Orijinalini görmek için tıklayınız : Paşabahçeye toplu taşıma başlıyor
Sivaslilar.Net
03.06.2010, 12:53
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Yaz aylarında stres atmak için en çok tercih edilen mesire alanlarından biri olan Paşafabrikası artık daha çok vatandaşı ağırlayacak.
Paşafabrikası’na da halk otobüsleri seferleri başlatılacak. Böylece hem vatandaşların piknik keyfi daha hesaplı hale gelecek hem de park sorunun önüne geçilecek.
Son zamanlarda Sivaslıların en gözde mesire alanlarından biri haline gelen Paşafabrikası’ndaki çalışmalar beğeni topluyor. Vatandaşların özellikle hafta sonları akın ettiği Paşafabrikası her geçen gün daha çok hizmete kapı açıyor. Artık Paşfabrikası’na gitmek hesaplı hale gelecek. Çünkü bundan sonra Paşafabrikası’na da halk otobüsleri seferleri başlatılacak. Belli saat aralıkları ve güzergâhlardan hareket edecek olan otobüs seferlerine halkın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Artık aracı olmayan vatandaşlar piknik sepetini alıp otobüse binerek hafta sonunda hesaplı ve eğlenceli bir gün geçirme imkânı bulabilecek. Sivaslılar yaz aylarında stres atmak için Paşafabrikası’nı daha çok tercih edecek. Böylece mesire alanında park sorunu da bir nebze olsun azalacak.
Sivaspostası
Elinde piknik sepeti ve mangalı ile bu küçük otobüslere, halk nasıl ilgi gösterecek merak ediyorum.fazla bi faydası olmaz. özel aracı olan zaten özel aracıyla gider. özel aracı olmayanlara nasıl bi fayda sağlar orası belli değil...
Oatüslerde kavga,savaş bekliyor desene.Elinde semaver,mangal,sepet..Millet nereye koyacak bunları kendileri nereye oturacak?Bir de otobüsteki bunaltıcı ve sıcak hava olunca gerginlikler kaçınılmaz olacaktır.
Hem zaten paşabahçe kendi arabasıyla gelenleri bile taşıyamaz vaziyette!
İyi bir Haber Ben bu uygulamayı Bekliyordum LaEdri ve Salim abi herkezin arabası olmayabiliyor Oranın havasını ve güzelliklerini görmek isteyen olabilir Bunun neresi kötü Gerçi ben yürüyerek gidiyorum hama herkez ben değil
İyi bir Haber Ben bu uygulamayı Bekliyordum LaEdri ve Salim abi herkezin arabası olmayabiliyor Oranın havasını ve güzelliklerini görmek isteyen olabilir Bunun neresi kötü Gerçi ben yürüyerek gidiyorum hama herkez ben değil
Kötü demedikki kardeşim. kalabalık aileler için sıkıntılı olur dedik.elinde sepeti mangalı vs.bunlarla binilirmi bence zor.
Senin yürüyerek gittiğini biliyorum. bu şekilde gidenlere ve gidecek olanlara tabiki faydalı olur....Şimdiden gözün aydın bu sene yürümezsin daha..
Bence gereksiz bir uygulama olur. İptal edilmesi uzun sürmez. Daha önce 302 otobüslerle denendi yürümedi. Şu anki ufacık otobüslerle hiç yürümez. Yinede uygulasın bakalım belediye. Talep oldu da belediye ilgilenmedi denmesin...
aysima58
03.06.2010, 17:18
olmayacak işeamin denmesi biraz garip ama hadi hayırlısı bakalım kaç gün yada kaç ay sürecek.
Başka İller Yapıyor Mesire Yerlerine Toplu Taşıma Bu sayede Arabası olmayan Halkında o yerlere gidişi sağlanıyor Bunda Kötü Olan Sizi Rahatsız eden nedir acaba Gmnül isterki Kardeşler Tepesinede olsun
Oatüslerde kavga,savaş bekliyor desene.Elinde semaver,mangal,sepet..Millet nereye koyacak bunları kendileri nereye oturacak?Bir de otobüsteki bunaltıcı ve sıcak hava olunca gerginlikler kaçınılmaz olacaktır.
Hem zaten paşabahçe kendi arabasıyla gelenleri bile taşıyamaz vaziyette!
Özal'ın bir lafı vardı sen küçüksün hatırlamazsın da ''alışırlar alışırlar'' derdi.. Bizim milletimiz bu tür aktivitelerde çok başarılıdır.
