PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkari'de 8 Şehit

Salim58
19.06.2010, 08:59
Genelkurmay "terör saldırıları artacak" dedi, arkasından hain saldırı geldi. Hainler askeri birliğe saldırdı..

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından saat 02:00'de askeri birliğe düzenlenen saldırıda, 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı. 12 teröristin de öldürüldüğü açıklandı.

BİR ÇOK NOKTADAN SALDIRI

Askeri birlik sınıra yakın bölgedeydi.. Çatışmalar sabaha kadar sürdü. Hainlerin bir çok noktadan saldırdılar. Teröristlerin sınırdan sızdığı belirtiliyor. Çatışmaların yer yer devam ettiği belirtiliyor . Saldırının ardından savaş uçakları Irak'ın kuzeyi bölgesinde tespit edilen hedefleri vurdu.

SINIRDAN SIZDILAR ÇATIŞMA SABAHA KADAR SÜRDÜ

TSK yaptığı açıklamada saldırının 02:00'de başladığını duyurdu.
Irak sınırındaki Şemdinli'ye bağlı Tekeli, Günyazı ve Ortaklar köyleri arasındaki Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe, terör örgütü PKK üyelerince saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı. Saldırılarda 12 terörist de öldürdüldü.

Yaralı askerlerin, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındığı bildirildi.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildiği bildirildi.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

doğan bulut58
19.06.2010, 09:38
her geçen gün şehit haberi daha fazla oluyor bu nedir be savaşdan bile bukadar şehit olmuyor daha hala pirim veriyoruz be yeter artık inceldiği yerden kopsun eğer siz yapamıyorsanız tansu çilleri getirin o bu işi sizden iyi yapıyordu bayrak indirmiye kaltılar bir kurşunla yere serdirdi siz naptınız bayrağı yaktırdınız yunan kardak kayalığına çıktı sad komandolarını hemen burunlarının dibine çıkartı siz naptınız söyleyin be yeter artık bıktık bir demlik girelim savaşa ne olcaksa olsun bu nedir allah aşkına adamlar kürsüye çıkıyo tehditler yağdırıyo kimseden ses yok bu nasıl iş ya türkiyeden türkiyeliyim deyememe şekline geldi millet ya bende hayatta tansu çillere oy vermedim vermemde ama bu işi o çok iyi yapıyordu rezil olduk be rezil yazılklar olsun be her yere duble yol yapmayla bitmiyor bu iş birazda türkiyenin onurunu düşün başbakan iki çapulcuyla basa çıkamıyoruz

Arif Coşkun
19.06.2010, 09:52
Nerde Taksim'leri, Tandoğan'ları dolduran praotestocular, bunlar şehit değilmi, başka bir yerin askerlerimi? Bu kadarmı sıradanlaştırıldı şehitlik. Ülkesi için canını dişine takan onun sayesinde vatanında rahatlıkla yaşayan halkın bu vefasızlığını anlamak zor. Zamanında denmişti bunlara elini verirsin kolunu kurtaramazsın, açılım,saçılım diyerek iyice azdırdınız!!! Yeter artık halkın sabrını iyice taşırma noktasına getirdiniz. Çıksın adam gibi açıklama yapsın hükümet "Bu ülkede bir kürt sorunu yoktur, herkes Türk kimliği adı altında eşit haklara sahiptir" diye. Sonrada gereğini yapsın. Yapamıyorsa çeksin gitsin. Hiç duydunuzmu şehit düşenlerin içinde bir vekil, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı çocuğu yada yakını. Tabi ölen şehit düşen gariban yoksul halkın evlatları kimin umrunda!!!
Ölen şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına büyük sabırlar diliyorum.

aozdemir
19.06.2010, 09:56
bence bu işte kesinlikle israilin parmağı var.

Salim58
19.06.2010, 10:07
8. eve ateş düştü.14 değişik evde'de yaralı askerlerimiz için tedirgin bi bekleyiş var.Ölen Askerlerimize Allahtan Rahmet Yaralı Askerlerimize'de Acil Şifalar Dilerim.

