Orijinalini görmek için tıklayınız : Güldal Mumcu Sivas'ta
Sivaslilar.Net
24.03.2010, 20:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas'a özel bir çalışma başlatan CHP Genel Merkezi, bir vekili ile daha Sivas'a çıkartma yapıyor...
Geçtiğimiz haftalarda sık sık CHP'li vekilleri misafir eden Sivas bu kez de Uğur Mumcu'nun eşi, CHP'li TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu'yu misafir edecek.
Geçtiğimiz hafta sonu da Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş'in Sivas'ı ziyareti ve Sivas'ın sorunlarını dinlemesinin üzerinden daha bir hafta geçmeden Meclis Başkan Vekili Güldal Mumcu'nun Sivas'ı ziyareti ve CHP'nin "Sahipsiz Sivas'ın Sahibiyiz" sloganı ile sokaklara çıkması halk tarafından olumlu karşılanıyor. Sağ ve Sol görüşten her kesimin desteğini alan bu kampanya ile CHP, Sivas'da yeni bir döneme girdiğini gösteriyor.
CHP İzmir Milletvekili, Uğur Mumcu'nun eşi, Meclis Başkan Vekili Sayın Şükran Güldal Mumcu, 27 Mart Cumartesi Günü Sivas'a gelecek, Sivas'taki Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret ederek Sivas'ın sorunlarını dinleyecek ve 14.30'da Sivas Ticaret Odası Konferans Salonunda bir söyleşi ile halkla buluşacak... Sivas'ın, Türkiye'nin ve Halkın sorunlarını dinleyecek olan Mumcu aynı gün şehrimizden ayrılacak.
Güldal Mumcu'nun Özgeçmişi:
Denizli’de doğdu. TED Ankara Koleji’ni bitiren Güldal Mumcu Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.
1975-1979 yılları arasında Devlet Yatırım Bankası’nda Proje Değerlendirme Uzmanı olarak görev aldı. 1976 yılında ise gazeteci-yazar Uğur Mumcu ile evlendi. 1977 yılında oğulları Özgür, 1981 yılında da kızları Özge dünyaya geldi.
Uğur Mumcu’nun öldürülmesinin ardından, O’nun ilkelerinden ödün vermeyen kişiliğini gelecek kuşaklara aktarmak ve gazeteciliğe hevesli gençleri araştırmacılık alışkanlığıyla mesleğe kazandırmak amacıyla, 1994 yılında oğlu ve kızı ile beraber Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nı kurdu.
Vakıf, edebiyat, felsefe, sinema ve desen seminerleri ve çocuklara yönelik yaz okulu uygulamaları ile Türkiye’de eğitim ve kültür alanlarında pek çok ilki hayata geçirdi. um:ag Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Şükran Güldal Mumcu, 22 Temmuz 2007 Seçimlerinde CHP İzmir Milletvekili seçilen Mumcu, 10 Ağustos 2007 tarihinden beri TBMM Başkanvekilliği görevini yürütmektedir.
Memleketimize hoşgeldiniz,hemşerilerim size Sivaslıların misafirperverliğini göstereceklerdir eminim.
Alibaba58
24.03.2010, 20:27
Böyle düzgün siyasetçilerin memleketimizi ziyaret etmesi mutluluk verici.
Arif Coşkun
24.03.2010, 20:42
Hoşgeldiniz Sayın Mumcu umarım kentimize layık bir şekilde ağırlanır memnun şekilde dönersiniz.
gönlüm58
24.03.2010, 21:06
Sayın Mumcu hoşgeldiniz sefalar getirdiniz,Sivas'lıya yakışan misafirperverlİgin gösterileceginden eminim...
asi-yürek58
24.03.2010, 21:23
Hoşgeldiniz Sayın Mumcu umarım kentimize layık bir şekilde ağırlanır memnun şekilde dönersiniz
hoş geldiniz güldal mumcu inş memnun kalırsınız
hoşgelmiş misafiri en güzel şekilde ağırlamak yakışır Sivaslıya..
ama seçime bir yıl kala gelen, sivasın dertleriyle dertlendiklerini söyleyenlere inanasım gelmiyor..
arınça haddini bildiren kadın hoşgeldin uğurun emaneti cumhuriyet kadını hoş geldin
Kibrisli
25.03.2010, 12:18
Duruşuyla, karakteri, asaleti ve hanımefendiliği ile tam bir Türk Kadını... İzmir'de seçim çalışmalarında bir dakika bile ayrılmadan çalışmış ve %50'ye yakın oy almıştık birlikte 2007'de... Sivas'a gelmesi çok mutlu edici, Umarım Sivas halkı geçmişte de şimdide CHP'nin Sivas'a ne kadar değer verdiğini görür...
