PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SEGED'ten "Gençler İçin Liderlik" Semineri

Sivaslilar.Net
13.04.2010, 22:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı seminerler dizisine "Gençler İçin Liderlik" konulu yeni bir seminerle devam ediyor. Yaptığı projeler ve diğer faaliyeletler ile gerek Sivas camiasında gerekse ulusal ve uluslararası alanda adından söz ettiren ve bu konuda ilk akla gelen kuruluşlardan olma vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği aktivitelerini devam ediyor.

Daha önce Erasmus ve EVS Deneyim Paylaşımı Semineri düzenleyen derneğimiz, başarılı geçmişi ve farklı yönleri ile adından çok sözettiren değerli hemşehrimiz Gazeteci-Yazar ,Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Düşünce Grubu (Think Tank) Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi, Eğitim ve Kariyer Danışmanı FATİH AKIN'ın konuşmacı olarak katılacağı "Gençler için Liderlik" Konulu bir seminer düzenleyecektir.

Bütün seminerler ücretsiz ve herkese açık olup belirli aralıklarla yapılacak seminerlerin yer ve zaman bilgileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresinde, bazı haber sitelerinde ve e-posta gruplarında duyurulacaktır. Bu hafta yapılacak “Gençler için Liderlik" Konulu Semineri detayları aşağıdaki gibidir:

KONU: “Gençler için Liderlik"

TARİH : 17 Nisan 2010 Cumartesi

SAAT : 15:00 - 17:00

YER : Sivas Platformu Merkezi-Mecidiyeköy

Büyükdere Caddesi Hanım Kadın Apartman No:60 Kat:8 (Yapı Kredi Bankası Üstü)

İLETİŞİM:

0533 344 7278 – 0535 273 7730 – 0212 220 9878

segenclik@yahoo.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Arif Coşkun
15.04.2010, 19:01
Umuyorum gerekli ilgi gösterlilir katılım fazala olur. Güzel bir fırsat, zamanı ve imkanı olan bu tür aktiviteleri kaçırmamalı, katılmalı.

knight
17.04.2010, 11:01
Sivas için çabalayan bir grup üniversite öğrencisine seminere katılarak destek vermiyorsak bile buradan bir teşekkürü bile çok görmeyin. Seged e teşekkürler girişimci, kültürlü bir nesil yetişmesi için çabaladıklarından dolayı.