PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepimiz Biriz Reklam Klibi

aktassa
04.06.2011, 10:47
Sizleri bilmem ama bu 2011 seçimlerinin en güzel reklam filmi bence bu oldu.
Kim ne derse desin RTE halk psikolojisini çok iyi biliyor.

Diğerleri sadece AKP'yi karalayıp arka fondan korku filmi verirken bir de bu birleştirici reklamı düşünmek gerek bence. Hazırlayan kimse tebrik ederim...

Buyrun...

StXtADrPOkI

özgüven
04.06.2011, 11:16
Süper bi reklam filmi çekmişler,Gözlüklü teyzemizin o güzel hareketine bayılıyorum.:D

aktassa
04.06.2011, 11:30
Evet.
Çok samimi bir el hareketi var.
İnsanlar genel olarak samimi.
Sanırım beğenilmesinin sebebi de bu olsa gerek.
Hepsi bizden birileri...
Ve diğerleri gibi kargaşayı değil, barışı istiyorlar.

Cley
04.06.2011, 11:35
Birlik beraberlik mesajları veren güzel bir video. Ama birlik beraberlikten rahatsız olan zihniyet bu videoyu da eleştirir. Buna eminim.

aktassa
04.06.2011, 11:37
O zaman onlara gereken cevap 12 Haziranda verilecektir.
Sıkılmaya gerek yok ki.. :D

özgüven
04.06.2011, 11:38
Haydi bidaha bidaha bidaha dermişim.:)

_DuMaN_58
04.06.2011, 14:28
Eminim gozluklu teyze benim gibi herkesin dikkatini cekmistir :) Reklam iceriginde vurgulanmak istenen 'birlik ve beraberlik' mesaji gercekten cok yerinde olmus.

aktassa
04.06.2011, 19:58
Kesinlikle herkes karmaşa isterken bunların birliği olayı bitirecektir.

goramaz
07.06.2011, 21:10
Evetçok güzel bir çalışma. Hele ki CHP nin sanki sandığadeğil de savaşa gider gibi yaptığı filmin ardından. Hele ki o filmin sonundaki çocuğun o bakışı ne öyle...

_DuMaN_58
07.06.2011, 21:47
jN9JFHAM-Bs

CHP nin "Bu Sefer Başka" reklamını izlemişsinizdir. Ben reklamı ilk izlediğimde içimden dedim "la noluyo savaş mı çıktı, nereye gidiyor bu millet böyle" diyi verdim.

Başka çaremiz yokmuş gibi, bu seçimde başka şeyler olacakmış gibi gösterilmiş. Sanki CHP oy atmasak başımıza birşey gelecekmiş gibi izlenim yaratıyor.

Reklam içeriğinde "şifre iddaaları"ndan bahsetmiş. Oysa ki Mahkeme kararını vermiş ve Osym temiz çıkmıştır. Fakat CHP bunu halen kullanarak "bir yerlerden birşeyler kaparmıyım acaba" der gibi söylenmeye devam ediyor.

Yine reklam içeriğinde "12 Haziranda Ülkemin Gerçek Sahibinin Kim Olduğunu Göster.." diye bir ibare geçiyor. Yav zaten AKP yine iktidar olacak en az %40lık bir oy ile. Şimdi yukarda ki ibareye göre Türkiyenin gerçek sahibi AKP mi olacak. Ne kadar saçma. Ya da CHP iktidar olunca diğerlerini ülkeden sürecekler mi? "Bu ülkenin sahibi biziz, size yer yok" mu diyecekler?

.....

Kibrisli
07.06.2011, 22:28
herkes kendi açısından bakıyor. AKP elbetteki güllük gülistanlık gösterecek ülkeyi muhalefette yapacaklarını anlatacak. Bundan doğal birşey yok. Savaş felan da yok, kim hangi gözle bakarsa öyle görür... Düşmanca bakarsan düşman görürsün CHP'yi...

Kibrisli
07.06.2011, 22:29
jN9JFHAM-Bs

CHP nin "Bu Sefer Başka" reklamını izlemişsinizdir. Ben reklamı ilk izlediğimde içimden dedim "la noluyo savaş mı çıktı, nereye gidiyor bu millet böyle" diyi verdim.

Başka çaremiz yokmuş gibi, bu seçimde başka şeyler olacakmış gibi gösterilmiş. Sanki CHP oy atmasak başımıza birşey gelecekmiş gibi izlenim yaratıyor.

Reklam içeriğinde "şifre iddaaları"ndan bahsetmiş. Oysa ki Mahkeme kararını vermiş ve Osym temiz çıkmıştır. Fakat CHP bunu halen kullanarak "bir yerlerden birşeyler kaparmıyım acaba" der gibi söylenmeye devam ediyor.

Yine reklam içeriğinde "12 Haziranda Ülkemin Gerçek Sahibinin Kim Olduğunu Göster.." diye bir ibare geçiyor. Yav zaten AKP yine iktidar olacak en az %40lık bir oy ile. Şimdi yukarda ki ibareye göre Türkiyenin gerçek sahibi AKP mi olacak. Ne kadar saçma. Ya da CHP iktidar olunca diğerlerini ülkeden sürecekler mi? "Bu ülkenin sahibi biziz, size yer yok" mu diyecekler?

.....

En azından kendinden olmayanı çeşitli yalanlarla hapse atmayacak...

Cley
07.06.2011, 23:18
Daha sakin olalım. Videoların dozunu kaçırmayalım lütfen. Seçimler gelir geçer bizlerin arkadaslıgı baki kalır.

LaEdri
07.06.2011, 23:21
Sahilden içeri geçemeyenlerin,11 ilde teşkilat bile kuramamışların birlik sağlarız söylemleri boş söylemler..

aktassa
08.06.2011, 01:15
Daha sakin olalım. Videoların dozunu kaçırmayalım lütfen. Seçimler gelir geçer bizlerin arkadaslıgı baki kalır.

