PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkent'te Sivas Günleri başlıyor

Sivaslilar.Net
31.03.2010, 00:02
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu (ASİDEF) Genel Başkanı Prof. Dr. Hulusi Koçak, 1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek

''Başkent'te Sivas Günleri'' adlı etkinliğine tüm kişi ve kurumları davet etti.

''Başkent'te Sivas Günleri'' etkinliğinin koordinatörü olan Prof. Dr. Koçak, yaptığı yazılı açıklamada, Sivas Valiliği başta olmak üzere Sivas Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ve Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu tarafından 1-4 Nisan 2010 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde ''Başkent'te Sivas Günleri'' adlı etkinlik gerçekleştirileceğini kaydetti.

Ankara'da ilk defa yapılacak bu organizasyonda, Sivas'ın kültürel değerlerinin ve yöresel ürünlerin sergileneceği stantların yer alacağını, ayrıca konserler, paneller, sergiler, imza günleri gibi bir çok etkinliğe de yer vereceklerini belir-ten Koçak, ''Sivas'ın sahip olduğu tarih, kültür ve turizm potansiyeli, Başkent'te ulusal ve uluslar arası kesimlere tanıtılacak, ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlanacaktır. Bu amaç doğrultusunda, Anadolu'nun da sahip olduğu kültürel zenginlikleri ve geleneksel değerleri koruyup geliştirerek ulusal değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak nihai hedefimiz olacaktır. Bugün geldiğimiz noktada, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, bilim adamları, iş adamları, bürokratları, parlamenterleri ile tüm Sivaslı kesimlerin ortaklaşa yapılan bu etkinlik, son günlerde sergilediğimiz birlik, kardeşlik ve uzlaşma kültürümüzün en önemli yansıması olacaktır. Başkent'te Sivas Günleri için tüm kişi ve kurumlarımızı 1-4 Nisan 2010 tarihinde Ankara'ya, Atatürk Kültür Merkezi'ne davet ediyoruz'' diye konuştu.

H_Turan
31.03.2010, 09:28
Başlasa ne olacak sanki Asıl Başkentte bizi temsil edenler Sivası unuttuktan sonra

burak5866
31.03.2010, 10:52
Başlasa ne olacak sanki Asıl Başkentte bizi temsil edenler Sivası unuttuktan sonra

sana aynen katılıyorum dün bunu bir kez daha öğrendim sivaslı vekillerden hiç bişey olmaz.ha bu arada o kadar tanıtıım yapıyoruz her sene defalarca neden kimse gelip gitmiyor.sebebi 5 yıldızlı otel eksikliği.

Salim58
31.03.2010, 13:22
O güne çıkarsak inşallah ziyaret ederiz.

Kibrisli
01.04.2010, 23:21
Bugün oradaydım, Akşamda fırsatım olsa gidecektim ama olmadı, beklediğimden iyiydi ama biraz daha büyümesi gerekli, zamanla deneyim kazanılır, Ankara'daki Sivaslılar kesin gitmeli...

omer_ceran
03.04.2010, 20:35
Arkadaşlar bugun gezdim değişik beklenti düşüncesi ile gittim çok üzüldüm yinede Sayın Valimiz , Belediye Başkanımız ve tüm emeği geçenler Sağolun nede olsa memleketimi Ankara tanıtma etkinliği yapmaları mutlu etti velakin çok çok vasat buldum özür dilerim ama memleketimi Daha güzel tanıtım Olabilirdi hadi diyip 5 günde hazırlanan etkinlik gibi çok yetersiz buldum hazırlayan arkadaşlar hiç trabzon v.b düzenlenen etkinliği gezdimi acaba çok merak ediyorum düşünce olarak gördüğüm yetersiz diye üzüldüm SİVAS Memleketim cennet yakışır en güzel düşünülerek hazırlanmış etkinlik beklerdim insan Ankara madımak nedir bilmiyor Allah aşkına bari kasede madımağı tadımlık tanıtım ikram eder veya Sivas yöre halılarım veya Ağızlık kalem v.s hediyelik yakışır stantlar çok olması umardım neyse yinede tüm Emeği geçen herkez den Allah razı olsun 1 gün Sivas hatırlattı İnşallah başka senelerde daha iyi düşünülerek Tanıtılır memleketim Çünkü SİVAS EN GÜZEL TANITMAK memleketime en güzel hizmettir ( Mihrali bey konağı gibi memleketimde ) eşsiz değerli hatırlanacak yerler de tanıtılırsa mutlu olurum Saygılarımla

ÖMER CERAN

Salim58
04.04.2010, 16:24
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Cley kardeşimle gidip gezmek nasip oldu, gerçekten güzel stantlar vardı.