PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıyabi cenaze namazı kılındı

Sivaslilar.Net
05.06.2010, 07:34
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas’ta İsrail'in saldırdığı yardım gemilerinde hayatını kaybedenler için kılınması planlanan gıyabi cenaze namazı, bürokrasi nedeniyle az sayıda cemaatle kılındı.

Sivas'ta İsrail'in saldırdığı yardım gemilerinde hayatını kaybedenler için kılınması planlanan gıyabi cenaze namazı, bürokrasi nedeniyle az sayıda cemaatle kılındı.
Sivas'ta çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi, 'Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım' gemi filosuna İsrail'in yaptığı saldırıda hayatını kaybeden 9 Türk vatandaşı için Cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılınması amacıyla Valilik makamına dilekçe sundu. Dün yapılan talep, valilik makamında 'olur' almasına rağmen, dilekçeye cevabi yazı Sivas Müftülük makamına ulaşmadığı için gıyabi cenaze namazı kılınamayacağı ifade edildi.
Cami görevlisi imam, Cuma namazı sonrası ABD'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Elçin Gönen'in cenaze namazını kıldırdıktan sonra avludan ayrıldı. Cemaatin dağılmasının ardından gıyabi cenaze namazı duyurusunu önceden yapan İHH Sivas gönüllüleri ve az sayıda cemaat, saldırıda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Namaz sonrası bir açıklama yapan İHH Sivas gönüllüsü Özcan Duman, bürokratik bir işlem nedeniyle gıyabi cenaze namazını kalabalık bir cemaatle kılamadıklarını söyledi.

doğan bulut58
05.06.2010, 07:48
allah rahmet etsin mekanları cennet olsun bütün dünyaya israilin ne olduğunu gösterdiler dünyayı ayağa kaldırdılar düngecede ABD alınan karar filistine olan ablukanın kabul edilez olduğu kararı alındı bu kararlar o şehitlerin sayesinde alınıyo ONUN İÇİN BİR KEZ DAHA ALLAH RAHMET ETSİN MEKANLARI CENNET OLUR İNSALLA.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Salim58
05.06.2010, 09:31
VURULMUŞ ALNINDAN ÖPÜYORUZ

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

İsrail'in Filistin'e yardım götüren gemilere yaptığı saldırı herkesi derinden üzdü. O gece gemilere atılan mermileri insanlık yüreğinde hissetti adeta. Dün Şehitler son yolculuklarına uğurlandı, ama onların içinde biri vardı ki bir başka yaktı yürekleri.

Adı: Furkan Doğan. Henüz 19 yaşındaydı. Yaşıtları okuldan sonra takılacakları eğlence mekanlarını düşünürken, o dünyanın herhangi bir yerindeki zulme uğrayan insanların acısını taşıyordu. Açlığa terk edilmiş bir halka yiyecek, ilaç götürmek için yola çıktı onun gibi yüzlerce barış elçisiyle..

Furkan barış için, yardım için yola çıkan gemiye bindi. Ancak o da, gidecekleri yerde onları bekleyen zalim ordunun öldürmeyi çok iyi bildiklerini biliyor ve yola çıkmadan önce arkadaşlarından helallik istiyordu.

Ve 30 Mayıs gecesi, caniler barış gemisine saldırdı. Yine en iyi bildikleri şeyi yaptılar. Barış gemisi artık ölüm gemisi olmuştu. Katiller önce Furkan'ın Barış dolu göğsüne sıktılar, sonra tertemiz alnına...

Rabbim Hepinize Rahmet Eylesin.Ruhlarınız Şaad, Mekanlarınız Cennet Olsun...

kircicegi58
05.06.2010, 09:53
allah rahmet eylesin vatandaslarimiza insallah mekanlari cenett olur