İyide video dozunu biz kaçırmıyoruz kii. :D

eyupk
08.06.2011, 02:08
öncelikle herkesin siyasi görüşüne saygı duyduğumu ifade etmek iştiyorum, amacım tartışma çıkarmak değil fikrimi söylemektir. akp birlik olmayı değil, ayrıştırmayı ayrımcılık yapmayı adet haline getirmiştir, alevilerimizi yuhlattırdığını unutmadık. bu videoda seçim oyunundan başka birşey değildir.

aktassa
08.06.2011, 02:48
Aynı AKP dönemi diyanet işleri başkanı değil midir ki bir cemevine ziyarete gitmiştir?
Aynı AKP dönemi değil midir ki bir veli çocuğunu din kültürü derslerinden muaf etmiştir?
Aynı AKP dönemi değil midir ki Madımak Otelini müze yapan?
Aynı AKP dönemi değil midir ki bütçeden bir alevi kurumu kurulup 3000 personel istihtam eden?
Aynı AKP dönemi değil midir ki İstanbulda 2 büyük cemevi ve dergah açma çalışmalarına başlayan?
Aynı AKP dönemi değil midir Alevi kardeşlerimizin orucu Muharrem de de oruç tutup beraber itar yapan?
Bunlar aslında çok daha uzatılır da abartmaya gerek yok.
Hiçbir zaman bu kadar olduğu kadar imtiyaz tanınmadı alevi kardşlerimize. Hakları değil mi? Tabiki hakları. Ama nedense diğerleri neden bugüne kadar yapmadı diyeceklerine hala sorun aramaya çalışıyorlar.
AKP bilmiyor mu Alevilerden oy alamayacağını? Pek ala biliyor. o zaman salak mı bu adamlar? Hayır. aama bazıları fitne verecek ki işler yürüsün.
Bu video sen eğlen diye hazırlanmadığı kesin. İlla ki seçim için bir oyun.. Ama bazıları yapamayacakları vaadleri verirken, bence bu video da YAPILANLAR anlatılmış. Boş vaaddler değil...

Saygılarla.

Kibrisli
08.06.2011, 11:23
Aynı AKP dönemi diyanet işleri başkanı değil midir ki bir cemevine ziyarete gitmiştir?
Aynı AKP dönemi değil midir ki bir veli çocuğunu din kültürü derslerinden muaf etmiştir?
Aynı AKP dönemi değil midir ki bütçeden bir alevi kurumu kurulup 3000 personel istihtam eden?
Aynı AKP dönemi değil midir ki İstanbulda 2 büyük cemevi ve dergah açma çalışmalarına başlayan?
Aynı AKP dönemi değil midir Alevi kardeşlerimizin orucu Muharrem de de oruç tutup beraber itar yapan?
Hiçbir zaman bu kadar olduğu kadar imtiyaz tanınmadı alevi kardşlerimize. Hakları değil mi? Tabiki hakları. Ama nedense diğerleri neden bugüne kadar yapmadı diyeceklerine hala sorun aramaya çalışıyorlar.
AKP bilmiyor mu Alevilerden oy alamayacağını? Pek ala biliyor. o zaman salak mı bu adamlar? Hayır. aama bazıları fitne verecek ki işler yürüsün.
Bu video sen eğlen diye hazırlanmadığı kesin. İlla ki seçim için bir oyun.. Ama bazıları yapamayacakları vaadleri verirken, bence bu video da YAPILANLAR anlatılmış. Boş vaaddler değil...

Saygılarla.

1- Benim öğrenciliğim döneminde de arkadaşlarım muhaftı din dersinden.
2- Madımak Müze olmadı.
3- Alevi kurumunu gösterebilir misiniz? İnternet sitesi felan vardır heralde.
4- Cemevleri nerede açılmakta? Hangi bakanlığa bağlı hangi kurum açıyor bu cemevlerini?
5- Muharremde oruç tutan başbakan yandaş alevi 2-3 vekil ile oruç tutması Aleviler için lütuf değil 12 İmam için, Ali için Hz. Muhammed ve Allah için tutulmuş oruçtur. Eğer siz bunu buraya yazıyorsanız zaten amaç reklamdır ve başarılı olmuş anlamına gelmektedir.

Lütfen uzatınız, abartınız çünkü buradada abartmışsınız sonrasın da abarttığınızda da bir anlamı olmaycaktır.

Vaadleri verip, yapmayan yalancı liderlere oy vermek henüz denenmemiş bir lidere oy vermekten mantıklı geliyorsa zaten diyecek birşey yok...

Bir de videoların dozunu siz artırmadınız da artıranlar oldu gece ve silindi videolar... Sitenin belli bir siyasi kimliği yok ve buraya kalkıp partilerin videolarının konması bence pek hoş olmadı sitenin hoşgörü havasını bozuyor hem videolar hem de konuşmalar...

Bu videoda benden...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

_DuMaN_58
08.06.2011, 11:45
En azından kendinden olmayanı çeşitli yalanlarla hapse atmayacak...

Kimden bahsediyorsunuz?
Kim kimi hapse atmış?
Ne zaman atmış?
Hangi yalanlarla atmış?

eyupk
08.06.2011, 11:46

Saygılarla.

Aleviler din dersinden muaf mı oldu? biz neden bilmiyoruz, bak ben lise öğrenimimi bu ay bitiricem, aleviyim ama zorunlu olarak din kültürü derslerine girdim bu son 9 sene içinde, girmeyinede yok yazıyorlar boşuna burda yalan yanlış konuşma bize. ve Madımak oteli müze olduda bizimmi haberimiz yok :) binanın ilk katında çocuk kütüphanesi, ikinci katında bilim ve kültür merkezi oluşturulacak. bu mu müze dediğin? akp mi cem evi açma çalışmaları yapmış, hadi göster o yaptıkları cem evini, sultanbeylide cem evi yapalım dedik kaç engelle karşılaştık bu akp belediyesi yüzünden. tayyib erdoğan belediye başkanı iken Şah Kulu türbemizide yıkmak için uğraştığı günleri unutmadık. daha çok şey sayarım sana burda ama neyse. boşuna burda biz Alevilere karşı bu adamı savunma, senin siyasi görüşüne saygılıyız sende saygılı olmayı öğren bi zahmet.

