PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suşehrin'de 1.Çocuk Şenliği Düzenlendi

Sivaslilar.Net
03.05.2010, 14:00
Suşehrin'de 1.Çocuk Şenliği Düzenlendi...

Suşehri eski pazar yerinde düzenlenen ve 3 gün devam edecek olan şenlik alanını dolduran çocuklar ile aileleri, organizasyonu yapan firma tarafından oluşturulan kaydırak, tırmanma dağı, zıp-zıp, futbol oyun parkuru ve buna benzer oyun gruplarına akın etti.

Palyaçolar ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklara aileleri de eşlik etti. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği şenlikte, kolbastı müziğiyle düzenlenen yarışmada jüri tarafından birinci seçilen çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

Sabahın erken saatlerinde alanı dolduran çocuklar, oyun parkurlarında oynamak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Ailesiyle birlikte oyun parkurlarının bulunduğu alana gelen Şevval Demirci, hayatında geçirdiği en mutlu günlerden biri olduğunu belirterek, 'Futbol oynamayı hiç sevmiyordum. Ama burada kendim oynayınca çok beğendim. Arkadaşlarımla oynamak ve gülmek burada çok güzeldi. Hayatımda geçirdiğim en güzel günlerden biriydi. Bu organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Ceren Çınar da şenlikte çok eğlendiklerini ifade etti.

Oyun parkurlarında eğlenen çocuklar organizasyonu düzenleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'e teşekkür etti.

(FK-DOĞ-İRE) - SİVAS

Salim58
03.05.2010, 14:06
çocukların en güzel anları buralarda oynadıkları oyunlar olsa gerek..

emeği geçenleri tebrik ederim...