Bir An önce Başlanmalı Faydalı Olacaktır
aysima58
04.06.2010, 13:13
bizi rahatsız eden bişi yokki kardeşim neden rahatsız olalım eğer millet bi sürü yükle gidip gelmeyi kabul ederde kullanırsa toplu taşıma aracını memnun bile oluruz neden olmasın hani daha öncede konmuş toplu taşıma ama ilgisizlikten geri kalkmış ya yine ilgi görmez dedik alınma bunun için neden kırılıyosun be kardeşim kötü bişiy diyen yokki.
Arif Coşkun
04.06.2010, 13:45
Şu piknik olayını şu açıdan sevmiyorum,
Yeniyor, içiliyor, eğleniliyor sonrada sanki bir daha geri gelinmyecekmiş gibi, çevreye karpuz kabukları, domates artıklları, kemikler çöpler sereserpe çevrede bırakılıp evlere gidiliyor. İçlerinde duyarlı olup poşette biriktirip çöpe atan olsada, ne yazıkki çoğunluk bunu yapmıyor.
Toplu taşıma olması güzel en azından arabası ve imkanı olmayanlar için düşünülmüş herkese iyi piknikler olsun.
Sivaslilar.Net
04.06.2010, 15:19
Paşabahçe Mesire Alanına Otobüs Seferleri Başlıyor
Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sivas'ın gözde piknik merkezlerinden olan Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na otobüs seferleri düzenlenecek.
Yaz aylarında Sivas halkının büyük rağbet gösterdiği Paşabahçe'ye yönelik yeni dönem çalışmalarını sürdüren Sivas Belediyesi, araçları olmayan vatandaşlar için de otobüs seferleri başlatma kararı aldı. Sabah ve akşam olmak üzere Sivas merkezden sabah saat 08.00, 09.00 ve 10.00'da otobüsler Paşabahçe'ye hareket edecek. Halk otobüsleri, akşam saat 17.00, 18.00 ve 19.00 saatleri arasında da şehre dönecek. Dikilitaş, Nalbantlarbaşı ve adliye arkasından hareket edecek otobüs seferlerinin 5 –6 Haziran tarihinden itibaren sadece hafta sonları başlayacağı belirtildi.
(Cihan Haber Ajansı)
Paşabahçe Mesire Alanına Otobüs Seferleri Başlıyor
Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sivas'ın gözde piknik merkezlerinden olan Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na otobüs seferleri düzenlenecek.
Yaz aylarında Sivas halkının büyük rağbet gösterdiği Paşabahçe'ye yönelik yeni dönem çalışmalarını sürdüren Sivas Belediyesi, araçları olmayan vatandaşlar için de otobüs seferleri başlatma kararı aldı. Sabah ve akşam olmak üzere Sivas merkezden sabah saat 08.00, 09.00 ve 10.00'da otobüsler Paşabahçe'ye hareket edecek. Halk otobüsleri, akşam saat 17.00, 18.00 ve 19.00 saatleri arasında da şehre dönecek. Dikilitaş, Nalbantlarbaşı ve adliye arkasından hareket edecek otobüs seferlerinin 5 –6 Haziran tarihinden itibaren sadece hafta sonları başlayacağı belirtildi.
(Cihan Haber Ajansı)
Bu Girişiminden Dolayı Belediyeyi Tebrik ediyorum
burak5866
04.06.2010, 18:52
çok güzel olmuş ama tutmayacağına eminim yakında kaldırılır demedi demeyin.çünkü öncede düzenlenmişti kaldırıldı.
çok güzel olmuş ama tutmayacağına eminim yakında kaldırılır demedi demeyin.çünkü öncede düzenlenmişti kaldırıldı.
Önceden Kaldırılması Kaldırılacağı Anlamına Gelmez Ben Tutacağına İnanıyorum Tutması lazım Herkezi arabası olmayabiliyor gidemeyebiliyor oyüzden Tutması lazım
Adliye arkasından otobüs kaldırılmasın bence.Şehrin göbeğinde piknik sepetleri,mangallar...
Adliye arkasından otobüs kaldırılmasın bence.Şehrin göbeğinde piknik sepetleri,mangallar...
Olsun Bunda Rahatsız olununacak hiç bir nokta yok Önemli olan Gittikleri Yerleri pisletmeleri Arabası olmayan halkımızında piknik yapma hakkı vardır
Haksızsam Haksız deyin
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.