Kibrisli
08.06.2011, 11:51
Kimden bahsediyorsunuz?
Kim kimi hapse atmış?
Ne zaman atmış?
Hangi yalanlarla atmış?

Bir ülkenin cumhurbaşkanı hapiste olan gazeteciler hakkında henüz haklarında hüküm verilmemişken, mahkemede olan bir konu hakkında "Silahlı Terör örgütü üyesi onlar" diye hüküm veriyorsa kusura bakmayın şu ana kadar hiç söylemedim ama ben de onların suçsuz yere hapis yattıklarını söylerim, hiçbir suçları yok, çeşitli yalanlarla yatıyorlar derim... Cumhurbaşkanı da ya da siz hatta Savcılarda delillerini açıklasınlar da artık öğrenelim. 3 yıldır ağızlarını açamadılar, sadece gizli tanıklara ve isimsiz mektuplarla içeride insanlar tutuluyor...

Hiçbir Türk ordusu tarih boyunca bu kadar subayını tutsak vermemiştir, haçlıların, çinlilerin, Yunanın, İngilizin, Amerikalının HAYALİYDİ GERÇEK OLDU.... Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim...

_DuMaN_58
08.06.2011, 11:54
Kibrisli;

"Aynı Coptan Yemişiz Biz.." İzinsiz gösteri yapan yada propaganda yapan bir topluluk dağılmazsa, dağıtmak için cop ve gazın kullanılması anormal mi sence?

"Aynı Zulmü Görmüşüz biz" "9 Yıldır Mağduruz biz"; Çöp toplayan çocuklar görüyorum, ve Ekmek kuyruğunda analar görüyorum. 10 yıl önce mi çöp toplayan çocuklar daha fazlaydı şimdi mi daha fazla? Şuan hangi ilimizde "ekmek kuyruğu" var?

Yine video içinde gösterilen karelerde hep (Polis - Gösterici) kapışması izletilmiş. Acaba ben mi yanış düşünüyorum? Gösterici kaçar Polis kovalamaz mı, benim bildiğim böyle. Videoya göre bu yanlış. Polisin kaçıp göstericinin kovalaması gerekiyor sanırım :)
Yine video da Polis zırhları, coplar, tazyikli su vs görüyorum.. Gösteriye engel olmak için yada dağıtmak için bu aletlerin kullanılması kadar normal birşey var mı Kıbrıslı soruyorum.

Kibrisli
08.06.2011, 11:59
Kibrisli;

"Aynı Coptan Yemişiz Biz.." İzinsiz gösteri yapan yada propaganda yapan bir topluluk dağılmazsa, dağıtmak için cop ve gazın kullanılması anormal mi sence?

"Aynı Zulmü Görmüşüz biz" "9 Yıldır Mağduruz biz"; Çöp toplayan çocuklar görüyorum, ve Ekmek kuyruğunda analar görüyorum. 10 yıl önce mi çöp toplayan çocuklar daha fazlaydı şimdi mi daha fazla? Şuan hangi ilimizde "ekmek kuyruğu" var?

Yine video içinde gösterilen karelerde hep (Polis - Gösterici) kapışması izletilmiş. Acaba ben mi yanış düşünüyorum? Gösterici kaçar Polis kovalamaz mı, benim bildiğim böyle. Videoya göre bu yanlış. Polisin kaçıp göstericinin kovalaması gerekiyor sanırım :)
Yine video da Polis zırhları, coplar, tazyikli su vs görüyorum.. Gösteriye engel olmak için yada dağıtmak için bu aletlerin kullanılması kadar normal birşey var mı Kıbrıslı soruyorum.

Güven parkta toplanmalarına izin verilen Tekel işçileri ve milletvekillerini suya dökenler ne olacak? Ya da 1 Mayıs'ta DİSK üyeleri daha sendika binasından çıkmadan tazzikli su ile içeri sokan binanın içerisine gaz bombası atan polis ne olacak? Ülkede milyonlarca kişiyi dinleyen polis ne olacak? 10 yıl önce ben Sivas'ta çöp yoplayan bir tek kişi gördüğümü hatırlamam ama daha dün 2 tane teyzeyi ayrı zaman ve yerlerde gördüm.

_DuMaN_58
08.06.2011, 12:01
Bir ülkenin cumhurbaşkanı hapiste olan gazeteciler hakkında henüz haklarında hüküm verilmemişken, mahkemede olan bir konu hakkında "Silahlı Terör örgütü üyesi onlar" diye hüküm veriyorsa kusura bakmayın şu ana kadar hiç söylemedim ama ben de onların suçsuz yere hapis yattıklarını söylerim, hiçbir suçları yok, çeşitli yalanlarla yatıyorlar derim... Cumhurbaşkanı da ya da siz hatta Savcılarda delillerini açıklasınlar da artık öğrenelim. 3 yıldır ağızlarını açamadılar, sadece gizli tanıklara ve isimsiz mektuplarla içeride insanlar tutuluyor...

Hiçbir Türk ordusu tarih boyunca bu kadar subayını tutsak vermemiştir, haçlıların, çinlilerin, Yunanın, İngilizin, Amerikalının HAYALİYDİ GERÇEK OLDU.... Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim...

Kıbrıslıı kıbrıslııı.. Videoda nerde gördün Abdullah Gülü? Videoda nerde yazıyor gazetecileri? Biz videoları konuşuyoruz sen nerdesin. Konu dağıtılır da bu kadar da olmaz :)

Bizim ordu kadar darbe yapan başka ülkeler var mı?
60larda 80lerde hiç bir Türk insanı bu kadar suçsuz yere tutsak vermemiştir. Suçları da, atatürkçü olmak, ülkücü olmak, milliyetçi olmak, islamcı olmaktı.. Amerikanın HAYALİYDİ GERÇEK OLDU..