Goramaz Bacım, Seçim geliyor diye yapılan bir çalışma değil bu, daha seçim bahsi yokken bile ben neredeyse yarım yıl önce söyledim CHP İnönü Konağı mevzusundan sonra özel bir yaklaşım sergiliyor Sivas'a öyle ki Sayın Baykal bile bel rahatsızlığı olmasa geçen hafta gelecekti Sivas'a... CHP'nin iktidar, Sivas'ta da belediyeyi aldığı günlerden Sivas'a ne kadar vefalı davrandığını hepimiz çok iyi biliyoruz o yüzden bu hareketlerin yapmacık ya da seçim için olduğunu düşünmeyelim...
artık resmen chp li olduğumu açıklarım doğum günümde geçen ay gidip üye oldum şan ve şeref ile
Atatürkün partisine atatürke layık çocukları olarak , onun emanetini daha yukarılara taşımak için üye oldum , hemde yıllarca eleştirmeme rağmen, bu benim için bir düşün devrimidir, iktidara yürüteceğiz inşallah elbirliği ile kardeşce gönül gönüle cumhuriyetin bize kazandırdıklarının üstüne ekleyerek kadını erkeği alevisi sünnisi kürdü türkü demeden ırk cinsiyet milliyet dinsel mezhepsel fark görmeden vatanımızı daha daha ileriye taşıyacağız 1950 den beri yaşanan karşı devrim çabasını boşa çıkarark çağdaş dünyada özgür birey ve yurttaş olma bilinciyle tam bağımsız bir türkiyeyi sağlayana kadar bu yürüyüşe bende katkı sunacağım için mutluyum
Duruşuyla, karakteri, asaleti ve hanımefendiliği ile tam bir Türk Kadını... İzmir'de seçim çalışmalarında bir dakika bile ayrılmadan çalışmış ve %50'ye yakın oy almıştık birlikte 2007'de... Sivas'a gelmesi çok mutlu edici, Umarım Sivas halkı geçmişte de şimdide CHP'nin Sivas'a ne kadar değer verdiğini görür...
Goramaz Bacım, Seçim geliyor diye yapılan bir çalışma değil bu, daha seçim bahsi yokken bile ben neredeyse yarım yıl önce söyledim CHP İnönü Konağı mevzusundan sonra özel bir yaklaşım sergiliyor Sivas'a öyle ki Sayın Baykal bile bel rahatsızlığı olmasa geçen hafta gelecekti Sivas'a... CHP'nin iktidar, Sivas'ta da belediyeyi aldığı günlerden Sivas'a ne kadar vefalı davrandığını hepimiz çok iyi biliyoruz o yüzden bu hareketlerin yapmacık ya da seçim için olduğunu düşünmeyelim...
Chp nin izmirde aldığı oydan daha çok hakkaride şırnak ta alığı oylar heyecan verirdi bana.. İzmir zaten chp nin potansiyellerinden biri..
Akp ihmal ettiği için Sivasla ilgileniyorlardır .akp ne yaparsa tam zıddını yapıyor çünkü chp..bu arada Chp var Chp var...
Öncelikle ilimizi böyle değerli bir konuğun ziyaret etmesi sevindirici hoş geldiniz Güldal Mumcu
Hanım. Sivas'a olan bu ilgi inşallah emeğinizi boşa çıkarmaz. CHP gibi geçmişi başarılarla dolu köklü bir siyasi partinin ilimizde başarılı olması gerekli atılımları yapmanın zamanı geldi artık. Son 10 yıl içinde Sivas'ımızın çok şeyler kaybettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz, gelecek bir CHP iktidarıyla bunların geri kazanılacağı inancındayım.
Başarılar diliyorum.
Kibrisli
26.03.2010, 10:09
Chp nin izmirde aldığı oydan daha çok hakkaride şırnak ta alığı oylar heyecan verirdi bana.. İzmir zaten chp nin potansiyellerinden biri..
Akp ihmal ettiği için Sivasla ilgileniyorlardır .akp ne yaparsa tam zıddını yapıyor çünkü chp..bu arada Chp var Chp var...
