PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cami içinde cinayet

Sivaslilar.Net
25.04.2010, 06:49
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde eski bir köy muhtarı, camide namaz öncesi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Günışık köyünün eski muhtarı olan 64 yaşındaki Ahmet Kavalcı, önceki gün akşam namazı öncesinde köy camisi içerisinde, henüz bilinmeyen bir nedenle akrabası olan 60 yaşındaki M.K'nın silahlı saldırısına uğradı.
Başına ve sırt bölgesine 6 mermi isabet eden Ahmet Kavalcı, olay yerinde hayatını kaybetti. Kavalcı'nın cesedi yapılan incelemenin ardından Koyulhisar İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı.
Zanlı M.K'nın ise olayın ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Olay sırasında camide bulunan görgü tanığı Mehmet Kavalcı, hayatını kaybeden Ahmet Kavalcı'nın amcasının oğlu olduğunu belirterek, ''İçeri girdiğimde Ahmet Kavalcı cami içerisinde sağ tarafta oturuyordu. Ben içeri girerken M.K. da dışarı çıkıyordu. M.K'ya 'nereye gidiyorsun' diye sorduğumda 'geleceğim' diye cevap verdi. Ben de caminin içerisinde sol tarafa oturdum. Aramızda biraz mesafe vardı. M.K. tekrar geldi ve hiçbir şey söylemeyerek Ahmet'i tutarak silahını ateşlemeye başladı. Elinde bir şey görsem müdahale ederdim'' dedi.
Mehmet Kavalcı, maktul ile zanlının sebebini bilmedikleri bir meseleden dolayı bir süredir dargın olduklarını söyledi.
Günışık Köyü Muhtarı Hüseyin Karaaslan ise akşam ezanı okunduktan sonra cemaat namaza durmadan önce M.K'nın eski muhtar Ahmet Kavalcı'yı tabancayla vurarak öldürdüğünü kaydetti. Muhtar Karaaslan, Ahmet Kavalcı ve M.K'nın arasında daha önceden ufak tefek tartışmalar yaşandığını bildirdi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, cinayetin nedeninin araştırıldığı belirtildi.

Sivas Hürdoğan

Arif Coşkun
25.04.2010, 08:44
Nedeni her ne olursa olsun insan yaşamına kıymanın affedilir yanı olamaz!!! İnsan hayatı bu kadar ucuzmu? Eğer bir kanunsuzluk, adaletsizlik varsa bu ülkenin adli makamları savcısı, hakimi var. Önemli olan, geriye baktığımızda ne kazanıldığı ne kaybedildiğidir, kalan şeyin neye yaradığıdır.
Üzücü bir olay.

Salim58
25.04.2010, 11:04
Allah Rahmet eylesin.

GÖVDELİ
25.04.2010, 11:48
ALLAH RAHMET ETSİN
oluyo malesef bizim köydede aynı olay oldu cehaletlik malesef

aysima58
25.04.2010, 11:57
kendi ahiretini yıktığı gibi allahın verdiği canıda aldı hem bu dünyada suçlu hem ahirette günahkar merhuma allahtan rahmet kederli ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum katilede allah seni bildiği gibi yapsın diyorum.

servet 58
25.04.2010, 12:58
Allah rahmet eylesin

Dilsad Hatun
25.04.2010, 17:05
Allah Rahmet eylesin ,Olay'in nerde Öldürüldügüne degilde bu Ülke'de Adalet Hak Hukuk kalmadigina dikkat cekin , herkez Kafasana göre silah cekerse hergünde cinayet olur ... .

ela58
25.04.2010, 17:07
Allah şeytanın tuzağına düşürmesin malesef böle cinayetlerden kurtuluş yok üzücü bir durum Allahtan rahmet diliyorum

rüzgar79
25.04.2010, 17:10
yazik birde allahin evinde allah rahmet eylesin

pover58
25.04.2010, 18:12
elbet yanlış hele camide olması dahada yanlış.asıl yanlış ise kanunların yetersizligi ve insanlar kendi hakkını kendisi almak isteyince sonuç bu işte.adalet adaletle hükmetmezse o ülkede bu tür olaylar meydana gelir.adalet herkese eşit herkese aynı seviyede olmalıdır.