PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PTT'den Anneler gününe özel kampanya

Sivaslilar.Net
05.05.2010, 16:52
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

9 Mayıs Pazar günü anneler günü. Bu kapsamda PTT Genel Müdürlüğü de annelere özel bir kampanya başlattı.

Kampanya nedeniyle SRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemir'i makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Çetin Demirkoparan ve beraberindekiler Hasdemir ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Demirkoparan, genel müdürlük tarafından anneler gününde "Ona kalbini gönder" sloganı altında bir kampanya düzenlediklerini belirterek, kampanya hakkında bilgi verdi.

Kağıt ve zarfını PTT'nin karşıladığını belirten Başmüdür Çetin Demirkoparan, sadece yazıları ve pulu sizden bu kampanyamızdan tüm Sivas halkının yararlanmasını bekliyoruz diye konuştu.

Demirkoparan ayrıca 7 Mayıs Cuma günü Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırımı'nda katılımlarıyla birlikte PTT tarafından Cumhuriyet Üniversitesi kampusüne 30 000 adet çam fidanını toprakla buluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Ptt Başmüdürü Çetin Demirkoparan daha sonra SRT personeline "Ona kalbini gönder" kampanyası kapsamında özel olarak hazırlanan mektup zarfı ve kağıdını hediye etti.

Sivas SRT

ömer yalcin
05.05.2010, 17:22
paylasim ici cok merci.............

Arif Coşkun
05.05.2010, 18:33
Annelerimize hangi kampanyayı yaparsak yapalım onların hakkını ödeyemeyiz. PTT'ye teşekkür eder bu vesileyle tüm annelerin anneler gününü kutlar saygılar sunarım.

aysima58
05.05.2010, 19:10
bütün site ailesinin annelerinin ve sitede üye olan bayanların anneler gününü canu gönülden kular daha nice anneler günü görmelerini dilerim allahtan gününüz kutlu olsun bayanlar ve bayların annelerinin de büyüklerin ellerinden öpüyorum küçüklerin yanaklarından öperek gününüz kutlu olsun diyorum.

kronik
05.05.2010, 20:10
mektup yazma alışkanlığımızı tekrar kazandırmak amacı ile başlatılan bu kampanya sevgililer günü kampanyası gibi fiyasko olmaz inşallah .Umdukları talebi bulurlar .Teşekkürler PTT :)

Cley
05.05.2010, 20:14
Tutacağını pek sanmıyorum ama düşüncesinden dolayı PTT ve çalışanlarını kutluyorum...

Salim58
05.05.2010, 20:48
Pek tutacağını zannetmiyorum. kartlar zarflar pullar eskilerde kaldı maziye karışmak... üzere...

sandalli
05.05.2010, 22:17
Türkiye´de mektup isi bitmistir....

bilal kose
05.05.2010, 23:29
ptt anneler gununu dusunerek boyle bir girisimde bulunmasini kutlarim ama eskie kalmis birsey yine guzel bir dusunce ileride baska sekilde gelisir insallah

ela58
06.05.2010, 09:04
ptt ye tşkler inş istedikleri gibi olur mektup yerine şimdi herkes internetten ve tlf dan haberleşiyor anneler günü kutlu olsun