Orijinalini görmek için tıklayınız : bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın
NECMEDDİN ÖZBEK
14.05.2011, 12:28
bir memleket sevdalısı çıkıyor tüm sivaslıları bir araya getirmek ve bir bütünlük sağlamak amacıyla belkide bir çok ile nasip olmayan bir site kuruyor hemde hiç bir ekonomik getiri beklemeden biz ne yapıyoruz bu iyi niyetli yaklaşım karşısında kırıyoruz döküyoruz küstürüyoruz bu güzelliği yok etmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz oysa amaç bumu olmalı hadi bir noktaya kadar üyelerin tavrı kabuledilebilir olsa bile yöneticilere ne demeli ne zaman bir konu açılsa ilk eleştiri onlardan ilk yorum onlardan elbette yönetici arkadaşlarda görüşlerini belirtecek düşüncelerini savunacak buna hiç kimsenin bir sözü olamaz ama bu arkadaşların başka sorumluluklarıda var başta herkese eşit mesafede olmak her düşünceye saygılı olmak en önemliside yöneticisi olduğu bu siteye işlerlik kazandırmak amacıyla öneri getirmek katkı sunmak birlği bütünlüğü sağlıyarak siteye yaptırım gücü kazandırmak yoksa göz göre göre bu güzelliği el birliğiyle yok etmek üzereyiz benden söylemesi gerisi size kalmış
Çok güzel konuşmussun dostum,teşekkür ediyorum katılıyorum sana.
sandalli
14.05.2011, 17:19
Necmeddin hocam biz oturdugumuz dali kesmeye alismisiz. Birbirini cekemeyen insanlarla dolu memleketimiz. Konusmaya gelince mangalda kül birakmayanlar is yapmaya gelince kaciyorlar, hickimse elini tasin altina sokmuyor. Üyeler yoktan sayildi, yillardir bu sitede aktifim, binlerce mesaj yazdim sadece sitemizin ozanlari adli konuda 4503 tane mesajim var ve bunlarin en az 4 bin tanesi siir ve atismalardan olusuyor. Bilenler icin orada yazilan dörtlükler birer kültür hazinesi ama bu zamana kadar fikrim sorulmadi, imzam yöneticinin hosuna gitmedigi icin sildi, ben ekledikce o sildi. Buraya canlilik veren ozanlara deger verilmedi. Osman Ece, sivaburs vb. kisiler birer birer uzaklasti siteden. Necmeddin bey size duyarliliginizdan dolayi tesekkür ederim.
Selamlar.
_DuMaN_58
14.05.2011, 19:15
Konu taşınmıştır. Serbest Kürsü>Sitemiz Hakkında
aysima58
16.05.2011, 02:51
necmeddin bey kardeşime çok teşekkür ediyorum evet sitede rahatımız kaçtığı için artık girmiyoruz çünkü bazı yöneticiler taraf tutuyor bazı yöneticilerde tanımadığı bilmediği bayanları başka bayanlarla karışıtırıp çaktırmadan hakaret ediyor kaldıki ben böyle anlıyorum o kişinin bana yazdığını artı suçum ne biliyormusunuz çiçek gönderme sayfasında çiçek gönderdiğim arkadaşlarımın içine kendi isminide yazmaktı ben jest yaptım adam bana hakaret etti işte bizim hemşehrilerimiz böyle ne diyebilirimki herkesinde anası var ve bende bir anneyim bacıyım ve o yöneticinin karıştırdığı bayanlarla uzaktan yakından alakam olmaz asla benim burda iki arkadaşım var biri kardelen biri goramaz hocadır onlar nasılsa bende aynısıyım bu konuyu açmışınız bende içimi döktüm çünkü çok üzdü beni bu yakıştırma artı her kadın aynı değildir unutmasın sayın yönetici eğer aynı olsaydı kendisini doğuranda bir kadındır.konuyu açan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum hoşçakalın.
