PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazarcı esnafımıza kredi imkanı sağlayacağız

Sivaslilar.Net
29.05.2010, 06:58
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, “Pazarcı esnafımıza kredi imkanı sağlayacağız” dedi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, kooperatif başkanı Yüksel Demirgil, Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın'ı ziyaret etti.
Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde hayırlı olsun dileklerini ileten Demirgil, tüm esnaflara olduğu gibi pazarcı esnafına da kredi desteği sağladıklarını kaydetti.
İşlerini büyütmek isteyen ya da finansman sıkıntısı çeken tüm esnaf ve sanatkara kooperatif ve bölge birliğinin kapılarının açık olduğunu ifade eden Demirgil, ''Kredi faizlerimizde yaşanan düşüşün ardından esnaf ve sanatkarımızın kredilere ilgisi bir kat daha arttı. Bankalara oranla daha avantajlı olan kredilerimizden yararlanmak isteyen esnaflarımızı kooperatifimize bekliyoruz'' dedi.
İşlerini büyütmek isteyen pazarcı esnafına da kredi imkanı sağladıklarını kaydeden Demirgil, ''Kriz sonrası küçük esnafımız büyük sıkıntılar yaşıyor. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Esnafımıza sağladığımız krediler ile destek oluyoruz'' diye konuştu.
Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın ise kooperatif başkanı Yüksel Demirgil'e pazarcı esnafına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Pazarcılar Odası'na yaklaşık 642 üyenin kayıtlı olduğunu belirten Argın, ''Büyük marketler ve mini haller karşısında adeta can çekişen pazarcı esnafımız büyük sıkıntı yaşıyor. Biz oda olarak önümüzdeki günlerde market ve hal temsilcileri ile bir araya gelerek yaşanan bu sorunun çözümü için görüşme yapacağız. Sivas'ta sayıları artan büyük marketler ve mini haller için bir düzenleme getirilmeli. Pazarlara yakın olan bölgelere açılan mini haller nedeniyle pazarcı esnafımız siftahsız tezgahlarını kapatmak zorunda kalıyor'' diye konuştu.
Ziyarette, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri Hilmi Gül ve Hakkı Demirgil de hazır bulundu.

Sivasın Sesi

doğan bulut58
29.05.2010, 07:50
güzel bişey altında kalka bilirlerse ama ben derimki sakın almayın ödemekten zorluk çekersiniz bana sen nerden biliyon derseniz ben onun tadına bi baktım bidahada töbeledim

Salim58
29.05.2010, 10:50
Pazarcı esnafı krediyle ne yapacak veya neler yapacak.eskiden pazar kurulacak günler beklenirdi,şimdi öyle bir bekleyiş varmı bilmiyorum,her taraf market ve manav dolu hem seçip alıyorsun hemde fiyat farkı yok gibi birşey....

aysima58
29.05.2010, 18:55
pazarcılara manav açtıracaklar galiba manav az gelmişse başka naapsın krediyi pazarcılar ama eğer evi olmayanlar falan değerlendirirse yada bir eksiğine falan ne biliyim bişiyler yaparlar belki aman neyse saçmaladım heralda herif gafam garıştı.