PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 bin 500 kilometrelik yol için hazırlık başladı

Sivaslilar.Net
03.04.2010, 00:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Geçtiğimiz haftalarda bölünmüş yol çalışmalarını yerinde incelemek için Sivas’a gelen Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk Sivas-Kangal-Malatya arası bölünmüş yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sivas- Kangal-Malatya arası bölünmüş yol çalışmalarının 15 bin kilometrelik bir yol çalışması olduğunu hatırlatan Soluk, bu yolun 11 bin 500 kilometresinin tamamlandığını geriye kalan 3 bin 500 kilometrelik kısmın ise tamamlanacağını belirtti.
Ulaşımın çok önemli bir husus olduğuna değinen Habip Soluk “ Sivas- Kangal-Malatya arası bölünmüş yolları Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti acil eylem planı içerisine alarak bu yolların 15 bin km’lik bir yol ilan etmişti. Biz bugün 15 bin km’lik bir yolun 11 bin 500 km’sini tamamlamış durumdayız.” Dedi.
Türkiye genelinde yapılan bölünmüş yol çalışmaları konusunda da kısa açıklamada bulunan Soluk “ Diğer önceki yapılmış bölünmüş otoyollarımızda toplam 17 bin 500 kilometreyi aşmış durumdayız. 2012 hedefimiz Türkiye genelinde 22 bin 500 bölünmüş yola ulaşmak” şeklinde konuştu.
Soluk Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün 3 bin 500 kilometrelik yolun tamamlanması için hazırlıklara başladığını da söyledi.

Sivas Hürdoğan

Salim58
03.04.2010, 07:13
Bu yollar inşallah yapılır.keşke buralar yapılırken bizim köyün yolunada bir baksalar.:)

burak5866
03.04.2010, 08:31
11 bini tamamlanmış diyorler ben hiç öyle bişe ne duydum nede gördüm.inş yapılır ne diyelim.

ela58
03.04.2010, 08:48
sivas _kangal _malatya yolları bozuktu çalışmalar yarım kalmıştı iyi oldu yapılması

Arif Coşkun
03.04.2010, 14:19
Türkiyenin bir uçtan bir ucu kaç kilometre ? Ne 11 bin metresi, Edirne'den Kars'a kadar 5 kez gidip gelme kadar yolmu yapılmış yani, hiç inandırıcı değil bence kelime oyunu var bunda.

aysima58
03.04.2010, 15:19
başlamışlarmıki hç sanmam ama eğer başlandıysada bravo derim hadi kolay gelsin bakalım.

BOUN
03.04.2010, 22:38
Sivas- Kangal-Malatya arası bölünmüş yol çalışmalarının 15 bin kilometrelik bir yol çalışması olduğunu hatırlatan Soluk, bu yolun 11 bin 500 kilometresinin tamamlandığını geriye kalan 3 bin 500 kilometrelik kısmın ise tamamlanacağını belirtti.
Ulaşımın çok önemli bir husus olduğuna değinen Habip Soluk “ Sivas- Kangal-Malatya arası bölünmüş yolları Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti acil eylem planı içerisine alarak bu yolların 15 bin km’lik bir yol ilan etmişti. Biz bugün 15 bin km’lik bir yolun 11 bin 500 km’sini tamamlamış durumdayız.” Dedi.

Şimdi sevgili arkadaşlar yukarıda koyu yazılmış kısmı Hurdoğan'ın haberinden aynen kopyalayıp yapıştırdım. Allah aşkına Sivas'ta yıllardır yayın yapan bir gazetenin kullandığı dile, imlaya ve ifade kalitesine bakar mısınız? Bu nasıl imla, bu nasıl Türkçe Allah aşkına? Yapmayın beyler, yapmayın Hürdoğan ekibi, lütfen! Kimseyi rencide etmek için söylemiyorum, tek isteğim lütfen güzel Türkçemizi özenle kullanalım, standartları yükseltelim! Lütfen!

LaEdri
03.04.2010, 23:08

Şimdi sevgili arkadaşlar yukarıda koyu yazılmış kısmı Hurdoğan'ın haberinden aynen kopyalayıp yapıştırdım. Allah aşkına Sivas'ta yıllardır yayın yapan bir gazetenin kullandığı dile, imlaya ve ifade kalitesine bakar mısınız? Bu nasıl imla, bu nasıl Türkçe Allah aşkına? Yapmayın beyler, yapmayın Hürdoğan ekibi, lütfen! Kimseyi rencide etmek için söylemiyorum, tek isteğim lütfen güzel Türkçemizi özenle kullanalım, standartları yükseltelim! Lütfen!

:)

Siz Allah'tan İstanbul'da yaşıyorsunuz ve Sipas TV faciasına şahit olmuyorsunuz! Sipas TV'nin yanında İstanbul beyefendisi kalır yukarıdaki beğenmediğin yazı..

:)

ismail 58
04.04.2010, 10:28
Ya benim hersene gittiğim yol Malatya-Hekimhan-Kangal-Ulaş-Sivas yolu farklı bir yol yada haberde geçen yol farklı bir yol..