PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaplıcalara Yüzde 25 Zam

Sivaslilar.Net
14.04.2010, 00:24
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Belediyesi Sicak Çermik ve Soğuk Çermik kaplıcalarının yeni sezon fiyatlarına yüzde 25 zam yaptı. İşte yeni fiyatlar: Sivas Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısında, Sıcak Çermik ve Soğuk Çermik kaplıcalarının yeni sezon fiyatlarını belirledi. Belediye meclisinden çıkar karara göre kaplıca fiyatlarına yüzde 25 zam yapıldı.

Belediye meclisi nisan ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. 2009 yılının değerlendirildiği toplantıda önce 2009 yılı faaliyet raporu okundu. Daha sonra Belediye Başkanı Doğan Ürgüp 2010 yılında yapacakları projeler hakkında meclis üyelerine özet bilgi sundu. Daha sonra gelir tarifeleri ile ilgili gündem maddesi görüşüldü.

Komisyon tarafından hazırlanan Sıcak ve Soğuk Çermik kaplıcalarının yeni sezon fiyatları meclis üyelerine dağıtıldı. Görüşmeler sonunda yapılan oylamada Belediye Meclisi, kaplıca kullanma fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Kaplıcalarda bulunan banyo, havuz ve prefabrik konutların fiyatı oy çokluğu ile yüzde 25 zamlandı. AK Partili meclis üyeleri oylamaya çekimser kaldı. BBP?li meclis üyelerinin oy çokluğu aldığı karar doğrultusunda yapılan yüzde 25'lik zamla yeni tarifeler şöyle oluştu:

Havuz ücretleri 2 liradan 2 lira 50 kuruşa, banyo ücretleri 6 liradan 8 liraya, eşyalı evler 40 liradan 50 liraya, 1-24 sıra numaralı eşyasız evler 15 liradan 18 liraya, 24-34 sıra numaralı evler 12 lira 50 kuruştan 15 liraya, 53-76 sıra numaralı evler 10 liradan 12 liraya ve kış sezonu depo ücreti 350 liradan 400 liraya yükseldi.

Bu arada Belediye Meclisi, 2009 yılında içme suyuna yüzde 26, bir önceki meclis toplantısında da toplu taşımaya zam yapmıştı.

besyo_cu
14.04.2010, 00:38
Hizmetin olmadığı yerde zam neyin nesi anlayan varsa buyursun yazsın ?

H_Turan
14.04.2010, 10:28
Bu tesisler Aynı Eski seneleri anımsatıyor Hiç Günümüze göre değil Günümüze göre tesisleri örnek almaları lazım Termal Tesislerini

Salim58
14.04.2010, 10:34
Zam yapılması için yeni birşeyler yapıldımı acaba.? bu konuda bi fikrim yok.

yeni çalışmalar yapacaksın hizmetin en güzelini vereceksin ozaman yapılan zamda uygun derim.fakat yapılan bi çalışma yoksa bu zam bence uygun değil.

LaEdri
14.04.2010, 12:07
Belediye zamdan başka bir şey yapmış değil 1 yıl içinde.Ne yapmaya çalışıyorlar anlamak gerçekten güç.
Suya zam,taşımaya zam,çermiğe zam..Hem de az buz değil..

Ayrıca çermik değil tek kelime pislik yuvası,mikrop yuvası..Böyle rezil bir yere gidip o sulara giren insanalrda iyi mide var.Tebrik ederim!

burak5866
14.04.2010, 12:22
ben bir sivaslı ve sivassever oalrak söylüyorum ben kaplıca için sivastakilere gitmem ne 5 yıldızlı otel ne termal otel hiç biri yok gazeteler iç anadoludaki termal kaplıcaları yazıyor sivastan 1 tane bile yazmıyorlar.ksuura bakmasınlar yani.artık oralara süper yatırımlar lazım.öyle küçük yatırımlarla oalcak birşeyler dğeil bunlar.ilçeler bile bunu baaşrıyorsa sivasta baaşrmaladıır.belediye sivas termal şiehiri olacak demişti ama hiç sanmıyorum öyle olacağını.

fark
14.04.2010, 16:21
Şuan belediye klasik belediyecilik anlayışını sürdürüyor anlaşılan önce kaldırım değişikliği beraberinde gelen zamlarda bunun en iyi göstergesi. Vefa örneği göstereyim derken bazı kişilere vefasızlık yapılmadı mı acaba? Bir daha ki seçim sürecine kadar Sivas'ın neler kazanıp kaybettiğini hep birlikte göreceğiz şuan başladık görmeye zaten.

58_SEMİH_58
14.04.2010, 17:07
Suya zam,toplu taşımaya zam,kaplıcaya zam sıradaki zam neye acaba?

Arif Coşkun
15.04.2010, 18:35
Bu demek oluyorki gelecek turist sayısında yüzde 25 daha azalma olacaktır. Eski tas eski hamam. Madem hiç bir değişiklik yok bu zammı olumlu bulmak zor.

ela58
15.04.2010, 22:00
yenilikler olduysa zam olması normal yoksa millet gitmez sanırım:D

Alibaba58
18.04.2010, 12:36
En son 2002 yılında gitmiştim ama çok kötü durumdaydı kesinlikle çok bakımsızdı zam geldiğine göre yenilikler yapılmıştır sanırım...

aysima58
18.04.2010, 14:01
sanmam yenilik yapıldığını belediye başkanı kendine yenilik yapmaktan aciz kaldıki kaplıcalara ve şehre yenilik mümkün değil boşuna beklemeyin bence ben salim beye ve onura katılıyorum haklılar yenilik olmadan zam konulması görgüsüzlük birdfen zengin olacak galiba doğan bey bence o pislik suya kendisi girse belki biraz gözü açılırda etrafa daha olumlu bakar.