Orijinalini görmek için tıklayınız : Pardus Kurumsal2
.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
TUBİTAK Pardus geliştiricilerinin kurumlar ve şirketler için geliştirdiği, daha hafif, daha kararlı ve daha güvenli olan sürümü Kurumsal2 duyuruldu.
İndirmek için:
32 Bit (ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/ISO/Kurulan/Kurumsal2/i686/Pardus-Kurumsal-2-i686.iso)
64 Bit (ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/ISO/Kurulan/Kurumsal2/x86_64/Pardus-Kurumsal-2-x86_64.iso)
Ne nasıl için ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
amazon10
17.02.2011, 00:52
Vatana millete hayırlı olur inşallah. Başarılarının devamını diliyorum.
Kurumsal hiç kullanmadım ama en kısa zaman da bende kurumsal 2 yi kurmayı düşünüyorum.
Paylaşımınız için teşekkürler.
amazon10
17.02.2011, 01:11
Vee neden üniversitelerde Pardus kullanmıyorlar. Özellikle toplu kullanım alanlarında hem öğrenciler virüsten kurtulmuş olur, hemde sınıf bilgisayarlarına aylık format atılmak zorunda kalınmaz. Ayrıca bence kurumsal 2 özellikleri ile kullanıma uygun...
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
_DuMaN_58
17.02.2011, 12:45
Linux yazılımları için de artık virüs geliştirilmiş: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Linux yazılımları için de artık virüs geliştirilmiş: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İstediği kadar geliştirsinler Lünux buna tedbir alır merak etme
_DuMaN_58
17.02.2011, 13:19
Tedbir olarak ne yapacak ki? Antivirüs programı mı yapacak, eğer öyle yaparsa microsoft dan farklı kalmaz zaten. Veya açıklarını mı kapatacak, elbet birileri biryerlerden yine açık bulur :)
Tedbir olarak ne yapacak ki? Antivirüs programı mı yapacak, eğer öyle yaparsa microsoft dan farklı kalmaz zaten. Veya açıklarını mı kapatacak, elbet birileri biryerlerden yine açık bulur :)
Haıy Tedbir deyince bunu anlama Lünux dağılımlarında her zaman yeni versiyonları sık çıkar ayrıca Güncellenme Seçenekleriyle bu açıklar giderilir İnanın Windowstan daha güvenlidir Pardus Bu yüzden Bu konuyu Açtığı İçin KAOS'a teşekkür ederim
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.