Bu hainler imralıdan yönetiliyor önce burayı halletmek gerek,Bunların geliş istikameti kuzey ırak. Gir kuzey ıraka temizle çık siviller zarar görüyormuş zaten onların içlerinde yiyip içip geliyorlar.Sivil halkla terörü ayırt edecek kadar bilgimiz yokmu.içimiz yanıyor canımız acıyor yeter artık!!

Sayın Başbakan Açılım Duvara Toslamıştır. Artık itiraf etmenin zamanı gelmedimi!!!

LaEdri
19.06.2010, 10:20
Milletimizin başı sağolsun!
Yine her zamanki gibi "al sana açılım" diyenler olacaktır,sanki terörist saldırılar ilk defa oluyormuş gibi.Ancak PKK'nın kimin maşası olduğu gün gibi ortaya çıktı 15 gün önce.TSK zaten K.Irak'taki hedefleri tam isabetle yıllardır vurmuyor mu?Hala nerden türüyorlarsa..:s

Salim58
19.06.2010, 10:27
bence bu işte kesinlikle israilin parmağı var.

Sadece israil değil ABD,ninde parmağı olabilir. kalabalık bir terör gurubu giriyor ve ABD,ile istihbarat anlaşmamız var. Görüyorlarda görmemezliktenmi geliyorlar acaba.Kendi işini kendin yapacaksın başkalarına güvenirsen kimsenin umurundada olmazsın.

SarkiSLa`
19.06.2010, 10:37
PKK bölgedeki Kürtlerin eğitimsizlik ve yoksulluklarından nemalanarak ve bu olumsuz bölge şartlarının değişmesini de istemeyerek, BDP ile birlikte kullanan bir yapıya sahip bir terör örgütüdür.

Kötü düşüncelerin ortadan kaldırılması ve Halkların Kardeşliği açılımına vurulmaya çalışılan darbelerin, İsrail-Türkiye ilişkilerinin sıfır düzeyine inme, ısrarla özür dilenmemesi, uluslararası komisyonu kabul etmeme neticesinde belki de ileride patlak verebilecek bir savaş eşiğine gelinmesi arifesinde yoğunluk kazandığı, ülkemizin her yerinden şehit haberlerinin geldiği şu dönemde muhalefetin de bundan nemalanmaya çalışıp İsrail ekmeğine yağ sürmemesi gerekir diye düşünüyorum. Ölen şehitlerimize baş sağlığı diliyorum, Allah mekanlarını cennet eylesin.

doğan bulut58
19.06.2010, 12:03
ya kardeşim adamlar insanlıkdan almıyo sen ne aciliminda bahsediyon sen açılım diyon onlar çıkmış meydanlardan şov yapıyo bumu açılım vatandaş camına türk bayrağı asmış camı al aşağı ediyorlar bumu açılım haburdan şov yaptırmakmı açılım ben istemiyorum öyle açılım ben o dağları çok iyi bilirim bende şırnağın gabar dağındaydım bolu komandosuydum siz ucuz oy peşinde koşarken orada ana kuzularının ne cektiğini nerden bileceksinizki bilemessiniz artık ne olcaksa olsun yeter kuzey ırağa hakim olmamız lazım önce yoksa bitmez barzanimi tarzanimi ne köpekse ben türkiyeye kedi bile vermem diyor sen kırmızı halı seriyon ayağının altına ya sayın başbakanım sizden önce onlar türkiyeye gelin bizi kutarın diye ağlıyodu be sen adam ettin başımıza köpek türkiyeye geldi gitti terör saldırıları arttı yazık yazık koskoca türkiye cumhuriyeti bir barzaniden meded umuyoyasa vay halimize
canımız yanıyo be canımız yeni yetişen fidanlarımız gidiyo başbakan ne olcaksa olsun hergün ölcemize birgün ölelim ama asla boyun bükmüyelim