NECMEDDİN ÖZBEK
16.05.2011, 15:17
necmeddin bey kardeşime çok teşekkür ediyorum evet sitede rahatımız kaçtığı için artık girmiyoruz çünkü bazı yöneticiler taraf tutuyor bazı yöneticilerde tanımadığı bilmediği bayanları başka bayanlarla karışıtırıp çaktırmadan hakaret ediyor kaldıki ben böyle anlıyorum o kişinin bana yazdığını artı suçum ne biliyormusunuz çiçek gönderme sayfasında çiçek gönderdiğim arkadaşlarımın içine kendi isminide yazmaktı ben jest yaptım adam bana hakaret etti işte bizim hemşehrilerimiz böyle ne diyebilirimki herkesinde anası var ve bende bir anneyim bacıyım ve o yöneticinin karıştırdığı bayanlarla uzaktan yakından alakam olmaz asla benim burda iki arkadaşım var biri kardelen biri goramaz hocadır onlar nasılsa bende aynısıyım bu konuyu açmışınız bende içimi döktüm çünkü çok üzdü beni bu yakıştırma artı her kadın aynı değildir unutmasın sayın yönetici eğer aynı olsaydı kendisini doğuranda bir kadındır.konuyu açan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum hoşçakalın.
bende size çok teşekkür ediyorum sevgili kardeşim benim amacım herkesin görevinin bilincinde olması bin bir emekle ortaya getirilmiş ve yıllardır sivasa ve sivaslıya hizmet amacıyla kurulmuş bu güzel sitenin yok olup gitmesine göz yumulmaması birleştirici olunması üyelere yönelik kolaylıklar getirilmesi ve en önemliside bu siteye üye akışı sağlanması en çok teşekkür alan ve en çok izlenen ozanlar linkinde olduğu gibi siteninde sessizliğe bürünmesinin önüne geçilmesi bu site olmazsa herkes şunu iyi bilmeliki ne genel koordinatör ne moderatör ne de nevigatör kalır.
Kardelencicegi
16.05.2011, 16:12
Burada duyarliliginizdan ötürü hepinize cok tesekkür ediyorum.
Benim icin hepiniz birbirinizden degerlisiniz.
Kendini bilen, ve seviyesini koruyanlar icin gecerli olmakla beraber.
Ben Hepinizi ALLAH rizasi icin Cok seviyorum.
Cünkü hepimiz kardesiz.
Sitemizi eski haline getirmek icin hep birlikte cabalamaliyiz.
Ufak, tefek kirginliklari unutmaliyiz. Sivasli olmak bir ayricaliktir.
Kimse kimseden üstün degil. Bende sitemizin eski haline dönüsmesi taraftariyim.
Hepinizi bekliyoruz.
NECMEDDİN ÖZBEK
16.05.2011, 20:08
Burada duyarliliginizdan ötürü hepinize cok tesekkür ediyorum.
Benim icin hepiniz birbirinizden degerlisiniz.
Kendini bilen, ve seviyesini koruyanlar icin gecerli olmakla beraber.
Ben Hepinizi ALLAH rizasi icin Cok seviyorum.
Cünkü hepimiz kardesiz.
Sitemizi eski haline getirmek icin hep birlikte cabalamaliyiz.
Ufak, tefek kirginliklari unutmaliyiz. Sivasli olmak bir ayricaliktir.
Kimse kimseden üstün degil. Bende sitemizin eski haline dönüsmesi taraftariyim.
Hepinizi bekliyoruz.
saygı değer kardeşim ah herkes sizin gibi eşit davranmayı becere bilse bu site çok şey kazanacakta
Kibrisli
16.05.2011, 21:33
Merhabalar...
