PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmza Günü Sabiha Serin

Sivaslilar.Net
25.03.2010, 09:00
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Hemşerimiz Sabiha Serin`in 1Nisan -4 Nisan tarihlerinde Ankara`daki imza gününe herkes davetlidir...

SABİHA SERİN EFSANE VE KAR TANELERİ adlı
ŞİİR KİTAPLARINI
1 Nisan–4 Nisan TARİHLERİNDE
ANKARA ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE (AKM)
İMZALAYACAKTIR.
Ankara'daki Sivas'lılar ve tüm sanatsever dostlarımız DAVETLİDİR.

Tarih : 1 Nisan- 4 Nisan 2010
Yer : Atatürk Kültür Merkezi (AKM)
Kazım Karabekir cad. Hipodrom içi ULUS- 06330 ANKARA
Atatürk Kültür Merkezi Tel: 0.312.3845050

SABİHA SERİN
Şair Araştırmacı Yazar
sabiha_serin@mynet.com

Salim58
25.03.2010, 09:14
SABİHA SERİN,Ablamız Ankara'ya geleceğine göre bizlerede hem tanışmak hemde ziyaret etmek düşüyor.imza günü tarihlerine bakarsak 4,Nisan bana uygun gibi, İnşallah o güne çıkarsak gideriz tabi..

ela58
25.03.2010, 09:21
başarılarınızın devamını diliyorum bu kitabı okumayı istiyorum

Arif Coşkun
25.03.2010, 09:27
Ankara'daki başta Sivas'lı hemşehirlilerimiz olmak üzere tüm sanatsever dostların, bu önemli gününde, değerli büyüğümüz araştırmacı, şair yazarımız Sabiha Serin hanımefendiyi yanlız bırakmayacaklarına inanıyorum.

Şimdiden sizi tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Sabiha Serin
25.03.2010, 09:38
Saygıdeğer candostlarımız

İMZA GÜNÜ haberimin paylaşımı için desteğinize çok teşekkür ederim.
1 Nisan ve 4 Nisan 2010 tarihlerinde beni Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yalnız bırakmayacağınıza eminim.
EFSANE adlı ilk şiir kitabım 2007 yılında çıkmıştı. Şimdi ise içerisinde 23 adet şiirimin bestelendiği KAR TANELERİ adlı ikinci şiir kitabım yeni çıktı.
1 Nisan-4 Nisan tarihlerinde EFSANE ve KAR TANELERİ adlı iki şiir kitabımı sizlere ANKARA ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE-ULUS-ANKARA buluşturup imzalayacağımın sonsuz heyecanı ve onuru içindeyim.

Herkesi İMZA GÜNÜME bekliyorum. 4 gün boyunca her saat orada olacağım.
Sivas'tan kucak dolusu selam,sevgi ve saygılarımla..

sandalli
25.03.2010, 10:08
Sabiha hanım severek okuduğum şairlerden biri, hem hece hem de serbest vezinde yazdığı muhteşem eserlerini herkesin görmesini, okumasını tavsiye ederim. Sabiha Serin´i sadece bir şair, yazar veya araştırmacı olarak görmemek gerek. Sabiha Serin herşeyden önce bir gönül dostu, bir Sivas sevdalısı. Özünü, kültürünü yaşayan, yaşatmaya çalışan bir kültür elçisi. Yaptığı sosyal ve kültürel çalışmaları takdirle takip ediyorum.
Ben bu kitabı mutlaka okuyacağım.

"Kar Taneleri" isim de çok güzel.

Başarılarınızın devamını dilerim hocam.

Saygımla

gönlüm58
25.03.2010, 10:17
Hayırlı olsun başarılar diliyorum...

HaZaN
25.03.2010, 10:23
Sabiha ablacığım ; başarılarının devamını dilerim o güzel yüreğine , kalemine ve ellerien sağlık, sen ve senin gibileri ALLAH başımızdan eksik etmesin sana
ve senin şiirlerine çok ihtiyacımız var.

Sonsuz teşşekürler

Saygı ve sevgilerimle.

Sabiha Serin
25.03.2010, 12:15
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolunuz.

Sizlerin ilgisi bana güç. veriyor. Allah razı olsun.
İmza günümde sizleri yanımda görmekten onur duyacağım.
Ankara'da beni yalnız bırakmayın..

Selam sevgi ve saygılarımla..

forklift
25.03.2010, 13:46
Sabiha Serin ablamızın bu mutlu gününde Sivaslı olan hemşerilerimizin yalnız bırakmayacaklardır umarım.

O'nun çocuğu gibi gördüğü "Kar taneleri" için, hemşerilerimizin destek vereceklerine inanıyorum.

Gelmeye çalışacağım. Allah hayırlı etsin. Başarıların daim olsun Sabiha abla.

SsİiVvAaSsLlIı
25.03.2010, 14:49
hayırlı olsun başarılarınızın devamını diliyorum...

GÖVDELİ
25.03.2010, 15:00
hayırlı uğurlu olsun sabiha hanım sizler şiirlerinizle sivasımızın yetiştirdiği değerlersiniz bizler sizlerle gurur duyyoruz aşıklar diyarı sivasımızın cevherlerisiniz emeğinize yüreğinize sağlık hayırlı uğurlu olsun başarılar

aysima58
25.03.2010, 15:20
sevgili hemşehrim sabiha hanımı tebrik ediyorum bu güzel eserlerinden dolayı ve başarılarının devamını diliyorum ankarada olsaydım kesinlikle gelirdim ama hemşehrilerimizin bizi aratmıyacağını umuyorum ve ellerinize sağlık diyorum.

