PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yayaya yol verirken zincirleme kazaya neden oldu

Sivaslilar.Net
11.04.2010, 17:42
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ta İnönü Bulvarı üzerinde yayaya yol vermek isteyen sürücü ani fren yapınca zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 4 araçta maddi hasar meydana gelirken şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Bulvar üzerinde seyir halinde olan Mehmet Uslu yönetimindeki 28 DF 395 plakalı otomobil iddiaya göre karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya yol vermek isteyince ani fren yaparak durdu. Otomobilin birden durması zincirleme trafik kazasına yol açtı. Otomobilin arkasındaki diğer 3 araç da aralarındaki yakın mesafeden dolayı duramayıp birbirlerine çarptı. Kazada Mehmet Uslu yönetimindeki 28 DF 395 ,Yasin Mümin Karagözoğlu yönetimindeki 34 EC 6805, Kemal Çaykuş yönetimindeki 58 NH 440 ve Uğur Darıcı yönetimndeki 58 EY 108 plakalı otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Zincirleme kaza nedeniyle caddede trafik kontrollü bir şekilde sağlanırken hasar gören araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Arif Coşkun
11.04.2010, 18:00
Bizler yaya veya sürücüler olarak çok dikkatli olmak zorundayız, can kaybı olmaması sevindirici, geçmiş olsun herkese kazasız belasız günler dilerim.

LaEdri
11.04.2010, 19:07
Verme kardeş.Yol mol verme.Ben vermiyorum yayalara yol.Ben nasıl ışıklarda 70 saniye bekliyorsam onlar da bekleyecek beni.Trafikte düzen için bu şart.Zırt bırt kafan estiği yerden dalmayacaksın yola.Ben yol vermiyorum.

*hattabinoglu
11.04.2010, 20:13
Verme kardeş.Yol mol verme.Ben vermiyorum yayalara yol.Ben nasıl ışıklarda 70 saniye bekliyorsam onlar da bekleyecek beni.Trafikte düzen için bu şart.Zırt bırt kafan estiği yerden dalmayacaksın yola.Ben yol vermiyorum.
KARDES BU FIKRINE KATILMIYORUM NE YANI CIGNEYIP GECELIMMI YANI

ela58
11.04.2010, 20:40
Allah korusun geçmiş olsun

LaEdri
11.04.2010, 21:16
KARDES BU FIKRINE KATILMIYORUM NE YANI CIGNEYIP GECELIMMI YANI

4 arabanın zararını kim ödeyecek?
Herkes istediği yerden yola dalsın o zaman.

H_Turan
11.04.2010, 21:22

Yaya Geçiti olduğu yerde Vermesi mecburidir bu bütün dünyada böyledir 70 saniye bekliyecen tabi gerekirse 100 sn bekliyecen yok öyle yayalar daha önemlidir ama Yaya geçiti ışıkların olmadığı yerden yol verilmesi yanlıştır ama yaya geçiti olduğunda vermesi gerekir Kurallar gereği.

Cley
11.04.2010, 21:58
Bence burdaki olay yol verme yüzünden olmamıştır. yaya aniden yola fırlamıştır. Sürücü de ani fren yapmıştır. Laedri ye katılıyorum. Yayalar olur olmaz yerde yola fırlarlarsa bu gibi kazalar olur. Ama araca vurmak yayaya vurmaktan iyidir.

58Sevda
11.04.2010, 22:11
Trafik kurallarina uyalim, uymayanlari uyaralim..

isiksa isik, beklemek lazim, sus lambasi diye koymadilar ya oraya trafik lambalarini..

Ebrulum
11.04.2010, 22:14
ay bguün zaten yogun bir gün oldugu için( üni sınavdan dolayı ) kaç kaza gördüm ya allahım esirgesin üç araba birbirine girmişti camlar tamponlar dagılmıştı bugün ışıklarda :( :( :(
bir diğeri yine iki arabaydı birbirine girmişler :(
hem yayalar hemde şoförler olarak dhaa dikkatli olmak dileği ile

serhat_58
11.04.2010, 23:11
acemi söför, ne ani fren yapion vereceksen once ver

burak5866
12.04.2010, 12:50
tek sebebi sivasın zamanında imarının olmaması.merkezdei caddeler yoğunluğu kaldırmıyor ve bir sürüde araba yaya var bu kadar az olması bile iyi.atatürk caddesine hiç lafım yok zaten.adamalr birden yola atlıyor ne yapabilrki sürücüler.

58_SEMİH_58
12.04.2010, 12:59
Sürücülerin yayalara yol verme gibi iyilikleri nadiren olsada oluyor.Oldugu zamanda bu durumlar ortaya çıkıyor.

Kardelencicegi
12.04.2010, 14:42
Trafige uyalim uymayanlari uyaralim.

Bircok kazalar dikkatsizlik nedenioyle oluyor.

Gecmis olsun.

Not:Bir danimiarkali arkadasim esiyle tatile gitmisti gecen yaz Türkiye ye
perversiniz cok cana yakisiniz millet olarak. Ama trafik kurallariniz beni cok korkuttu esimin elini hic birakmadimyoldan gecerken demisti bana.

Trafik kurallarina hic uyan yok demisti.

Salim58
13.04.2010, 13:34
Kurallara uymak gerek yoksa sonu kötü bitebilir.

Acele etmeyeceksin, panik yapmayacaksın, yavaş yavaş uygun adımda yoluna devam edeceksin, geçte olsa varman gereken yere varırsın.

TURNAM
13.04.2010, 15:05
dalgin olmamak gerek allah korsun dalginlik kazalarin buyuk sebebi

SeDo_58
14.04.2010, 00:14
Yavas yavas alismak lazim yayalara yaya yolunda herzaman yol vermek lazim !
Dünyanin hertarafinda böyledir, bizim memlekette yayaya yol veririsin küfürude yersin =)