OSMAN ECE
19.06.2010, 12:39
israilin kilosu kaçki bize veyahut başkalarına kafa tutsun
AMERİKA AMERİKA AMERİKA BÜTÜN ŞER İŞLERİN TEPESİ AMERİKA

doğan bulut58
19.06.2010, 12:44
israilin kilosu kaçki bize veyahut başkalarına kafa tutsun
AMERİKA AMERİKA AMERİKA BÜTÜN ŞER İŞLERİN TEPESİ AMERİKA

abi israil kafa tutamıyodu ama tutar oldu bilmezmisin meydanlarda tehdit savuranlara bak bi hele önceleri saklanacak delik ararlardı şimdi meydanlardan koskoca türkiye cumhuriyetine tehdit savuruyorlar görmezmisin yaptırdılar abi yatırdılar

Salim58
19.06.2010, 12:57
MAYIN TUZAĞI İLE BİRLİKTE ŞEHİT SAYISI 10'A ÇIKTI

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki saldırının ardından güvenlik güçlerinin, terör örgütü PKK üyelerine yönelik sürdürdüğü operasyonda, araziye döşenen patlayıcının infılak etmesi sonucu ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

SarkiSLa`
19.06.2010, 13:25
Ya rabbim ne kadar sabırlı varya.. Gerçekten akıl sır ermiyor işte. Bunların yaptığı yanına kâr kalmaz inşallah rabbim. Belalarını ver bunların mevlâm.

bilal kose
19.06.2010, 13:57
Milletimizin Basi sagolsun Sehitlerimize yuce allahtan rahmet ailesini ve turk milletine allah sabirlar versin. Milletin artik sabrinin catlamaya az kaldigini catladigi zaman bazi hain ve temeli kan ve goz yasi ustune kurulmus bazi devletler bunun aci sonuna katlanabilecekmi acaba artik hedefdeki dusmanin ve terorun arkasindaa kimlerin oldugu net bir sekilde aciga cikmistir.Hukumetin acilen turk silahli kuvetlerine sinir otesi vaya herhangi bir ulkeye carsi oparasyon tuzenleme yetkisi vermesi lazim.Savasin iyi bir sey olmadigini biliyorum ama hergun bu milletin ici yaniyor kan agliyor savasta olan bir ulke bile bu kadar kayip vermiyor.acilim falan rafaa kaldirilmali bunlar ne anlar insanliktan gitsin yahudi kopeklerinin usakligini yapsinlar bunlaar ne anlar dardesce yasamaktan.Dusunuyorum aklima yahudileri yok olmaaktan avrupanin elinden biz kurtardik kurtleri saddamin soykirimindan bu millet kurtardi alla askina bu milletin ekmegini yiyen hainlik yapmak zorundami yeter artik diyorum en kisa zaamanda en sert sekilde cevap verileciginden kimsenin suphesi olmasin tekrar milletimizin basi saglsun.

aysima58
19.06.2010, 14:27
şehit yavrularımıza allahtan rahmet kederli aillelerine sabır ve başsağlığı diliyorumkolay değil sabretmek ama yapacak bişiy yok allahtan geldik allaha gideceğiz allah onlara tuzak kuranlarıda aynı tuzakdan götürsün inşallah türkiyemizin başı sağolsun.

8. eve ateş düştü.14 değişik evde'de yaralı askerlerimiz için tedirgin bi bekleyiş var.Ölen Askerlerimize Allahtan Rahmet Yaralı Askerlerimize'de Acil Şifalar Dilerim.

Bu hainler imralıdan yönetiliyor önce burayı halletmek gerek,Bunların geliş istikameti kuzey ırak. Gir kuzey ıraka temizle çık siviller zarar görüyormuş zaten onların içlerinde yiyip içip geliyorlar.Sivil halkla terörü ayırt edecek kadar bilgimiz yokmu.içimiz yanıyor canımız acıyor yeter artık!!