_DuMaN_58
08.06.2011, 12:05
Güven parkta toplanmalarına izin verilen Tekel işçileri ve milletvekillerini suya dökenler ne olacak? Ya da 1 Mayıs'ta DİSK üyeleri daha sendika binasından çıkmadan tazzikli su ile içeri sokan binanın içerisine gaz bombası atan polis ne olacak? Ülkede milyonlarca kişiyi dinleyen polis ne olacak? 10 yıl önce ben Sivas'ta çöp yoplayan bir tek kişi gördüğümü hatırlamam ama daha dün 2 tane teyzeyi ayrı zaman ve yerlerde gördüm.

Bak sende diyorsun, ortada bir gösteri var değil mi? Ha izinliymiş.. Diyelim BDP bir gösteri yaptı izin aldı. Ama Apo posterleri açıyorlar, Polsi mudahele etmez mi? Eder. Demekki izinli olmak yetmiyormuş...
Yukarda yazdığın gösterilerde de polis haklıdır diyorum.

Ben 10 yıl önce ekmek kuyruğu olduğunu çok iyi biliyorum. Fakat şu günümüzde hiç rastlamadım. 10 yıl önce 10 çocuk gördümse bugun 1 çocuk görüyorum.

Kibrisli
08.06.2011, 12:05
Kıbrıslıı kıbrıslııı.. Videoda nerde gördün Abdullah Gülü? Videoda nerde yazıyor gazetecileri? Biz videoları konuşuyoruz sen nerdesin. Konu dağıtılır da bu kadar da olmaz :)

Bizim ordu kadar darbe yapan başka ülkeler var mı?
60larda 80lerde hiç bir Türk insanı bu kadar suçsuz yere tutsak vermemiştir. Suçları da, atatürkçü olmak, ülkücü olmak, milliyetçi olmak, islamcı olmaktı.. Amerikanın HAYALİYDİ GERÇEK OLDU..

Oğlum sen iyi misin? Bana laf atıyorsun. Ne dağıtması??? Sen sormuşsun ben cevap verdim önce ne sorduğunu hatırla ya da git bi ilaç felan iç kendine gel... :) Hayatımda konu dağatma gereği duymadım çünkü haksız olduğum yerde özür dileyip kabul etmesini bilirim o yüzden de kıvırmaya ihtiyacım olmaz, genelde de savunacağım, bilgi sahibi olduğum konularda konuştuğumdan o dediğim de çok olmaz...

Son paragrafına katılıyorum... İslamcılar tepedeki 3-5 kişi hariç tutsak vermemiştir... Darbe yapanlar yargılansın... Anayasa değişikliği yeterli olmuyormuş demek ki bunu da öğrenmiş olduk... CHP 500 kere söyledi 50 kere meclise önerge verdi iç hizmet kanunu değişsin bu adamların yargılanmasında anayasa maddesi değil iç hizmet kanunu engel diye AKP'nin çok bilmişleri yeterli dedi, ya bilmiyorlar ya da kendi varlık nedenleri 12 Eylül darbesini yapanlara minnet borçlarını ödüyorlar...

Kibrisli
08.06.2011, 12:08
Bak sende diyorsun, ortada bir gösteri var değil mi? Ha izinliymiş.. Diyelim BDP bir gösteri yaptı izin aldı. Ama Apo posterleri açıyorlar, Polsi mudahele etmez mi? Eder. Demekki izinli olmak yetmiyormuş...
Yukarda yazdığın gösterilerde de polis haklıdır diyorum.

Ben 10 yıl önce ekmek kuyruğu olduğunu çok iyi biliyorum. Fakat şu günümüzde hiç rastlamadım. 10 yıl önce 10 çocuk gördümse bugun 1 çocuk görüyorum.

Sivas'ta bundan 10 yıl önce çöp toplayan çocuk görüyordun hem de 10 tane? ???:confused:

Tekel işçileri ne yapmış? Bayramını kutlayan işçi daha binasından çıkmadan nasıl bir suç işleyebilir? :)

_DuMaN_58
08.06.2011, 12:12
Sivas'ta bundan 10 yıl önce çöp toplayan çocuk görüyordun hem de 10 tane? ???:confused:

Tekel işçileri ne yapmış? Bayramını kutlayan işçi daha binasından çıkmadan nasıl bir suç işleyebilir? :)

Sivasta gördüm demedim.
10 sayısını da şu anlamda kullandım, 10 yıl önce gerçek sayı diyelim 100 adet şuan gerçek sayı 10 diyelim. 100ü 10. 10u 1 olarak kaba haliyle söyledim. Anlamışsındır umarım.

_DuMaN_58
08.06.2011, 12:17
Oğlum sen iyi misin? Bana laf atıyorsun. Ne dağıtması??? Sen sormuşsun ben cevap verdim önce ne sorduğunu hatırla ya da git bi ilaç felan iç kendine gel... :) Hayatımda konu dağatma gereği duymadım çünkü haksız olduğum yerde özür dileyip kabul etmesini bilirim o yüzden de kıvırmaya ihtiyacım olmaz, genelde de savunacağım, bilgi sahibi olduğum konularda konuştuğumdan o dediğim de çok olmaz...

Son paragrafına katılıyorum... İslamcılar tepedeki 3-5 kişi hariç tutsak vermemiştir... Darbe yapanlar yargılansın... Anayasa değişikliği yeterli olmuyormuş demek ki bunu da öğrenmiş olduk... CHP 500 kere söyledi 50 kere meclise önerge verdi iç hizmet kanunu değişsin bu adamların yargılanmasında anayasa maddesi değil iç hizmet kanunu engel diye AKP'nin çok bilmişleri yeterli dedi, ya bilmiyorlar ya da kendi varlık nedenleri 12 Eylül darbesini yapanlara minnet borçlarını ödüyorlar...

Oğlum dediğine göre herhalde sende benim babamsın?

Ben sana soru sordum ama keşke sormasaydım. Senin yazdığın cümleyi video ile ilgilidir diye sordum ben ama sen Abdullah Güle getirdin konuyu. Anladın mı? Şimdi sen iç bir ilaçta kendine gel.

Son paragrafta mutabık olduğumuza sevindim. Ama ben sizin yazdığınız son paragrafla konunun daha çok dağılmasını istemiyorum. Saygılar.

