PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başarılı Öğrencilere Kutlama.

Sivaslilar.Net
02.04.2010, 17:58
Koyulhisar Milli Eğitim Müdürü Ahmet Epsileli, Ankara'da düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında Türkiye 3'üncüsü olan Koyulhisar Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.

Epsileli, mesleki ve teknik eğitim veren liseler arasında düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nın ticaret ve iş yönetimi grubunda 'Konuşan Muhasebe' adlı projeleri ile katılan lisenin il birincisi, daha sonra bölge birincisi, son olarak Türkiye üçüncüsü olmasının eğitim camiası olarak kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Proje koordinatör öğretmenleri İbrahim Uzundal ve Metin Bulut ile projeyi hazırlayan Umut Şensoy, Yasin Yıldırım ve Efkan Helvalı'yı tebrik eden Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Epsileli, 'Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz gerek ilçemizin adını ve gerekse ilimizin adını yarışmalarda en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Kendilerini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Ziyarette Koyulhisar Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Cemil Aslan da hazır bulundu.

(SRH-EMN-NÖZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı)

Arif Coşkun
02.04.2010, 19:38
Koyulhisar Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini kutlar başarılarının devamını dilerim.