Sayın Başbakan Açılım Duvara Toslamıştır. Artık itiraf etmenin zamanı gelmedimi!!!

yorumuna katılıyorum kardeş milletimizin ve türkiyenin başı sağolsun allah rahmet eylesin şehitlerimizin ailelerine allatan sabır ve başsağlığı diliyorum yaralı askerlerimizede acil şifalar diliyorum allahtan.

Salim58
19.06.2010, 15:42
250 PKK'lı terörist birden saldırdı.

Şemdinli'de askeri bölüğe saldırının ayrıntıları ortayla çıkıyor. Yaşananlar inanınır gibi değil.

Sınırdan geçen PKK'lı sayısı 250.. Üç koldan saldırdılar.. Çatışma sabaha kadar sürdü.. Askeri birliğin bulunduğu alana saldıran hainler ile mehmetçik arasında adeta savaş yaşandı.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Günyazı Köyü'nün Irak sınırındaki Tanyolu Mezrası'ndaki sınır bölüğü üs bölgesine yapılan saldırının ayrıntıları ortaya çıkıyor.

AĞIR SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Havanın yağışlı ve sisli olmasından yararlanarak sınır bölüğünün üs bölgesine yaklaşan teröristler saat 02.00'de üç koldan saldırı başlattı. Bölgedeki kaynaklara göre, sayıları 250'yi bulan teröristler tabura, üst koruma birliğine ve seyyar birliğe otomatik tüfek ve roketatarlarla ateş açtı. Askerler de teröristlere anında karşılık vererek çatışmaya girdi.

ÇATIŞMA 5 SAAT SÜRDÜ

Bölgeye hemen çevredeki birliklerden takviye gönderilirken, Tekeli Jandarma Taburu'ndan obüslerle tesbit edilen teröristlerin bulunduğu noktalar top ateşi altına alındı.

Şemdinli’de bulunan 3'üncü Dağ Komando Tabur Komutanlığı’ndan peş peşe kalkan helikopterler bölgeye özel eğitimli komandoları indirdi. Çatışmanın başladığı ilk anlarda sis nedeniyle helikopter desteği sınırlı kalırken, sisin dağılmasıyla birlikte yoğun olarak devam etti. PKK'lı teröristlerle askerler arasındaki çatışma saat 07.00'ye kadar sürdü.

Üç noktada birden 5 saat süren çatışmada 12 PKK'lı terörist öldürüldü. Çatışmada 8 asker şehit olurken, 14 asker de yaralandı.

KAYIPLAR NEREDE YAŞANDI?

Şehit olan askerlerin çoğunun, teröristlerin ele geçirmek istediği Tekeli Jandarma Sınır Taburu'nun üst koruma bölgesi ile tabura 2 kilometre uzaklıktaki Mezargediği bölgesinde bulunan seyyar birlikte bulunduğu belirtildi.

Dilsad Hatun
19.06.2010, 16:05
Basimiz Sagolsun .

sandalli
19.06.2010, 16:22
Sehitlerimize Allah´tan rahmet kederli ailelerine bassagli diliyorum. Lanet terör yillardir var, bugün varmis gibi göstermek yanlis. Ben daha önce de görmedim bakan, milletvekili cocugunun sehit oldugunu, general cocugu da sehit olmadi bu ülkede. Neyse sehitlerin üzerinden siyaset yapmiyayim. Filistin´de sehit olan da benden, Afganistan´da olan da benden, Hakkari´de sehit olan da benden. Ben ayrim yapmiyorum.