Bir süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı giremiyordum siteye... En azından eskisi kadar sıklıkla girmiyordum ancak girdikçe farkettim ki sitenin yazı sayısında ve tıklanmasında bir azalma var... Bunun kişisel nedenlerini bilemiyorum... Benim şimdiye kadar yaşadığım bir tek sorun oldu kişisel olarak o da Türkan Saylan hakkında bir konuda ağıza alınmayacak şeyler söylenmişti ben de seviye bu kadar düştüğü için ve ölmüş birisinin ardından konuşacak kadar acizleşen insanların bulunmasından dolayı bir tepki göstermiştim ki sitenin belki de ilk üyelerinden kalan 3-5 kişiden birisiydim şu anda da belki de tekim ancak kişisel sorunların yanında sitenin eski haline gelmesi ve daha iyiye gitmesi için genel bazı şeyler yapılmalı. Burada doğru olan tartışma "bence" kişisel sorunlardan çok genel olarak sitede yapılması gerekenler...
Necmettin abime de çok teşekkür ederim böyle bir başlık açtığı için..
Saygılar...
ilkerkocak58
16.05.2011, 21:42
arkadaşlar yazdığım bir mesajı düzeltmek ve ya silmek için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olunuz, he bir de nick i değiştirmek istiyorum, en azından moderatöre nasıl ulaşırım onu söyleyin ona ileteyim...
bilal kose
16.05.2011, 21:50
arkadaşlar yazdığım bir mesajı düzeltmek ve ya silmek için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olunuz, he bir de nick i değiştirmek istiyorum, en azından moderatöre nasıl ulaşırım onu söyleyin ona ileteyim...
K.paneli var ana sayfada oraya girin solda kontrol paneliniz var oradaki seceneklerden nickinizi veya profilinizde degisiklik yapabilirsiniz.
ilkerkocak58
16.05.2011, 21:52
K.paneli var ana sayfada oraya girin solda kontrol paneliniz var oradaki seceneklerden nickinizi veya profilinizde degisiklik yapabilirsiniz.
mesajlar ve nick lerle ilgili kısım bulamadım,bilginiz varsa tarif edermisiniz...
bilal kose
16.05.2011, 22:00
mesajlar ve nick lerle ilgili kısım bulamadım,bilginiz varsa tarif edermisiniz...
Mesajlari silme sansiniz yok onu bildigim kadariyla yoneticiler yapabiliyor ama duzeltd bilirsiniz mesela burda yazdiginiz sayfaya bakin sag altta secenekler var orada duzelt yaziyor oradan duzeltebilirsiniz nick degistirme yerini onceki tarif etigim yere iyi bakin orada avartar degistir imza degistir gibi bir cok secenekler var nicki bildigim kadariyla yonetici degistirebilir
ilkerkocak58
16.05.2011, 22:03
Mesajlari silme sansiniz yok onu bildigim kadariyla yoneticiler yapabiliyor ama duzeltd bilirsiniz mesela burda yazdiginiz sayfaya bakin sag altta secenekler var orada duzelt yaziyor oradan duzeltebilirsiniz nick degistirme yerini onceki tarif etigim yere iyi bakin orada avartar degistir imza degistir gibi bir cok secenekler var nicki bildigim kadariyla yonetici degistirebilir
eyvallah teşekkür ederim,..
Arif Coşkun
16.05.2011, 22:03
Bu konuda özelinize yazdım ordan takip edebilrsiniz.
bilal kose
16.05.2011, 22:08
Bu arada Necbettin abiden ozur dilerim konu biraz dagilti.Sitenin duzelmesi icin bir cok konu acildi sonuc hep ayni hemserilerimizin ve uye kardeslerimizin biraz daha duyarli olmasi lazim herseyin yoneticilerden beklemek yanlis yonetici abilerin kardeslerinde her goruse her dusunceye her uyeye ayni adelet gozuyle bakmasi lazim kimse yanlis anlamasin ben oyle bir sey var demiyorum bu zamana kadar yapilan yorumlarin cogunda bu gibi sikayetler var umarim bunlar dikkate alinir saygilar..
