PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cesedi bulundu

Sivaslilar.Net
15.05.2010, 06:54
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 6 gün önce Kızılırmak'ta balık tutarken akıntıya kapılarak suda kaybolan kişinin cesedi, ırmakta bulundu.

İlçeye bağlı Kalın beldesinde Kızılırmak ile Kalın Irmağı'nın birleştiği yerde 9 Mayıs Pazar günü kardeşi Metin Durmuş ile birlikte ağ ile balık tutarken akıntıya kapılarak suda kaybolan Murat Durmuş'un (31) cesedi, kaybolduğu yerin 1,5 kilometre ilerisinde, arama çalışmalarına katılan vatandaşlarca suda bulundu.

Durmuş'un cesedinin ırmağın derin olmayan bir bölümünde su yüzeyinde gittiğini gören vatandaşlar, durumu bölgede arama çalışmalarını sürdüren Sivas Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekiplere bildirdi. Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar, Durmuş'un cesedini kıyıya çıkardı. Durmuş'un ayağında, olay günü kaybolduğu sırada giydiği uzun balıkçı çizmelerinin olduğu belirtildi.

Evli ve 3 çocuk babası Durmuş'un cesedinin, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırılacağı bildirildi.

Sivasın Sesi

Salim58
15.05.2010, 06:59
İlk kayboluş haberini okuduğumda fazla ümidim yoktu zaten, ama Allahtan ümit kesilmez eceli gelmediyse Rabbimiz bi şekilde korur muhafaza ederdi demekki eceli gelmiş.

Allah rahmet eylesin. Rabbim yakınlarına sabırlar versin.Geride kalan ailesine ve çocuklarına Allah yardım etsin..

Kardelencicegi
15.05.2010, 08:47
Allah rahmet eylesin. Rabbim yakınlarına sabırlar versin.
Geride kalan ailesine ve çocuklarına Allah yardım etsin...

Mekani cennet olsun INSALLAH
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

H_Turan
15.05.2010, 09:14
Kızılırmakta Balık Tutmak Tehlikelidir

rüzgar79
15.05.2010, 09:41
benim erkek kardesimde gider hep bu haberi duyunca korktum allah rahmet eylesin ailesine sabir versin

ela58
16.05.2010, 17:12
Allah rahmet etsin çok dikkatli olmalıyız ırmakta balık tutarken

ömer yalcin
16.05.2010, 17:14
ALLAH RAHMET EYLESIN,AILESINE BAS SAGLIGI DILERIM....

Kardelencicegi
16.05.2010, 17:45
“Inna lillahi ve inna ileyyhi raciun” “Her nefis ölümü tadacaktir