PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9. çocuk kurultayı tamamlandı

Sivaslilar.Net
26.04.2010, 06:45
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sivas Belediyesi ve Sivas Koleji Özel Başarı İlköğretim Okulu işbirliği ile düzenlenen 9. Milli Egemenlik Çocuk Kurultayı tamamlandı.

22-24 Nisan arasında düzenlenen kurultayda Sivas’ın çeşitli okullarından gelen ilköğretim öğrencileri kurultay boyunca çeşitli gezi, inceleme ve programlara katıldılar.
Sivas Koleji Özel Başarı İlköğretim Okulu'nca Sivas’ta ki çeşitli ilköğretim okullarından öğrencilerin katılımıyla düzenlenen 9. Sivas Milli Egemenlik ve Çocuk Kurultayı, İl Genel Meclisi Salonu'ndaki kapanış programıyla sona erdi.
Öğrencilerin çeşitli konularda oluşturdukları komisyonların başkanlarının bildirilerini okuduğu programda, kurultay başkanı Sena Koçak, öğrencilerin istek ve beklentilerinin yer aldığı kurultay deklarasyonunu okudu.
Sivas Kolejince düzenlenen şiir ve afiş yarışmasında dereceye giren Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Gülizar Özışık ile Alparslan İlköğretim Okulu öğrencisi Bahtiyar Boğazkesenli'ye plaket ve ödüllerini Vali Ali Kolat ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram verdi.
Kurultayın sonunda, Vali Kolat ile Garnizon Komutanı Bayram ile Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner'e plaket verildi.

Sivas Hürdoğan

ela58
26.04.2010, 07:42
hayırlı olsun başarılar diliyorum