PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook Hatasını Kabullendi

_DuMaN_58
06.05.2010, 09:13
Facebook'ta kullanıcıların bir süredir şikayet ettiği profil sayfalarının istenmeyen kişilerce görülmesi sorunu Facebook yönetimi tarafından kabul edildi ve hemen ardından tüm kullanıcılara bir açıklama yapıldı.

Facebook'ta bu aralarda çoğu kullanıcı kişisellik ve gizlilik haklarının bozulması ile ilgili bazı sorunlar yaşıyor. En çok sohbet pencereleri açıkken istenmeyen kişilerce profil sayfalarının görüntülendiğini belirten Facebook kullanıcılarına yönetim tarafından bir açıklama geldi.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sorunun sohbet penceresi ile ilgili bir açık olduğunu belirten yönetim, şimdilik sohbet penceresi özelliğini kapamış durumda. Ancak aynı açıklamaya göre sorun çözüldüğü anda yani çok kısa bir süre içerisinde sohbet özelliğinin yeniden siteye geleceği söyleniyor.

Salim58
06.05.2010, 09:27
Facebooku.ne yazıkki kullanmıyorum ,kullanmayıda düşünmüyorum, kullansam kesin karıştırırım orayı.;) onun için kendime tavsiye etmiyorum.:)

kullanan kardeşlerime başarılar dilerim.

_DuMaN_58
06.05.2010, 09:31
Ben kullanıyorum kullanmasınada. Bende başkalarının benim profilime bakmasının istemem.

Arif Coşkun
06.05.2010, 09:32
Üyeyim fakat oralar bu ara biraz karışık hele bir düzelsin bakalım :D

Salamon-58
06.05.2010, 09:33
Facebook güzel bir paylaşım sitesi yıllarca görmedigin arkadaslarınla tekrar görüşme imkanı saglıyor.Orayı karıştırmak için yetki olması lazım burdakii gibi orda olur olmaz kişiliere yetki verilmiyor.:)

Salim58
06.05.2010, 09:44
Biryerleri karıştırmak için illada yetkin olmasına gerek yok. bazen yetkisizde karıştırılabiliyor.:)

ela58
06.05.2010, 09:50
faceyi kullanım amacına bağlı zaten gizlilik ayarlarından istediğin gibi düzenlisun profilini arkadaş listeni mesela profiline resim koymazsın albüm oluşturursun onuda kendi arkadaşların dışında kimse görmez böle olunca facenin hiç bi zararı olmaz

58_SEMİH_58
06.05.2010, 10:34
Bende sohbet penceresi neden sürekLi açık durmuyor diye düşünüyordum :D Zaten profiL gizliligim en üst seviyede kimse benden bişey çaLamaz :D