34
hadi hayırlısı inş çalışmalar başarıyla tamamlanır birde temizlik tam oldunmu iyi olur

navruz58
18.03.2010, 07:08
allah cok sükür almanyadan geldimis saman geseris oralari insallah

navruz58
18.03.2010, 07:25
süper olur insallah güzel olur belediyeden allah razi olsun