PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koyulhisar Milli Eğitime kurayla 3 kişi alınacak

Sivaslilar.Net
16.04.2010, 09:29
İŞ-KUR'un Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Koyulhisar ilçesindeki ilköğretim okullarında çalıştırılacak 3 kişi, kurayla belirlenecek.

Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Epsileli, Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında İŞ-KUR Sivas Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri arasında sözleşme imzalandığını hatırlattı. Epsileli, bu kapsamda 2009-2010 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar ilçedeki ilköğretim okullarında temizlik işçisi olarak görev yapacak ve ücretleri İŞ-KUR İl Müdürlüğünce ödenecek 3 kişinin kurayla belirleneceğini ifade etti. Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında İŞ-KUR'a kaydı bulunan ve kendilerine davet mektubu gönderilen kişiler arasında 19 Nisan 2010 Pazartesi günü saat 14.00'da İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğü'nde noter huzurunda kura çekimi yapılacağını belirten Epsileli, ''Gerekli şartları taşıyan kişilerin İŞ-KUR ile irtibata geçmelerini istiyoruz. Kısa süreli de olsa işsizlerimizin bu projeden faydalanmaları kendilerinin menfaatlerine olacaktır'' dedi.

Sivas Hürdoğan.