servet 58
19.06.2010, 19:24
Nerde Taksim'leri, Tandoğan'ları dolduran praotestocular, bunlar şehit değilmi, başka bir yerin askerlerimi? Bu kadarmı sıradanlaştırıldı şehitlik. Ülkesi için canını dişine takan onun sayesinde vatanında rahatlıkla yaşayan halkın bu vefasızlığını anlamak zor. Zamanında denmişti bunlara elini verirsin kolunu kurtaramazsın, açılım,saçılım diyerek iyice azdırdınız!!! Yeter artık halkın sabrını iyice taşırma noktasına getirdiniz. Çıksın adam gibi açıklama yapsın hükümet "Bu ülkede bir kürt sorunu yoktur, herkes Türk kimliği adı altında eşit haklara sahiptir" diye. Sonrada gereğini yapsın. Yapamıyorsa çeksin gitsin. Hiç duydunuzmu şehit düşenlerin içinde bir vekil, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı çocuğu yada yakını. Tabi ölen şehit düşen gariban yoksul halkın evlatları kimin umrunda!!!
Ölen şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına büyük sabırlar diliyorum.

bu yoruma katılıyorum içimdekileri dile getirmiş arif kardeşim.

çok üzgünüm başımız sagolsun yakınlarına Allahtan sabır diliyorum.
baştakiler nerde tatil yapıcak onu düşünsün,
garibanın çocugu şehit düşsün.
nede olsa bu ülkede herkes eşit,

Arif Coşkun
19.06.2010, 19:35
Sehitlerimize Allah´tan rahmet kederli ailelerine bassagli diliyorum. Lanet terör yillardir var, bugün varmis gibi göstermek yanlis. Ben daha önce de görmedim bakan, milletvekili cocugunun sehit oldugunu, general cocugu da sehit olmadi bu ülkede. Neyse sehitlerin üzerinden siyaset yapmiyayim. Filistin´de sehit olan da benden, Afganistan´da olan da benden, Hakkari´de sehit olan da benden. Ben ayrim yapmiyorum.

ağam elbette bu yeni bir şey değilki yaklaşık 25 yıldır başımızın belası, ben 8 yıl önce üstdüzey kesimin çocukları şehit düşüyorduda son 8 yıldır düşmüyor gibi birşey demişim gibi cevap yazmışın. Benim sözlerime istinaden böyle bir yorum yapmışın, cevap hakkı olduğu için cevaplıyorum.
Bu ülke çıkarları için kim nerede olursa olsun herkes şehittir, ayrım yapılamaz.. Evet haklısın ağam haklısın şehitler üzerinden siyaset hoş değil, aynı zamanda kürtler üzerindende oy avcılığı ve siyaset yapmak ta hiç hoş değil.

doğan bulut58
19.06.2010, 20:38
yazık ana kuzularına yazık hala devlet bakanları çıkmış onlar bizim kardeşlerimiz biz açılacaz diyo utanmadan sıkılmadan ayıp bakan ayıp sen gözünle gördün kardeslerim değin kişilerin dört çapulcu getirdiğinde karşılayıp şov yapışlarını sen hala uyuyon uyan artık kaflet uykusunda yazık ana kuzularına açılım dediğiniz günden bugüne 125 şehit be dile kolay 125 ana kuzusu dahala neden bahsediyon ne olcaksa olsun aratık yeter şimdi pkk yi kınıyoruz sonra sizleri kınıyacaz nefret edecez **************

kircicegi58
19.06.2010, 21:16
ALLAH AYLELERINE SABIR VERSIN BASIMIZ SAGOLSUN INSALLAH BU SON OLUR KIMSENIN OCAGINA INSALLAH BOYLE ACI DUSMEZ BENCE SAVAS ILAN EDILMELI BU PISLIK TERLERE HER KEZ ELBIRLIGI OLUP DUNEKLERINI DAGTMALII ALLAH BELALARINI VERSIN KOKLERI KURUR INSALLAH

titizyiğido
19.06.2010, 21:28
türkiye ortadoğuda barzani yada israilden birinin kafasını koparmadığı sürece terör belsından kurtulamaz...........