TURNAM
25.03.2010, 15:25
kitabiniz hayrli ugrlu olsun sabiha hemserim simdiden tebrik ediyorum

58Sevda
25.03.2010, 22:20
Tebrik ederim, hayirli ugurlu olsun...

eyuphulagu
25.03.2010, 23:23
İsminizi sürekli duyuyorum ama sizin kitaplarınızı ve şiiirlerinizi okumak hiç nasip olmadı..İnşallah kitaplarınızı ve şiirleriniz okurum..Sivaslı bir şair ve yazarın olması hepimizi gururlandırıyor..Allah yolunuzu açık etsin....

Sabiha Serin
25.03.2010, 23:41
Sitemizin saygıdeğer yetkililerine İmza Günümü duyurularından dolayı sonsuz teşekkür ederim.

1 Nisan- 4 Nisan 2010 tarihleri arasında Değerli Hemşehrilerimle buluşacağım için çok mutluyum.

HasreT
26.03.2010, 00:01
Sabiha Serin,ablamızı bende tebrik ederim hayırlı olsun, Ankara da olupta İmza Gününüze gelmek vardı, çok isterdim...

Dilsad Hatun
26.03.2010, 00:08
Hayirli Olsun Sabiha abla , gönlünüzce gecer insaAllah imza günleriniz .
Bu arada ilk kapak resmi harika (:.

bilal kose
26.03.2010, 00:15
hayirli olsun insallah guzel gecer basarilarinizin devamini diliyorum

Kamera
26.03.2010, 09:29
Şiir, şarkı, türkü, yüreklerin dışa vurmasıdır. Böyle güzel bir etkinlikte değerli şairimiz Sabiha Serin Hanım'a Ankara'da yaşayan hemşerileri olarak desteğimizi vermeliyiz.
Hayırlı, uğurlu olsun.

Sabiha Serin
26.03.2010, 18:56
Saygıdeğer dostlar

İmza Günüme gelirken evdeki börekler kekler sizden, çaylarınız benden olacak.
Börek ve Kekler tabiki şaka. Yeterki sizler Ankara'da imza günümde hemşeriniz olarak beni garip bırakmayınız.
1 Nisan-4 Nisan 2010 arası Atatürk Kültür Merkezi-Ulus ANKARA da bütün dost ve sanatseverlerin imza günümde yanımda olmanızdan onur duyacağım.

Kucak dolusu selam,sevgi ve saygılarımla..

Cley
26.03.2010, 20:10
Yeni kitabınız hayırlı olsun. Ankarada yaşayan bir Sivaslı olarak katılırım inşallah imza gününe.

kronik
26.03.2010, 20:18
Hayırlı olsun Sabiha abla Allah utandırmasın .Başarılarının devamını dilerim

gardasin.58
26.03.2010, 21:06
Basarilarinin devamini dilerim keske imkanim olsa´da katila bilsem ama baskendeki hemserilerimizin sizi yalniz birakmayacaklarini biliyorum selamlar.

Arif Coşkun
02.04.2010, 12:12
Basarilarinin devamini dilerim keske imkanim olsa´da katila bilsem ama baskendeki hemserilerimizin sizi yalniz birakmayacaklarini biliyorum selamlar.

Sabiha Hanım şuan imza gününde,
Ve Ankaradaki hemşerilerini bekliyor,
Haydin dostlar gösterin Sivaslılık özelliğinizi yanlız bırakmayın değerli şair Sabiha Ablamızı, bu önemli gününde, destek ve dayanışma olsun, sizleri bekliyor...

Salim58
02.04.2010, 13:31
Bu pazar gitmeyi düşünüyorum inşallah yetişiriz.
Akşamları müsaitim aslında ama akşam programı nasıl acaba.?

Arif Coşkun
02.04.2010, 14:15
Bu pazar gitmeyi düşünüyorum inşallah yetişiriz.
Akşamları müsaitim aslında ama akşam programı nasıl acaba.?

Bence sen yarın yiğidoları topla götür Salim'ciğim

demedi deme beni dinle ;)

Sabiha Serin
10.04.2010, 18:04
1 Nisan- 4 Nisan 2010 Tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde içerisinde 23 adet şiirlerimin bestelendiği KAR TANELERİ adlı şiir kitabımın imza günüme gelerek beni onurlandıran, yalnız bırakmayan çok değerli hemşerilerimden Muhammed Ali Toker ve Salim kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim.
Aslında sitemizden Ankara'da oturan çok değerli hemşerilerimizide bekledim ama göremedim.Ama Muhammed ve Salim kardeşlerimin gelmesi beni çok mutlu etmiştir, sağolsunlar.Çok memnun oldum .

Kardelencicegi
10.04.2010, 20:17
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Tebrikller Sabiha hanim. Basarilarinizin devamini temmenni ediyorum.

Sizinle gurur duyuyorum.

Gönül kaleminiz susmamasi dilegiyle Sabiha Hanim.

Saygive Sevgilerimle.

LALE_DEVRI
11.04.2010, 21:54
tebrik ederiz sabiha hanim, güzel gectigine sevindik
bu güzel günden fotograflar varsa eklerseniz seviniriz