Kibrisli
08.06.2011, 12:47
Kimden bahsediyorsunuz?
Kim kimi hapse atmış?
Ne zaman atmış?
Hangi yalanlarla atmış?

bak buna cevap vermişim, bu yazdıklarında benim bir önceki yazdıklarıma cevaben yazdıkların yani kliple alakası yok, dün gece sana yazdığım bir cümle üzerine sormuşsun ben de cevap verdim... O yüzden ilaç içtinse daha içme, ya da söyle biz de içelim...

_DuMaN_58
08.06.2011, 12:51
bak buna cevap vermişim, bu yazdıklarında benim bir önceki yazdıklarıma cevaben yazdıkların yani kliple alakası yok, dün gece sana yazdığım bir cümle üzerine sormuşsun ben de cevap verdim... O yüzden ilaç içtinse daha içme, ya da söyle biz de içelim...

Yukardaki mesajımda bu soruna cevap verdim zaten ama bir daha söyleyim.

"Ben sana soru sordum ama keşke sormasaydım. Senin yazdığın cümleyi video ile ilgilidir diye sordum ben ama sen Abdullah Güle getirdin konuyu. Anladın mı? Şimdi sen iç bir ilaçta kendine gel."

Sizin cümleniz, "En azından kendinden olmayanı çeşitli yalanlarla hapse atmayacak..."

goramaz
08.06.2011, 13:26
KIBRISLI kimsenin klibe düşmanca baktığı filan yok.

Daha reklamın başında kadın çıkıyor dokuz yıldır kibir aşağılama falan filan saymaya başlıyor. Yahu Tayyip ERDOĞAN'ın kişiliğinden kime ne ? Kemal KILIÇDAROĞLU nun meydanlardan 'Senin dişlerini sökeceğim '' derken bunu CHP acaba hangi kişilik kategorisine koyuyor.
Bir üye de yazmış AKP de alevilere şunlar şunlar yapılmadı diye. Daha önce alevilere her türlü imkan tanındı da AKP mi kaldırdı? Madımak olaylarının üzerinden 18 yıl geçmiş AKP dokuz yıldır iktidarda daha önce müze idiydi de AKP mi kapattı. Altında iskender yenildiği zaman AKP mi vardı? ben sunniyim ama madımak'ın altında kebapçı olması beni de rahatsız ediyordu. Çok şükür o ayıptan kurtulduk.

aktassa
08.06.2011, 15:17
Aleviler din dersinden muaf mı oldu? biz neden bilmiyoruz, bak ben lise öğrenimimi bu ay bitiricem, aleviyim ama zorunlu olarak din kültürü derslerine girdim bu son 9 sene içinde, girmeyinede yok yazıyorlar boşuna burda yalan yanlış konuşma bize. ve Madımak oteli müze olduda bizimmi haberimiz yok :) binanın ilk katında çocuk kütüphanesi, ikinci katında bilim ve kültür merkezi oluşturulacak. bu mu müze dediğin? akp mi cem evi açma çalışmaları yapmış, hadi göster o yaptıkları cem evini, sultanbeylide cem evi yapalım dedik kaç engelle karşılaştık bu akp belediyesi yüzünden. tayyib erdoğan belediye başkanı iken Şah Kulu türbemizide yıkmak için uğraştığı günleri unutmadık. daha çok şey sayarım sana burda ama neyse. boşuna burda biz Alevilere karşı bu adamı savunma, senin siyasi görüşüne saygılıyız sende saygılı olmayı öğren bi zahmet.

Lise öğrencisiolmuşsunama hakkını arama konusunda sıfır aldın sanırım.
Vatandaşlık eğitimi derslerinize beden eğitimi öğretmeni migiriyor.
Kesin öyledir.
AKP öyle yapar malum..
Kıbrıslı bey.
Site değil.
Sizin partinizin çalışmalarında olmayan şeyler bunlar.
Lütfen araştırın.
Her seferinde ben mi şuraya bakın, bunu görün diye.
Madımak halk dilinde müze oldu.
kültür evi sanırım yeni adı.
Müze olsun da yanan insanların yanmış kemiklerini mi sergilesinler.
Hatta şu anda yapılan işlemden de memnun değilsinizdir.
HAtta eminim seneye toplanıp alttaki kebapçı neden kapatıldı diye siz eylemler de yaparsınız.
Ana mualefet ya. O yakışır sanırım mualefete.
CHP ve Çarşı, HErşeye karşı!...

Bu arada eyüp kardeşim.
İnternette ne işlerle uğraşırsın bilemem.
Öncelikle üslubuna dikkat et.
Bana saygıyı sen öğretmeye kalkmadan sen öğrenmelisin.
Bak ben biz sünniler vb. demeden sen gelmişsin biz alevilere şunu yapma biz alevilere bunu yapma diyorsun.
Bende alevi kardeşlerimiz diye biz diyorum. Ben birlik olmayı amaçladıkça sen ayrımcılığa koşuyorsun.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bu siteyi bilirsin..
Sonra birlik beraberlik..
Bir alevi aday akp adayı oldu diye kınamalar aleviliğe yakışır mı?
Alevi sorunları çözümü için alevi aday zorunuza mı gidiyor? Yoksa sizde Kılıçdaroğlunuz gibi Ana Mualefet için kendinize bile karşı mısınız?
Bağcılar Kırklar Cem Evi Başkanı Saime Duran'ı KINAMIYOR MUSUNUZ?

Siyahnur
08.06.2011, 15:58
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Chp nihayet halkin dilinden konusmaya basladi. Millet 60 yildir tövbeli, sarki yeni geliyor...:-)

LaEdri
08.06.2011, 17:34
Aleviler Müslüman değil mi?
Neden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf olmak istiyorlar anlayamıyorum...!

