Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adım adım zafere!

Sivaslilar.Net
20.04.2010, 07:03
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Amatör 1. Küme’ye şampiyonluk parolası ile başlayan Zara Belediyespor ligin 4. haftasında CÜSK’ü 1-0’lık skorla geçti. Zara Belediyespor aldığı galibiyetle adım adım süper lige yürüdüğünü ispatladı.

Amatör 1. Küme'de Zara Belediyespor yoluna dolu dizgin devam ediyor.
Hafta sonu oynanan karşılaşmalarda CÜSK ile karşılaşan Zara Belediyespor rakibini 1 -0 yenerek 4'de 4 yapma başarısını gösterdi.
Hedefini Amatör Süper Lig olarak belirleyen ve emin adımlarla yoluna devam eden Zara Belediyespor ligin 4. haftasında CÜSK ile karşılaştı.
Rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyan ve girdiği bir çok pozisyonu değerlendiremeyen Zara Belediyespor, attığı tek golle galibiyete ulaşmasını bildi.
Zara Belediyespor aldığı bu galibiyetle birlikte puanını 12'ye yükseltti.
Zara Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Toptaş hedeflerinin Amatör Süper Lig olduğunu belirterek, "Lig başlamadan önce iyi bir hazırlık devresi geçirdik. İddialı durumumuz sürüyor. 4 karşılaşmayı da kazanarak büyük bir çıkış yakaladık. Bundan sonra da bu başarımızın devam edeceğini umuyorum" şeklinde konuştu.
Oyuncularına güveninin tam olduğuna değinen Toptaş, "Futbolcularımız hırslı ve istekli. Onların bu isteği bizi her hafta galibiyete taşıyor. Yaşadığımız bu olumlu tablo umut ediyorum ki bundan sonra da devam edecek" dedi.

Sivas'ın Sesi.