NECMEDDİN ÖZBEK
16.05.2011, 23:49
Bu arada Necbettin abiden ozur dilerim konu biraz dagilti.Sitenin duzelmesi icin bir cok konu acildi sonuc hep ayni hemserilerimizin ve uye kardeslerimizin biraz daha duyarli olmasi lazim herseyin yoneticilerden beklemek yanlis yonetici abilerin kardeslerinde her goruse her dusunceye her uyeye ayni adelet gozuyle bakmasi lazim kimse yanlis anlamasin ben oyle bir sey var demiyorum bu zamana kadar yapilan yorumlarin cogunda bu gibi sikayetler var umarim bunlar dikkate alinir saygilar..
özür dilemek için bir neden yok sevgili kardeşim yapılan yorumlarda bir yerde konunun içerisinde elbette hepimize düşen görevler var ama sorumluluk yöneticilerde ben hiç kimseyi suçlamadan el birliği ile siteyi yok etmeyelim diyorum yazık olmasın bunca iyi niyete ve emeğe benim söylemem bir anlam ifade etmez ama bir yöneticinin siteye kırgın olan arkadaşlara örneğin osman eceye sandallıya sivabursa ve diğerlerine birer özel mesaj atarak gönülleri alınamazmı bu adımı atan yönetici arkadaş hiç bir şey kayıp etmez ama inanın hem site hemde yönetici arkadaş çok şey kazanır bu tüm sivaslıları bir araya getirmek için yapılan güzel hizmette yok yere heba olup gitmez saygılarımla
bilal kose
16.05.2011, 23:56
özür dilemek için bir neden yok sevgili kardeşim yapılan yorumlarda bir yerde konunun içerisinde elbette hepimize düşen görevler var ama sorumluluk yöneticilerde ben hiç kimseyi suçlamadan el birliği ile siteyi yok etmeyelim diyorum yazık olmasın bunca iyi niyete ve emeğe benim söylemem bir anlam ifade etmez ama bir yöneticinin siteye kırgın olan arkadaşlara örneğin osman eceye sandallıya sivabursa ve diğerlerine birer özel mesaj atarak gönülleri alınamazmı bu adımı atan yönetici arkadaş hiç bir şey kayıp etmez ama inanın hem site hemde yönetici arkadaş çok şey kazanır bu tüm sivaslıları bir araya getirmek için yapılan güzel hizmette yok yere heba olup gitmez saygılarımla
Haklisin abi bazi degerlerin kiymeti bilinmeli bu insanlar gonul adami sevgi saygi adami bunlar buraya kusuyorsa bir sorun var demektir abi herkesin iyi dusunup idrak etmesi lazim birseyler yapilmali acilen bazi yasakli uyeler var bence bir defaya mahsus butun yasakli uyelerin affedilmesi bu buyukluktur odun verme degil bu insanlarda sonucta sivasli hepimiz zamanla hata yapabiliyoruz belki hatalarinin farkina varmislardir
aysima58
17.05.2011, 03:10
dün çok doluydum necmeddin bey size teşekkür edemedim bu arada bilal ve hasan kardeşim ve can bacım krdelen sizlerede teşekkür ederim çok güzel yorumlar yapmışınız elinize emeğinize sağlık kardeşlerim.