CHP'nin geçen seçimde İstanbul İl Başkanı ve Kılıçdaroğlu ile başlattığı atılım benim açımdan umud verici... Çünkü yeniden Halkın ve Atatürk'ün partisi olma yolunda güzel adımlar atıldı, eğer taşlar biraz daha yerinden oynatılabilirse dediğiniz illerde de yeniden birinci parti çıkabilir...
Aslında Sivas'la ilgilenmeleri tam da sadece Sivas'a özel değil, her ilde bu şekilde çalışıyorlar artık ama içeriden birisi olarak gördüğüm Sivas'a şöyle kafa farkıyla biraz daha fazla eğiliyorlar... Geçmişteki, Atatürk dönemindeki ya da 70'lerdeki CHP ile şimdiki tabii ki kıyaslanamaz CHP var CHP var tabii ama amaç o dönemki "Halkın Partisi"ni geri getirmek...
Ben 22 Temmuz'da umutlu değildim çünkü Sivas'lıyım, her arkadaşım İzmir'i görüp Türkiye'yi İzmir'den ibaret sanıyordu ama ben Sivaslıydım, Anadolu insanını tanıyordum ve görüyordum seçim sonuçlarını, bu kadar fark beklemiyordum ama AKP iktidarını görüyordum fakat yine aynı durum var 2011 seçimlerinden önce "One minutes" gibi bir çıkış olmazsa, seçime 1-2 hafta kala bir muhtıra felan olmazsa :) ya da seçimi doğrudan etkileyecek yapmacık hareketler AKP Sivas'ta da Türkiye'de de iktidarını kaybedecek... Ama tabii 1 yıl var çok şey değişir...
Rallim58
26.03.2010, 10:17
.......................... AKP iktidarını görüyordum fakat yine aynı durum var 2011 seçimlerinden önce "One minutes" gibi bir çıkış olmazsa, seçime 1-2 hafta kala bir muhtıra felan olmazsa :) ..............
Ama tabii 1 yıl var çok şey değişir...
Burak hocam herşey burada gizli galiba :)
CHP İzmir milletvekili, Güldal Mumcu hanımefendiye hoşgeldiniz diyoruz...
Kibrisli
26.03.2010, 23:03
Burak hocam herşey burada gizli galiba :)
CHP İzmir milletvekili, Güldal Mumcu hanımefendiye hoşgeldiniz diyoruz...
Doğrusun abi ama benim "Yine aynı durum" derken, yine görebiliyorum, Sivas'ın Türkiye'nin aynası olduğu bilerek görebiliyorum, AKP Sivas'ta 2. Parti çıkarsa dua etsin, 3. parti çıkacağını düşünüyorum çünkü ilçelerde durum merkez gibi değil ama dediğinde doğrusun hepsini seçimde görecez en büyük anket seçimlerdir, şu anda seçim olursa dediğim gibi olur ama bu 1 sene içerisinde AKP'nin inandırıcı doğru hareketleri bana bile CHP yerine AKP'ye oy verdirmeye yetebilir ne değişir bilemeyiz...
Sivas'ta bulunanlar için Güldal Mumcu'nun programını koyayım:
Saat:
11.00 Sivas'a iniş: CHP ziyareti, İl yönetimi ve gençlik kolları ile buluşma
13:00 Valilik Ziyareti-Vali ile görüşme İnönü Müzesi konusunda talepler
13:30 ADD ziyareti
13:45 ÇYDD ziyareti
14:00 CKD Ziyareti
14:30 Sivas Ticaret Sanayi Odası ziyareti ve Konferans
15:30 Diğer sivil toplum kuruluşları ve parti temsilcileri ile ortak görüşme
16.:30 Basın toplantısı, gecikme halinde konaklama ya da Sivas'tan ayrılış...
Bugün Sivasa gelecek olan, Sayın Güldal Mumcu'ya hoş geldiniz der bu gelişlerin devamını bekleriz.
Kadınlık sadece evde yemek pişirip, kazak dokuyup koca eline, yoluna bakmak değildir,Toplumumuzda sizler gibi böyle aktif başarılı çalışkan azimli bayanları görmek memnuniyet verici. Sizin gibi değerlerin daha çok artması gerek.
Hoşgeldiniz der mücdelenizde başarılar dileriz.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.