PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 70 Yaşındaki Yaşlı Kadının Okuma Yazma Azmi

Sivaslilar.Net
30.11.2010, 16:21
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Şarkışla İlçesindeki Kızılay Fakir ve Kimsesizlerevi'nde Yaşayan 70 Yaşındaki Altun Yıldız, Okuma-yazma Öğreniyor

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, küçük yaşlardan itibaren sefalet içinde yaşadığını, bu nedenle hiç okula gidemediğini belirtti.

Barındığı kimsesizler evinde Kur'an-ı Kerim okumayı da öğrenen Yıldız, kendisine okuma yazma öğretenlere teşekkür etti.

Duaları ezberleyebilmek için Kur'an-ı Kerim öğrendiğini anlatan Yıldız, 'Namaz kılıyorum, ancak okuma yazma bilmediğim için fazla dua bilmiyorum. Birisine bana dua öğret demek çok zor geliyor. Ama bana okuma yazma öğretir misin demek çok kolay oluyor. Onun için kaldığımız bu evde okuma yazma bilen herkesten ders alıyorum' diye konuştu.

Kızılay çalışanları da okuma azminden dolayı Yıldız için ellerinden gelen gayreti gösteriyor.

(KE-EMN-ÜNS) - SİVAS (Anadolu Ajansı)

Arif Coşkun
30.11.2010, 17:24
Öğrenmenin yaşı yokmuş boşa dememişler bu azminden dolayı Altun Yıldız,teyzemizi kutlar başarılar dilerim.

goramaz
30.11.2010, 19:42
yaşamın her anı değerlidir.Öğrenmenin okumanın yaşı yoktur Arif abinin dediği gibi.Ben de tebrik ediyorum

NECMEDDİN ÖZBEK
30.11.2010, 22:18
okuma özürlülere örnek olur umarım tebrikler 70 lik nine

aysima58
01.12.2010, 00:34
oy neneeeem ellerini yerim senin bu yaşta okuyosun ya maşallah liseden ve orta okuldan ayrılan öğrencileri utandırdığın için sana minnettarım başarılarının devamını diliyorum ve allah sana sağlıklı uzun ömürler versin diyorum.

Salim58
01.12.2010, 09:13
Okumanın öğrenmenin yaşı olmadığı belli oluyor.Altun Yıldız,teyzemizi kutlarım.

Yaşlı bir amcamızı tanıyorum 85 yaşında Kur'an-ı Kerimi öğrendiğine ve okuduğuna şahit oldum,İsteyince herşey oluyor.