PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Formasyon dersleri verilecek

Sivaslilar.Net
16.03.2010, 23:30
Cumhuriyet üniversitesi rektörü İlyas Dökmetaş bugün düzenlediği basın toplantısında pedagolojik formasyon derslerinin verileceğini açıkladı. .

Dökmetaş rektörlük binasında yaptığı açıklamada formasyon derslerinin bundan sonra verileceğini açıkladı. Öğrenciler adına çok güzel bir gelişme olduğunu belirten Dökmetaş çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Ardından konuşan fen edebiyat fakültesi dekanı Prof. Dr. Bilal Yücel pedagolojik formasyon hakkında açıklama da bulundu.

Öte yandan Dökmetaş, üniversiteye direk otobüs seferleri hakkında bilgi verirken gelecek yıl üniversitenin öğrenci kontenjanını artırmak istediklerini söyledi

SipasTv

Kibrisli
17.03.2010, 10:14
:) Ben 26 Şubat'ta bu müjdeyi vermiştim ama o zaman ana sayfaya konacak kadar önemli bir haber olarak görünmemişti heralde:)

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

burak5866
17.03.2010, 10:22
cumhuriyet üniversitesinden hiç bişey olmaz.bunu emin olarak söylüyorum.

ilteriş
17.03.2010, 18:20
HOP AGIR OL KOÇUM SAYGISIZLIK YAPMA KİMSİN TANIMIYORUM ALLAH BİLİR O ÜNİVERSİTEDE ÖGRENİM GÖRÜYORSUNDUR SENİN Kİ TAVUK HESABI ÇIKTIGIN YUMURTAYI BEGENMİYORSUN....

burak5866
17.03.2010, 18:33
HOP AGIR OL KOÇUM SAYGISIZLIK YAPMA KİMSİN TANIMIYORUM ALLAH BİLİR O ÜNİVERSİTEDE ÖGRENİM GÖRÜYORSUNDUR SENİN Kİ TAVUK HESABI ÇIKTIGIN YUMURTAYI BEGENMİYORSUN....

jet cevap.önce sen ağır ol kullandığın kelimelere dikkat et ben kimseyle tartışmak istemem tartışmayıda sevmem.birincisi ben sivaslıyım en az senin kadar da çok seviyorumdur emin ol en az senin kadar.ikincisi ben cumhuriyette de kumuyorum.3.sü okumak istiyordumda olmadı.böyle dememdeki sebebde ben yozgat bozok üniv. inşaat müh. okuyorum 2.sınıftayım.ben birinci sınıfta sivasa yatay geçiş yapmak için başvurdum ve ganom belki bilmn ne olduğnun enel ağrılıklı not ortalamam 4 üzerinden 3.24 dü.sivasada başvurudum.ama beni alamadılar yerimi de boş bıraktılar.sebepleride öss puanım azmış sivastan.mantığa bak zaten o akdar olsa öss de kaznaırdım.benden daha az ort. oaln arkadaşlar sivastan puanı çok çok yksek olan yerlere gittiler.örnek esk. kütahya manisa gibi üniv gittiler.ben bundan dolayı böyle dedim.allah onların belasını versinb onlar bu mantalite ile adam olmazlar.zaten oslalar.1974 de kurulmuş üniv. puanda son sıralarda olmazdı demi.ama kendileir kaybetti.ben kaybetmedim.inş beni anlamışsındır.ne demek istediğimi.

58_SEMİH_58
17.03.2010, 18:33
3 ve 4 sınıflar için degişen bir durum yok. Bu olaydan şuanlık 1 ve 2. sınıflar yaralanacak..

goramaz
17.03.2010, 20:56
3 ve 4 sınıflar için degişen bir durum yok. Bu olaydan şuanlık 1 ve 2. sınıflar yaralanacak..

Sivas'ın bu unutulmuşluğu içinde bu kadarcık bile güzel habere hasret kalmıştık...ama daha önceden haberini almıştık

Kibrisli
18.03.2010, 17:45
Sivas'ın bu unutulmuşluğu içinde bu kadarcık bile güzel habere hasret kalmıştık...ama daha önceden haberini almıştık

Benim aldığım bilgiye göre 3. ve 4. sınıflarda ortalamaları 2.5 üzerindeyse 4 dönemde alabiliyor hatta mezun olduktan sonra ve hatta geçmiş dönemde mezun olanlar bile ortalamaları 2.5 üzerindeyse Sivas'ta 2 dönemde formasyon alabiliyorlar...

burak5866
18.03.2010, 20:19
fen edebiyatta okuyan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

edebiyatisyen
18.03.2010, 21:33

Fene edebiyat TDE 3. sınıf ögrencisiyim.Bize ve hatta 4. sınıf ögrencilerine önümüzdeki hafta formasyon verilmeye başlanacak. Dilekçelerimizi verdik.Allah'ın izniyle ve sayın dekanımız değerli hocam Bilal Bey sayesinde genel not orlaması 4 üzerinden 2.5 ve alttan en fazla 2 dersi olan kişiler için haftaya derslerimiz başlayacaktır.Lütfen yalan yanlış haberlerle milletin kafasında soru işaretleri oluşturmayınız.

58_SEMİH_58
19.03.2010, 16:13
Fene edebiyat TDE 3. sınıf ögrencisiyim.Bize ve hatta 4. sınıf ögrencilerine önümüzdeki hafta formasyon verilmeye başlanacak. Dilekçelerimizi verdik.Allah'ın izniyle ve sayın dekanımız değerli hocam Bilal Bey sayesinde genel not orlaması 4 üzerinden 2.5 ve alttan en fazla 2 dersi olan kişiler için haftaya derslerimiz başlayacaktır.Lütfen yalan yanlış haberlerle milletin kafasında soru işaretleri oluşturmayınız.
Benim ablamda Türk dili edebiyatı bölümü okuyor ben kendisine sorduktan sonra bu yorumu yazdım.

burak5866
19.03.2010, 16:18

sende bayağı çalışkanmışsın demekki.2.5 üstü ort yapmak her babayiğidin hardı değildir.inş o hakkınıda kullanırsın.allah emekleini boşa çıakrmaz.benimde ortalamam sivas 2.58 ama ben yozgatta okuyorum inş müh. 2.sınıfım.daha çok var inş hayırlsı ile biter.