sayın necmeddin bey kardeşim bu konuyu açtığınız için size çok teşekkür ediyorum sizinde elnize emeğinize yüreğinize sağlık ama bizim halkımız özür dilemeyi aşağılık sanıyor dilemezler artı birde kırdıkları için bizleri gurur duyarlar şöyle dedim iyi yaptım böyle yazdım oh olsun gibi inanın canımız sıkılıyor ama insan kırıldığı zaman bidaha dönüp bakmak istemiyor benim suçumuda yazdım dün eğer suçluysam ben özr dilemeye hazırım çünkü özür dilemek benim düşünceme göre bir büyüklük bir erdemdir bilmeyen varsa öğrensin artı benim yorumuma kimse alınmasın sakın zaten okuyan insan anlar kendisine yazıldığını ben burda kimseye kırgın ve küskün değilim bir kişi hariç onunda adını bile ağzıma almak istemem çünkü artık benim için öyle biri yok tanımıyoum ama bilal kardeşiminde dediği gibi özürdilenirse belki dönerim aslın hiç girmiyektim kazayı göreyim diye girmiştim o arada sizin konunuzu gördüm necmeddin bey ve yazma gereği duydum saygılarmı sunuyorum hoşçakalın.
NECMEDDİN ÖZBEK
19.05.2011, 11:41
değerli arkadşalar varmısınız tüm kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara atıp siteyi eski canlılığına kavuşturmak için var gücümüzle üzerimize düşeni yapmaya
aysima58
19.05.2011, 13:13
kardelen bacım ve diğer değerli kardeşleri varsa bende varım tabii ama o kişi bir daha bana sataşırsa bu sefer kimse beni siteden atmaya yada uyarmaya kalkaasın yöneticiler bu isteğime tamam derse varım ben.kardeşim.
Site için halen anladığım kadarı ile yapıcı bir çözüm bulamadık..???
aysima58
26.05.2011, 02:11
görüldüğü üzre kimse kırdığı insanlardan haala özür falan dilemiyor ve dilemeyede niyeti yok açıkcası bu sitenin eski haaline gelmesi olanaksız baştada yazığım gibi özür dilemeyi aşağılık bir duygu sanıyorlar zaten özür dilemenin bir erdem bir büyüklük olduğunu anlasalardı üyeleri küstürenler baştan üyeleri kırmazlardı dimi eee her illerde olduğu gibi bizim ilimizinde cahide var kamilide naaparsın hani demişler ya atalarımız ya deveyi güdeceksin ya bu ilden gideceksin biz üyelerde gitmeyi terih ettik sayın özbek kardeşim tekrar teşekkürler duyarlı davranışınızdan dolayı ama sizinde gördüğünüz gibi çabalarınız ve çabalarımız boşa çıkıyor.
SivasLady
26.05.2011, 13:30
site yönetmek kolay is degildir, bu islerle ugrasmayan bilemez...
islemler yaparken iyi düsünerek, seviyeyi koruyarak, siteyi 7-77 yas arasi takip edildigini bilerek yapiyoruz,
bazen yaptigimiz islemler birilerin hosuna gitmeyebilir ama bunuda göz önüne aliyoruz ve tek kisi yerine geneli düsünüp yapiyoruz
yöneticide suclu olabilir üyede olabilir, iki taraf dinlenip yargilanmadikca doguru kimse bilemez, kimine dogru olan digerine yanlis olabilir ve
sucu hep yöneticilere atmakdan vazgecin ve birazda hatalari kendinizde arayin
onca senedir burdayim ve cok seyler yasayip gördüm, yeri geldiginde cogu kisilerin hosuna gitmeyen islemler yaptim ve küstürdüm ama yeri geldigindede üyedende hakaret isittim, olan bitenleri baskalari bilemez
acikca yaziyorum pisman degilim ve özürde dilemem
burda yöneticilerin özür dilemesi bekleniyor bende üyelerde o yöneticilerden özürünü bekliyorum, bizim yöneticiler durduk yere birsey yapmazlar
illa karsilik görmüslerdirler ki gerekeni yapmislardir
özür olacaksa iki taraftanda gelmeli ancak böyle kabul edilebilir
aysima58
26.05.2011, 16:18