CHP ve MHP iktidar olamayacaklarını adları gibi biliyor dolayısıyla hayalleri nereye ulaşıyorsa onu vaad ediyorlar..Önce bir sahilden içeri doğru girin,ondan sonra iktidarı düşünürsünüz!

eyupk
08.06.2011, 18:38
Lise öğrencisiolmuşsunama hakkını arama konusunda sıfır aldın sanırım.
Vatandaşlık eğitimi derslerinize beden eğitimi öğretmeni migiriyor.
Kesin öyledir.
AKP öyle yapar malum..
Kıbrıslı bey.
Site değil.
Sizin partinizin çalışmalarında olmayan şeyler bunlar.
Lütfen araştırın.
Her seferinde ben mi şuraya bakın, bunu görün diye.
Madımak halk dilinde müze oldu.
kültür evi sanırım yeni adı.
Müze olsun da yanan insanların yanmış kemiklerini mi sergilesinler.
Hatta şu anda yapılan işlemden de memnun değilsinizdir.
HAtta eminim seneye toplanıp alttaki kebapçı neden kapatıldı diye siz eylemler de yaparsınız.
Ana mualefet ya. O yakışır sanırım mualefete.
CHP ve Çarşı, HErşeye karşı!...

Bu arada eyüp kardeşim.
İnternette ne işlerle uğraşırsın bilemem.
Öncelikle üslubuna dikkat et.
Bana saygıyı sen öğretmeye kalkmadan sen öğrenmelisin.
Bak ben biz sünniler vb. demeden sen gelmişsin biz alevilere şunu yapma biz alevilere bunu yapma diyorsun.
Bende alevi kardeşlerimiz diye biz diyorum. Ben birlik olmayı amaçladıkça sen ayrımcılığa koşuyorsun.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bu siteyi bilirsin..
Sonra birlik beraberlik..
Bir alevi aday akp adayı oldu diye kınamalar aleviliğe yakışır mı?
Alevi sorunları çözümü için alevi aday zorunuza mı gidiyor? Yoksa sizde Kılıçdaroğlunuz gibi Ana Mualefet için kendinize bile karşı mısınız?
Bağcılar Kırklar Cem Evi Başkanı Saime Duran'ı KINAMIYOR MUSUNUZ?
çok şükür Allah'a ben üslubuma dikkat ediyorum, ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor. o gönderdiğiniz adres 2006'nın haberi, o zaman taşdelende akp belediyesi değil anap partisinden belediye vardı hatırlatırım sana. ve ben bir alevi olarak asla bir alevinin akpden aday olmasını iştemem ve desteklememde. alevi halkımı yuhlatan bir partiyi desteklemekten, cem evleri yapmamıza engeller çıkartan bir partiyi desteklemekten Allah'a sığınırım.

mansur58
08.06.2011, 21:39
Süper bi reklam filmi çekmişler,Gözlüklü teyzemizin o güzel hareketine bayılıyorum.:D

Ben de... katiliyorum :)

aktassa
08.06.2011, 22:33
çok şükür Allah'a ben üslubuma dikkat ediyorum, ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor. o gönderdiğiniz adres 2006'nın haberi, o zaman taşdelende akp belediyesi değil anap partisinden belediye vardı hatırlatırım sana. ve ben bir alevi olarak asla bir alevinin akpden aday olmasını iştemem ve desteklememde. alevi halkımı yuhlatan bir partiyi desteklemekten, cem evleri yapmamıza engeller çıkartan bir partiyi desteklemekten Allah'a sığınırım.

Bende onudiyorum kardeşim.
Sen alevi birisinin akp'den adaylığını bile kabul edemez iken, ben dini inbanışına bakmadan herkesin heryerden aday olabileceğine inanıyorum.
Burada hangi görüş hoşgörü içeriyor?
Tabi ben şunu da biliyorum. Senin bu davranışının alevi kültüründe yeri yok. Hoşgörüsüzlük...
Defalarca dememe rağmen idrak edemedin sanırım. "ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor." demişsin.
İlk cümleme bak tekrar tekrar düşün.
İşine gelirse tekrar yazarsın..

LaEdri
08.06.2011, 23:36
Tunceli tarihinde almadığı hizmeti aldı AKP iktidarında.Ona rağmen düşük oy alıyor..Bu tamamen önyargıdan başka birşey değil..Bunun neresinde düşmanlık var..

eyupk
09.06.2011, 00:31
Tunceli tarihinde almadığı hizmeti aldı AKP iktidarında.Ona rağmen düşük oy alıyor..Bu tamamen önyargıdan başka birşey değil..Bunun neresinde düşmanlık var..
evet mesela tuncelide su olmayan köylere çamaşır makinesi dağıtmaları dimi :) tunceli halkı bu oyunlara gelmez.

Cley
09.06.2011, 00:50
Onlara sıfır ev versen A dan Z ye beyaz eşyasını versen. Yine oy vermezler. Şehirler arasında ayrım yapmadan hizmet götürmek gerekir. Onu da yapıyorlar.

amazon10
09.06.2011, 09:38
Ankara’da metro bizim evin neredeyse altından geçiyor. Eniştemin “Metroya gider” tabelasına bakıp da binmeye gidişinin üzerinden altı yıl geçti...

Deliği var da, binilecek içi yok...
*
“Artık esnafımız evvel Allah yeni işyeri açacak” demesinin üzerinden beş yıl...

350 bin esnaf iflas etti...

Kızılay Meydanı’nda “AB’ye girdik, hadi bakalım hayırlı olsun” diye havai fişek patlatmalarının üzerinden yedi yıl geçti...

AB’ye Kıbrıs Rum Kesimi girdi...
*
“Açılım” ile Kürt sorununun çözümü ve Sezen Aksu ile Balık Ayhan’ın da açılımı çok beğenmelerinin üzerinden üç yıl geçti...

Kimse “açılımın” ne olduğunu hâlâ bilmiyor...

Zaten bilmediğimiz şeyden kendisi de vazgeçti...

*
“Üniversitelere sınavsız giriş” vaadi sekizinci yılında...

Sınava girip de başardığı halde üniversiteye giremeyen çocuklar bugün itibarıyla eyleme başlıyorlar...

İsterseniz katılın...
*
“Ne KPSS ile öğretmen seçiyorsun, bırak öğretmen kendi okulunu seçsin... 72 bin öğretmen açığı var, hâlâ öğretmen seçiyor...”

