Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldızdağı için son söz bakanlarda

Sivaslilar.Net
29.05.2010, 07:18
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Asrın projesi olarak adlandırılan ve Yıldızdağı kış turizmine kazandırma çalışmalarında sona gelindi.

YILDIZDAĞI İÇİN SON SÖZ BAKANLARDA

Asrın projesi olarak adlandırılan ve yıldızdağı kış turizmine kazandırma çalışmalarında sona gelindi. Bursa Uludağ, Erzurum palandöken, bolu kartalkaya’dan sonra Sivas yıldızdağı da kış turizm merkezi haline geliyor. Kültür ve turizm bakanlığı yıldızdağ ile ilgili hazırlıklarını tamamlayarak önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan bakanlar kuruluna sunacak ve Sivas bakanlar kurulundan çıkacak haberi beklemeye koyulacak.

BÖLGE CANLANMIŞ OLACAK

Uzun zamandan beri dağla ilgili etüt çalışmalarını tamamlayan bakanlıktan gelen görevliler dosyayı bakanlar kuruluna sundu. Hem Sivas için hem de Türkiye için önem arz eden yıldızdağ projesi kabul edildiği takdirde Sivas turizme canlılık katmış olacak.

Tv58

doğan bulut58
29.05.2010, 07:31
çok güzel bir pıroje emeği geçen herkese teşekkürler emeklerine sağlık

Salim58
29.05.2010, 10:54
Haydi hayırlısı bekleyelim bakalım bakanlar kurulundan nasıl bi karar çıkacak.inşallah olumlu bir karar çıkar...

Klimasuyu
29.05.2010, 11:19
Bu proje hayata geçerse Sivas'taki işsizliğe çok azına da olsa sezonlukta olsa çare olabilir...

burak5866
29.05.2010, 14:04
ben hala inanamıyorum sivas hakkında iyi habermi duydum yinede kesin değilmiş.inşallah iyi karar çıkar.ben şahsen hiç inanmıyordum ama ......hayırlsı olsun.

crzzzy22
29.05.2010, 15:31
Aslında gerçekleşirse sehirimize son derece önemli katkılar yapar.ama gerçekci olalaım ben inanmıyorm bu yatırıma onay verilse bile bizim kotalı yöneticilerimiz beceremez özel yatırımcıyı çekemez
kaplıca turizmi kültür turizmi kış turizmi bu üçüne çok yatkın bir sehir olmasına rağmen yıllarca seçim dönemlerinde dile getirilmesine rağman hiç ilerleme yok .

Arif Coşkun
29.05.2010, 17:14
Turizm adına güzel bir şey, Kar, kış denince Sivas akla geliyo ama kayak denince gelmiyordu. Güzel bir gelişme emeği geçen herkese teşekkürler, kısa sürede hizmete girer umarım.

semih5844
29.05.2010, 18:20
Projenin bakanlar kurulundan onay alacağını düşünüyorum . Malum seçim zamanı yaklaştı AKP bu projeye onay vermezse Sivas için büyük bir haksızlık daha yapmış olacak ve kendini seçimde zora sokacak . Anlayacağınız AKP buna cesaret edemez ve projeye onayı verir. Ayıca iş onay almakla bitmiyor , yöneticilerimiziz bu işin peşine düşüp biran önce projenin hayata geçmesini sağlamaları lazım. İnşallah bunu da fuar alanına döndürmezler.

YILDIZDAĞ
29.05.2010, 18:44
İnşallah bu kez sonuçlanır.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

aysima58
29.05.2010, 19:25
haydi bakalım belki açılırsa kaymaya bende giderim hayırlı uğurlu olsun diyelim tabii yuvarlanıp bir kuytu yere düşmezsem.

ela58
29.05.2010, 21:47
inş kesinleşirde hayırlı olsun deriz güzel haber