58Sevda
19.06.2010, 22:43
bazi seylere anlama veremiyorum, mesela 250 S....... pkkli yaklasiyor ates aciyor, asker nasil egitiliyor nasil nobet tutuyor, buyuk bir ihmal mi var anlamiyorum.. pkk gunlerce hazirlik yapiyor, bizim birseyden haberimiz yok.. yeter artik yazik degilmi onca analara, yazik degilmi gencecik fidanlara...

artik ne gerekiyorsa yapilmali, pkk'nin kokunu kurutmanin zamani geldi..!

zombi
20.06.2010, 00:23
söylenecek çok fazla bir şey yok .,

allah şehitlerimize rahmet , kalan aile ve yakınlarına sabırlar versin

ÖnceVatan_58
20.06.2010, 07:45
bazi seylere anlama veremiyorum, mesela 250 S....... pkkli yaklasiyor ates aciyor, asker nasil egitiliyor nasil nobet tutuyor, buyuk bir ihmal mi var anlamiyorum.. pkk gunlerce hazirlik yapiyor, bizim birseyden haberimiz yok.. yeter artik yazik degilmi onca analara, yazik degilmi gencecik fidanlara...

artik ne gerekiyorsa yapilmali, pkk'nin kokunu kurutmanin zamani geldi..!

Sana katılmamak elde değil kardeşim,
Leş kargaları bu planları yaparken bizimkiler ne yapıyor uyuyorlarmı? Bugün darbe bahanesiyle dinlenmeyenimiz yok ne yaptığımızdan saniye saniye haberi olan devlet acaba orda olacakları sezemiyormu teknolojiyi o tarafa kaydırıp dinleme yapamıyormu? Var bu işte bir iş ama ne? Bu kadarınada pes doğrusu.
Olan her zaman ölenlere oluyor, yakınlarına oluyor ciğerler yanıyor.

Salim58
20.06.2010, 07:57
Bugün Babalar günü. Ne kadar acı 11 acılı baba babalar gününde şehit olan evlatlarının gelmesini bekliyor.

Ateş düştüğü yeri yakıyor.Rabbim sabırlar versin.

O Acılı Babaların Ellerinden Öpüyorum.

sandalli
20.06.2010, 18:49
Heron 150 PKK'lıyı yakaladı ancak...

Hakkari'de 9 askerin şehit olduğu kanlı terör saldırısıyla ilgili Prof. Önder Aytaç, Batman'daki Heron'lardan birinin baskından önce 150 kişilik PKK’lı grubu tespit ettiğini yazdı. Üs’te görevli bir albayın bunu rapor ettiğini iddia etti.

YAKUP BULUT'un haberi

Hakkari’de 8 askerin şehit olduğu saldırıda TSK komuta kademesinde ihmal olduğunu öne süren Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Önder Aytaç, dün kendisine ulaşan çok önemli bir bilgiye göre, Batman’da düzenli olarak bölgede uçurulan bir insansız hava aracı Heron’un saldırıdan günler önce 150-200 teröristin girişini tespit ettiğini söyledi.

ALBAY KAFASINI DUVARLARA VURDU

Aytaç, “Bir uçuşta 400 km alanı tarayan bu uçaklara bakan Batman’da görevli Albay Heron’daki görüntüleri görünce komutanlarına ‘Bunları şimdi vurmayacağız da ne zaman vuarcağız’ demiş, kafasını duvara vurmuştur. Hafızaları silinmeyen Heron’ların son iki haftalık hafızasına bakarlarsa, sınırdan giren 150 teröristi görecekler. Bu kayıtlar saldırıların nasıl arttığını, Mehmetçiğin nasıl öldüğünü ortaya koyacak” dedi.

KAOS PLANLARI DEVREDE

“Kimse bu saldırıları ABD ile ortak bilgi paylaşımına, İsrail’e bağlamasın” diyen Aytaç, “Bölgede kaosun devamı için çalışan gruplar var. Bu demokratik açılımı önlemeye ve kaos oluşturmaya yönelik, komplodur” diye konuştu.

Güvenlik uzmanı, yazar Emre Uslu da TSK yetkililerinin “operasyona eğitimli ekiplerin gönderildiği” şeklindeki sözlerinin doğru olmadığını belirterek “Eğitimsiz çocukları ağaç gibi oraya dikiyorlar. Doğrudan ihmal var. sorumlulr hesap ermeli” dedi.