Dokuz sene önce, İzmit mitinginde söyledi Tayyip Erdoğan...

Öğretmen açığı 172 bin...

*
“Şehirlerde içinde dere akan parklar açmayı” müjdeleyeli 6 sene oluyor...

Geçen hafta “Dağda akan dereme dokunma” diyen öğretmeni öldürdüler...
*
“Şimdi de Cumhurbaşkanı’nın yetkilerini azaltıyoruz” kararı alındı, sene 2004...

Komisyon Başkanı Abdullah Gül...

Dün Cumhurbaşkanı Gül, haklarında herhangi bir karar olmayan tutuklu gazetecilerin aslında terörist olduklarını söyledi, yargı yetkisini de üstlenerek...
*
Hukukun halini, demokrasi kepazeliklerini...

Açlığın, yoksulluğun işsizliğin bitmesi için kaçıncı kez oy verildiğini yazmıyorum bile...

Şimdi “Aynı bağın gülüyüz biz” diye oynuyor göbek...

Tabii ki oy istiyor...

Bi daha, bi daha...

(.....) Alıntı. Biz oy vermeyenler için bazı gerçekleri yazmış. siz oy verenler zaten gerçeklerden bihaber yaşıyorsunuz. bir daha tövbeeeeeee...:)

LaEdri
09.06.2011, 17:55
evet mesela tuncelide su olmayan köylere çamaşır makinesi dağıtmaları dimi :) tunceli halkı bu oyunlara gelmez.

Tunceli de toprak bile olmayan yolların nasıl duble olduğunu,yapılan hastahaneleri,üniversiteyi görmeyip,çamaşır makinasını görecek kadar CHP'li değilim..

eyupk
09.06.2011, 20:00
Tunceli de toprak bile olmayan yolların nasıl duble olduğunu,yapılan hastahaneleri,üniversiteyi görmeyip,çamaşır makinasını görecek kadar CHP'li değilim..
yol, hastane, üniversite bize para veriyor mu? onu şöyle sen.

murat tugrul
09.06.2011, 20:23
Eskiden ya orta okul yada ilk okula kadar ögrenim yapılıyordu şimdilerde köylüsü kentlisi herkes çocugunu okutuyor. bence ögretmen açıgı bununla alakalı

Bugün bogazda büyük bir yunus sürüsü vardi çok güzeldi. eskiden göremiyorduk çünkü denizin suyu pisti şimdi bütün sahilde cocuklar suya giriyor.

Yollara baktıgınız zaman yollar yenilenmiş.Trafikte eski araba göremiyorsunuz son model lüks arabalara biniliyor demekki insanımızda para var.
Hertarafa inşaat yapılıyor ülke nerdeyse şantiyeye döndü kimsenin yaptıgıda elinde kalmıyor
İşsizlik deyince ben çok fazla anlam veremiyorum benim çevremde tanıdıgı işsizler var işsizlikten yakınırlar gidip sana iş buldum desen seni döverler.Çünkü en rahat işin işsizlik
oldugunu onlar biliyor.

Ne diyelim hakkımızda hayırlısı
Reklam güzel olmuş bütünleştirici bu şarkıyı hepimiz söyleyelim derim

Cley
09.06.2011, 21:03

Merkez Bankası Tunceli'ye taşınmalı. Adam haklı beyler dağılın...

LaEdri
09.06.2011, 23:42

Bak sana tavsiye...
Senden tam bir CHP başkanı olur..
Yani siyasete girersen sen de Deniz BAykal,Kılıçdaroğlu,Önder SAV,Kemal ANADOL seviyesinde ve karakterinde bir CHP'li olur..

aktassa
10.06.2011, 11:33
Şimdi hükümet bu arkadaşlara yol, hastane, üniversite vermeyip para verse bu sefer de "yol, hastane, üniversite yok. para neyime yarayacak diyeceklerdi..
İşte ana mualefet.
Yıllardır başkanlarının bitirmeye çalıştığı ülkede demekki 9 yılda bunlar oluyor.
Bekleyin.
Nede olsa bu dönem de bu hükümet devam. Bu dönem sonu paranız da gelecek. Bakalım o zaman ne diyecekler. İnanın merak ediyorum..
Bunların hepsi yeter mi? Hükümet bana öpücük vermeyince yol, hastane , üniversite, parayı ne yapayım ben....

Eheheuueuee

eyupk
10.06.2011, 11:56
Bak sana tavsiye...
Senden tam bir CHP başkanı olur..
Yani siyasete girersen sen de Deniz BAykal,Kılıçdaroğlu,Önder SAV,Kemal ANADOL seviyesinde ve karakterinde bir CHP'li olur..
eğer halkımızı düşünmek chplilikse ben koyu chpliyim var mı başka dediğin, git bakalım bugün türkiyeyi dolaş insanlarla konuş ne diyorlar ne iştiyorlar bi konuş. burda boş boş yazmaktan başka birşey yapmıyorsun kusura bakma.

LaEdri
10.06.2011, 12:28
eğer halkımızı düşünmek chplilikse ben koyu chpliyim var mı başka dediğin, git bakalım bugün türkiyeyi dolaş insanlarla konuş ne diyorlar ne iştiyorlar bi konuş. burda boş boş yazmaktan başka birşey yapmıyorsun kusura bakma.

Sahil kesim halkı...

sivaslıgenç
10.06.2011, 13:04

Bu ne biçim bir düşüncedir ya , sen mantıklı buldun mu bu dediğini :)

Yapılmasaydıda neden yok derdin.Üniversitenin bir ile getirisi yok mu ,Yolun bir il için öenmını bılmeceyek kadar boş konustun , Hastaneyede istıyosan gitme :)

eyupk
10.06.2011, 13:31
Bu ne biçim bir düşüncedir ya , sen mantıklı buldun mu bu dediğini :)

Yapılmasaydıda neden yok derdin.Üniversitenin bir ile getirisi yok mu ,Yolun bir il için öenmını bılmeceyek kadar boş konustun , Hastaneyede istıyosan gitme :)
para olmadan hadi git 81 ili gez bakalım gezebiliyor musun? benim sanayim olmadıktan sonra ben yolu napıyım, bu halk yol iştemiyor sanayi iştiyor sanayi, git dolaş ülkeyi herkes sana işsizlikten dert yanar.

