PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şarkışla'da Türkiye'nin Gerçek Gündemi' Konferansı

Sivaslilar.Net
07.05.2010, 18:15
Şarkışla ilçesinde, 'Türkiye'nin Gerçek Gündemi' konulu konferans düzenlendi.

Saadet Partisi Şarkışla İlçe Teşkilatı tarafından Kızılay Şarkışla Şubesi binasındaki düğün salonunda düzenlenen konferansa eski milletvekillerden Mukadder Başeğmez, konuşmacı olarak katıldı. Başeğmez, konferansta yaptığı konuşmada, 'Dostum, kardeşim, arkadaşım, gönüldaşım, büyük şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketinde konuşmak bana heyecan veriyor. Onu rahmetle anıyor, yad ediyorum' dedi.

19, 20, ve 21. dönem İstanbul milletvekili olarak mecliste görev yaptığını, 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, daha sonra Bağcılar'dan aday olduğunu anımsatan Başeğmez, 'Dava bu, iddia bu, sevda bu, dedim ki bir daha ki seçimlerde Pendik'in bilmem ne mahallesinden muhtar adayı gösterirseniz, olmazsam namerdim. Eğer millete hizmetse maksat, elbette dağdaki çoban da hizmet etmektedir, köyde çiftini süren adam da...' diye konuştu.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Karademir ise 'Sevgili Şarkışlalı hemşehrilerim, Saadet Partisi'ne olan ihtiyaç her gün kendisini hissettirmektedir' ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Şarkışla İlçe Başkanı Fatih Çakır da Başeğmez'e kendilerini kırmayıp Şarkışla'ya geldiği için teşekkür etti.

(KE-DOĞ-ZZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı)