PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehit polis memuru dualarla uğurlandı!

Sivaslilar.Net
08.04.2010, 00:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Kütahya'da önceki gün iki grup arasında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Melih Çimen'in cenazesi, memleketi Sivas'ta düzenlenen törenle toprağa verildi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yaparken şehit edilen Melih Çimen'in (35) cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak Selçuklu Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada Türk Bayrağı'na sarılı tabut açılarak şehidin yüzü yakınlarına gösterildi. Metanetini korumaya çalışan şehidin eşi Gamze Çimen, hayat arkadaşının yüzüne son kez baktı ve öperek uğurladı.

Baba Sadettin Çimen, anne Vesile Çimen ve kız kardeşi Ebru Gülcemal fenalık geçirdi. Anne Çimen sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ayağa kaldırıldı. Şehit için helallik istenmesinin ardından şehidin tabutu, ambulansla Sivas Ulucami'ne getirildi. Burada da duygu dolu anlar yaşandı. Musalla taşına konulan tabutun başına gelen şehidin eşi Gamze Çimen, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Acılı eş, bir ara hayat arkadaşının fotoğrafını eline alarak öptü ve okşadı. Buradaki cenaze törenine Sivas Valisi Ali Kolat da katıldı.

Öğle namazını Sivas İl Müftüsü Yusuf Şahin'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin tabutu, ambulansa kadar omuzlarda taşındı. Şehit Melih Çimen'in cenazesi, Yukarı Tekke Mezarlığı içinde bulunan Polis Şehitliği'nde toprağa verildi. Vali Ali Kolat, şehidin tabutuna sarılan Türk Bayrağı'nı baba Sadettin Çimen'e verdi.

Polis memuru Melih Çimen, Kütahya'da sağlık kontrolünün yapılması amacıyla getirdiği şüpheliyle hastaneden çıkarken kavga eden kişilerin tabancalarından çıkan kurşunlarla ağır yaralanmış, yoğun bakım servisindeki müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

(CİHAN)

ismail 58
08.04.2010, 00:38
Kahpe kurşunla bir yaşamın bitmesi,
Bir ocaga tarifi imkansız acıların düşmesi,

Ciğeri beş para etmez,
Yüzüne tükürsen değmeyecek bir kahpenin yapacağı
Bu olsa gerek..;

Adi bir kahbenin yaptığı saldırı sonucu Şehit olan,

Şehit polis memuru hemşerimiz Melih ÇİMEN'e YÜCE RABBİMDEN rahmet diler, mekanını cennet eyleye.

Geride kalanlara sabır ve başsağılığı ihsan eyleye

*hattabinoglu
08.04.2010, 00:49
ALLAH RAHMET EYLESIN

Salim58
08.04.2010, 06:50
Allah Rahmet Eylesin.Rabbim Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.

mekke-sivas
08.04.2010, 06:57
şehide Allah tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Sivasın başı sağ olsun.İmansız Allah korkusu olmayan gençlerin yetişmesine sebep olanları Allah kahretsın

sandalli
08.04.2010, 07:28
Hunharca yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum, kınıyorum ama gencecik yaşında, geride ailesini, sevenlerini gözyaşına boğan geri mi gelecek?
Allah rahmet eylesin ve bu son olsun inşaallah, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

ela58
08.04.2010, 08:38
Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum

Dilsad Hatun
08.04.2010, 11:12
Mekanin Cennet Ruhun Sad olsun insaAllah , Rabbim biizlere sabir versin ..

rüzgar79
08.04.2010, 11:34
allah rahmet eylesin üzücü haber yakinlarina allah sabir versin

Glock23
09.04.2010, 07:41
Dunyanin neresinde olursak olalim, biz tum polisler koskocaman bir aile gibiyiz. Hepimiz baci,gardasiz. Yuregim kan agliyor meslektasim,gardasim Melih Cimen icin.
YATTIGIN YER NUR OLSUN...............

TURNAM
09.04.2010, 08:00
ALLAH rahmet eylesin yakinlarina bas sagligi diliyorum