Star gazetesi

kaynak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Cley
20.06.2010, 19:25
İçimizdeki hainleri temizlemeden dağdakileri temizlememiz çok zor. Ülkemizde barıştan huzurdan istikrardan rahatsız olanlar oldugu sürece terör bitmez.
Yine birileri çıkacak milliyetcilik söylemleri yapacak, şehit kanı üzerinden siyaset yapacak, ama bu sorunun çözümü için ortaya ne bir fikir sunacak ne bir yardımı olacak.

Bir zamanlar biryerlerde "Ordu Göreve" pankartları açanlar nerde? O pankartlar şimdi lazım...

Milletimizin başı sagolsun...

LaEdri
20.06.2010, 20:24
Sayın İlker Başbuğ,sınırda uçan kuştan bile haberimiz var diyordu.

serhat_58
20.06.2010, 22:41
allah rahmet etsin , yaralilara acil sifa versin ins

Kardelencicegi
21.06.2010, 00:36
YETER ARTIK BU NE ZAMANA KADAR VATAN SAG OLSUN DEYIP,
GENC FIDAN GIBI ANA KUZULARINI TOPRAGA VEEYE DEVAM EDECEGIZ.
HAIN NEFRETLE SALDIRIYI KINIYORUM. BUNU YAPANLAR INSAN OLAMAZ.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Cley
21.06.2010, 16:56
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Böyle bir karakola (!) değil ağır silahlar sapanla saldırsan bile içindeki insanların yara almaması çok zor. Lüks ve israf içinde yaşayan sayın omzu kalabalık paşalar. Bütçeden çok büyük bir pay alan TSK nın üst düzey paşaları bu karakol dedikleri barakaları görmüyor mu ?

Salim58
22.06.2010, 07:47
Terör sadece doğuda güneydoğuda yokki her yere dağılmış durumdalar.Nereden nasıl saldırı yapacakları belli değil.

Yeni ist'da askeri personel taşıyan otobüse bombalı saldırı yaptılar.
Dört ölü dokuz yaralı var.ölenlerin üçü uzman çavuş biride 17,yaşında kız çocuğu.

Allah Rahmet eylesin.Rabbim Yaralı kardeşlerimize acil şifalar versin.....

Cley
24.06.2010, 16:48
MHP Şehitlerin uğurlandığı gün mayolu dansçılı ve revü kızlı kortej düzenledi
MHP'li Kemer Belediyesi 7. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek korteji ertelemedi. kortejde ayrıca geri kalan kısmında ise mayolu dansçılar ve revü kızları erotik danslar eşliğinde geçit yaptı.
Atatürk caddesinden, trafiğe kapalı Liman caddesine yönelen karnaval korteji Dünya Ralli Şampiyonası servis alanında son buldu. Şehit cenazelerinin omuzlarda gezdiği günün akşamı Kemer’in Türkiye’ye verdiği eğlence görüntüleri ortaya bir utanç manzarası çıkarmış oldu

ensonhaber.com

Salim58
06.07.2010, 08:03
Şemdinli'de karakola hain saldırı..

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi jandarma üst bölgesine terör örgütü PKK üyelerinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu Jandarma Karakol Komutanlığına ait üst bölgeye, dün gece terör örgütü PKK üyelerince uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

9 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı, 9 terörist ölü olarak ele geçirildi. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için operasyonlarını sürdürüyor.

Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet.Yaralı askerlerimizede acil şifalar dilerim....

murat tugrul
06.07.2010, 09:39
Hırsız evden olunca kapı kilit tutmazmış

üzücü bir insan vatanına bayragına isyan edecek askerine kurşun sıkacak kadar hainleşmişse varın gerisini siz düşünün
Bizler bu vatanda bir elin parmakları gibiyiz ama aynı bilege baglı parmaklardan biri kangren olduysa onuda kesmek gerekir.
Artık bu illetten biran önce kurtulmak lazım