PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şarkışla’ya TSO ve Ticaret Borsası temsilcilik açtı

Sivaslilar.Net
05.05.2010, 09:18
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile birlikte Şarkışla’ya temsilcilik açtı.

Kaymakamlık binasında hizmet verecek olan temsilciliğin açılış törenine Şarkışla Kaymakamı Salih Ayhan, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile TSO ve Ticaret Borsası üyeleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Şarkışla Temsilcisi Osman Aydın, temsilcilik sayesinde Şarkışla’daki üyelere hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ise Şarkışla’da üye sayısının diğer ilçelere göre daha fazla olduğuna dikkat çekti ve temsilciliğin Şarkışla’ya hayırlı olmasını diledi.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım da birliktelikten rahmet doğduğunu söyledi ve Şarkışla’da gördükleri heyecandan, ortaklık kültüründen başarıların çıkması temennisinde bulundu.
Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise Şarkışla’nın mevcut durumunu ve güçlü yanlarını anlattı. Türkiye’nin 2. büyük hayvan pazarının Şarkışla’da kurulduğunu belirten Gültekin, “Tarım ve hayvancılık açısından önemli potansiyellere sahibiz. İlçemizi zirveye taşımak için potansiyellerimizi iyi değerlendirmeliyiz” dedi.
Şarkışla Kaymakamı Salih Ayhan da, Şarkışla’nın Sivas’ın en önemli ve gelişmiş ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Sivas-Kayseri güzergâhında bulunan Şarkışla’nın tarım, hayvancılık, ekonomik ve kültürel açıdan zengin bir ilçe olduğunu açıklayan Kaymakam Salih Ayhan, açılan temsilciliğin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından Şarkışla temsilciliği törenle hizmete açıldı. Kaymakam Salih Ayhan, Başkan Yıldırım’a günün anısına Aşık Veysel’in plaketin takdim etti. Daha sonra temsilci Osman Aydın’a yetki belgesi verildi.

Sivas Hürdoğan.