PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HSYK'da Toplu İstifa

Salim58
11.10.2010, 14:41
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

HSYK'da 4 asil 3 yedek seçilmiş üye istifa etti. Bir başka seçilmiş üye Ali Suat Ertosun ise istifacıların arasında yer almadı...

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, Kurul'un 17 Ağustos 2010 tarihinden beri fiilen çalıştırılmadığını ifade ederekk, kendisi ile birlikte Suna Türkoğlu, Musa Tekin, Orhan Cem Erbük, Fatma Anıl Genç, Hatice Ceyda Keyman ve Ayşe Albayrak Doğan'ın görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, düzenlediği basın toplantısıyla kurul üyelerinden 3'ü yedek 7 üyenin kuruldan istifa ettiğini duyurdu.

"HSYK ivedi olan işleri dahil, bir çok işi yapamamaktadır. HSYK taslağı için bile görüşümüz istenmedi." diyen Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK Başkanvekili Kadir Özbek, Kurul'un 17 Ağustos 2010 tarihinden beri fiilen çalıştırılmadığını ifade ederek, kendisi ile birlikte Suna Türkoğlu, Musa Tekin, Orhan Cem Erbük, Fatma Anıl Genç, Hatice Ceyda Keyman ve Ayşe Albayrak Doğan'ın görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. İstifacıların arasında Ali Suat Ertosun'un olmaması dikkat çekti.

LaEdri
11.10.2010, 15:52
Hoca bir gün eşeğiyle giderken eşekten düşmüş ve etrafındakiler gülmüş.O da gülenelre "Niye gülüyorsunuz,ben zaten inecektim" demiş..:)

Helal olsun size be!Ne gururlu iş yaptınız siz ya.:)

Kibrisli
11.10.2010, 16:12
2012'de biteceklerdi görevleri, eğer bu bir muharebe ise mevzi terketmenin manasını anlayamadım... HATA!!!

Cley
11.10.2010, 16:22
Bazı filmlerde gecer şu replik " Beni kimse kovamaz İstifa ettim" film gibi valla :)

Arif Coşkun
11.10.2010, 17:33
Yakında Anayasa Mahkemesi'ndekilerde topluca istifa ederse şaşırmam, ülkenin çivisi çıktı. Kurumlar birer birer bertaraf oluyor.

Kardelencicegi
11.10.2010, 17:44
[LaEdri;583987]Hoca bir gün eşeğiyle giderken eşekten düşmüş ve etrafındakiler gülmüş.O da gülenelre "Niye gülüyorsunuz,ben zaten inecektim" demiş..:)
Helal olsun size be!Ne gururlu iş yaptınız siz ya.:)

Nasreddin Hoca bir alem.
Bizim savcilarda Nasreddin Hocadan esinlenmis olmazlarmi.?:)

Rahmetli Kemal sunal da filmlerde isten kovuldugunu ögrenince
Ben istifa ediyorum derdi.......:)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

murat tugrul
11.10.2010, 18:03
Nasrettin hocadan esinlendikleri dogru fakat bunlar kendi inmedi

Ters bindikleri için düştüler.

altuntas58
11.10.2010, 18:46
"HSYK ivedi olan işleri dahil, bir çok işi yapamamaktadır. HSYK taslağı için bile görüşümüz istenmedi.

Hepimiz geleceği iyi hesap etmeliyiz, çünkü ömrümüzün geri kalan kısmı gelecekte geçecektir