siz galiba arka sayfaları okumadınız sayın lady hanım şimdiye kadar bizimde iyi yada kötü emeğimiz geçti bu siteye suçumun ne olduğunu iki üç defa tekrar edip yazmışım dimi ve karşılığğında aldığım hakareti size bir bayansınız çiçek gönderdiğiniz isimler arasına kırlmasın alınmasın diye cley yazdım suçum budur benim ve karşılığında bu sitede eskiden bulunan iki bayanla aynı kefeye kondum peki siz benim yerimde olsanız naapardınız dua etsinki anne olduğumdan dolayı anneler değer veririm saygısızlık yapmadım çünkü dediğim gibi sizde bayansınız ve o kişiyi doğuranda bayandır her bayan aynı kefeye konulacaksa önce evindekiliri düşünsün ve tanmadığı birine böyle yakıştırmalar yapmasın dilemezseniz dilemeyin kimsenin özür beklediği yoktur artı site kıtlığıda yoktur tek sivas sitesi burasıda değil kendinizi yöneticiyim diye fazla yükseklere atmışınız biz üyeler gittikten sonra senin yöneticiğin kime kalacak acaba artık site kurucusuna birda diğer yöneticilere yaparsın işte alın kalan üyeler size harika bir yönetici ve üç beş üye güle güle kullanın bu siteye girsem bile arada kardelen için belki girerim.baksanıza hiç tadı tuzu kalmamış.özür dilemezmiş çokda tındı üyeler .
Aysima hanım lütfen benimle muhatap olmayın. Nickimi de yazmayın yorumlarınızda. Benden özür bekliyorsanız. Dilemiyorum dilemem de. Özür dileyecek bişey yapmadım. Siteyi dallas'a cevirmiştiniz gereken uyarıyı yapmıştım size ve diğerlerine.
aysima58
26.05.2011, 20:48
seninle muhatap olamam zaten çünkü muhatap olsam senin seviyene düşerim allah korusun ama ben kim neden kırıldıda gelmiyor siteye diyince kırıldığım konuyu dile getirdim senden asla bişiy beklemiyorum çünkü seni yok sayıyorum.
NECMEDDİN ÖZBEK
26.05.2011, 23:38
arkadaşlar ben ve benim gibi düşünenler bir şeyler düzelsin bu güzellik yok olmasın diye didinip dururken siz halen kırıp döküyorsunuz bu uslüp hiç birinize yakışmıyor biraz daha anlayışlı biraz daha hoş görülü hatta biraz daha sevecen olmayı ona göre eleştiri hakkınızı kullanmayı neden denemiyorsunuz?
aysima58
27.05.2011, 00:54
sayın özbek gördüğünüz gibi ben haala seviyemi muhafaza ediyorum ama az kaldı yarına kadar bekliycem yarın beklediğim yerden ele alınır bir cevap gelirse ne ala ama oradanda aynı şekilde cevap gelirse artık bu sitede bizim gibilerin yerinin olmadığını anlamış olacağım.
Çok çok çok çok sayın yöneticilerimiz artık aktif olmayan konuları silseniz çok iyi olmaz mı forumda aradığım konuyu bulamıyorum
_DuMaN_58
04.06.2011, 23:54
Çok çok çok çok sayın yöneticilerimiz artık aktif olmayan konuları silseniz çok iyi olmaz mı forumda aradığım konuyu bulamıyorum
Sayın goramaz, belli bir süre geçince konular, sistem tarafından otomatikmen Arşiv bölümüne kaldırılıyor. O yüzden silme gibi bir durum yok.
Konunuzu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] burdan ayrıntılı bir şekilde arayabilirsiniz.
şu notları halledeyim döneceğim ayrıntılı...
Mesela bak gıymetli kardeşim Ömer KULAKSIZ başlığı hala forumda ana başlık ,hala 2009 yılan ait nisan mayıs nöbet çizelgesi ana başlık.onların yerine daha aktif konuları bölüm başlıkları yapsanız olmaz mı ?
_DuMaN_58
05.06.2011, 00:17
Sivas Milletvekilleri dönem dönem değiştikçe yenilerini eklemek lazım haklısınız. Ama ;eskiler duracak, yeniler ön plana çıkartılacak; bu şekilde bir uygulama olabilir.
Anabaşlık gibi gözükmesinin sebebi şu, en son hangi konuya yorum yapılırsa o konu anabaşlık mış gibi gözükür. Yoksa o konu özellikle anabaşlık yapılmış değil.
altuntas58
05.06.2011, 10:23
Selam sevgili arkadaşlarım.Uzun zamandır işlerim nedeniyle sizlerden ayrı kaldım bu aralar kısada olsa siteye girmeye özen gösteriyorum.Bütün yorumları tek tek okudum pek çoğuna katılıyorum sitemizdeki durgunluğu bende fark ettim kendimize ceki düzen vermemiz adına bazı arkaşaşlarımız sitemizde olan biteni dile getirmiş sitemizin gecmişini ve geleceğini masaya yatırıp olumsuzlukları ortadan kaldıralım diyerek herkes görüşlerini paylaşmış hepinize saygı duyarım ve ayrı,ayrı teşekkür ederim biz sivaslılar net olarak bir aileyiz bir bütünüz burası tüm sivaslıların ortak buluşma yeri hepinizin samimiyetine inanıyorum biz yöneticilerde insanız zaman zaman hatalara düşebiliriz 57 yaşında belki bir çoğunuzdan yaş olarak büyük ağbeyiniz olarak ben kendi adıma özür dilerim özür dilemek bir erdemliktir.
İnsanın değeri, biraz da başkalarının kendisi hakkında düşündükleriyle ölçülür.
Selam sevgili arkadaşlarım.Uzun zamandır işlerim nedeniyle sizlerden ayrı kaldım bu aralar kısada olsa siteye girmeye özen gösteriyorum.Bütün yorumları tek tek okudum pek çoğuna katılıyorum sitemizdeki durgunluğu bende fark ettim kendimize ceki düzen vermemiz adına bazı arkaşaşlarımız sitemizde olan biteni dile getirmiş sitemizin gecmişini ve geleceğini masaya yatırıp olumsuzlukları ortadan kaldıralım diyerek herkes görüşlerini paylaşmış hepinize saygı duyarım ve ayrı,ayrı teşekkür ederim biz sivaslılar net olarak bir aileyiz bir bütünüz burası tüm sivaslıların ortak buluşma yeri hepinizin samimiyetine inanıyorum biz yöneticilerde insanız zaman zaman hatalara düşebiliriz 57 yaşında belki bir çoğunuzdan yaş olarak büyük ağbeyiniz olarak ben kendi adıma özür dilerim özür dilemek bir erdemliktir.
İnsan tevazuunu koruduğu sürece insanlararasında o derece yükselir. Teşekkür ediyorum abi yorumunuza . Çok olgun ve yapıcı bir yaklaşım
aysima58
05.06.2011, 16:21
sayın altuntaş çok yerinde ve çoğuna ders verecek kadar güzel bir davranışta bulunmuşunuz teşekkür ediyorum ama daha öncede yazdığım gibi sitenin tadı yok artık yani alim aklı başında kamil insanlara göre değil artık bu site anlıycanız bize görew değil sizinde gördüğünüz gibi avatarında yönetici yazanların burnu kaf dağına değilyor ve kendilerini bişiy sanıyorlarbana siteyi dallasa çevirdiniz diyen insan müsveddesi kendi sitede kimseyi koymadı haberi artı siyteyi dallasa çeviren ben değilim benle diğer bayanları aynı kefeye koyarken dikkatli okusaydı kimin dallasa çevirdiğini anlardı herhalde neyse boş verin evet arasıra haberlere bakmak için giriyorum onun dışında işim olmaz çünkü muhatap olduğum saygın kişilere zaten özelden yazıp hal ve hatır soruyorum onun dışında herkes sağ olsun yerinde olsun.allaha emanet olun hoşçakalın.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.