S©o®PioN58
10.06.2011, 13:46
para olmadan hadi git 81 ili gez bakalım gezebiliyor musun? benim sanayim olmadıktan sonra ben yolu napıyım, bu halk yol iştemiyor sanayi iştiyor sanayi, git dolaş ülkeyi herkes sana işsizlikten dert yanar.

Bi ülkenin gelişmesinde ulaşım,sağlık,eğitim çok önemlidir.Bunlar olmadan parada olmaz..Ayrıca devlet sanayi kurmaz teşvik eder,Akp hükümetide bunu yapıyor zaten.

eyupk
10.06.2011, 13:49
bu konudada tartışmamı sona erdiriyorum, burda ben ne anlatsam boş, beni anlamamaktan gelenler ülkeyi gezsinler halkla konuşsunlar halkın derdini dinlesinler ondan sonra beni anlıycaklardır. eğer kaba bir söz söylediysemde özür diliyorum.

eyupk
10.06.2011, 13:53
Bi ülkenin gelişmesinde ulaşım,sağlık,eğitim çok önemlidir.Bunlar olmadan parada olmaz..Ayrıca devlet sanayi kurmaz teşvik eder,Akp hükümetide bunu yapıyor zaten.
sivasa duble yollar yapıldı biliyorsun, peki sanayisi nerde bu ilin, iş imkanları nerde. neyse ben bu konudada daha tartışmaya girmiycem, ne kadar anlatsam boş. kendi aranızda tartışmaya devam edin siz.

aktassa
10.06.2011, 14:34

Türkiyeyi ayrı ayrı dolaşmaya ne gerek var ki.
Çoğunluk zaten her 4 senede bir senin gibi düşünenlere cevap veriyor.
Yetmiyor mu?
Tekrar neden masraf yapayım ki?

"sivasa duble yollar yapıldı biliyorsun, peki sanayisi nerde bu ilin, iş imkanları nerde. neyse ben bu konudada daha tartışmaya girmiycem, ne kadar anlatsam boş. kendi aranızda tartışmaya devam edin siz." Sen yol yapmadan sanayide üreteceğin malzemeleri ürünleri nasıl satacaksın? Lise öğrencisisin. Üniversiteye ilgili bölümlere gidersen öğreneceksin. Önce yol, su, elektrik, hastane üniversite yapılır. Gelir işlemi daha sonraki adımıdır. Satış stratejisi diye bir kavram da anlatılır bunlar. Bilgin olsun..Ehehehee

erhan 58
10.06.2011, 20:34
müzik sözler güzel ama reklami o kadar begenmedim dogrusu.yinede fena degil

sivaslıgenç
11.06.2011, 13:30

Kusura bakmada ortada adam akıllı işsizlik yok kaç tane tanıdıgım fırma var adam işçi bulamıyor kı dukkanı acabılsın sizde cıkın bunları bir görun ...

amazon10
11.06.2011, 15:52
Kusura bakmada ortada adam akıllı işsizlik yok kaç tane tanıdıgım fırma var adam işçi bulamıyor kı dukkanı acabılsın sizde cıkın bunları bir görun ...

Sende 4 sene üniversite okumuş birinin asgari ücrete çalışmak istemediğini anla. kaç kişi 8-9 bine imza atarak giriyor haberin var mı? iş bulamıyor ki devlete borcunu ödesin. Adam ithal öğretmen ithal mühendis getiriyor senin öğrencinde üniversite okudum diye okuyor sonra işsiz dolanıyor.

aktassa
14.06.2011, 21:05
Senin ülkendeki mühendis eğer birşey üretemiyorsa, bir araştırması yoksa, ülkeye faydası olmayacaksa ithal etmeye mecbur bırakıyorsunuz demektir.
Zaten sivrilenleri devlet kapıyor, merak etmeyin.Maaşları dediğiniz gibi 8000-9000 değil.
Devlet memurları kanunu mühendis memur maaşı olarak 2350TL alıyorlar. İşi ile ilgili arazi çalışması yaparsa o ay çift maaş alıyor.
Ama üniversitesi boyunca araştırma yapmamış, derslere girmemiş, bir katklısı olmamış, zar zor mezun oluyor hani bana iş diyor.
bu da çalışıp biryere gelenler açısından adil değil zaten...

Siyahnur
15.06.2011, 15:23
StXtADrPOkI

"Yandasi" oldugum icin söylemiyorum ama reklam filmini cok sevdim ve "tesekkür " niteliginde hala devam etmesi cok hos.

aktassa
15.06.2011, 19:39
Ben yandaşı değilim.
Ama birlik beraberlik mesajlarından ötürü seviyorum.

amazon10
15.06.2011, 21:46
Senin ülkendeki mühendis eğer birşey üretemiyorsa, bir araştırması yoksa, ülkeye faydası olmayacaksa ithal etmeye mecbur bırakıyorsunuz demektir.
Zaten sivrilenleri devlet kapıyor, merak etmeyin.Maaşları dediğiniz gibi 8000-9000 değil.
Devlet memurları kanunu mühendis memur maaşı olarak 2350TL alıyorlar. İşi ile ilgili arazi çalışması yaparsa o ay çift maaş alıyor.
Ama üniversitesi boyunca araştırma yapmamış, derslere girmemiş, bir katklısı olmamış, zar zor mezun oluyor hani bana iş diyor.
bu da çalışıp biryere gelenler açısından adil değil zaten...

Bizim suçumuz ne adamın biri zorla mezun olmuş diye hepsi zorla mı mezun olmuş demek bu. ben mühendislik fakültesini 3,5 yılda bitirdim. Ne durumlarda derslere girdiğimide hocalarda biliyor.
Mühendise şans vermezsen mühendis üretemez zaten kimse üretemez. ki italler analarının karnında öğrenmiyorlar. Sıralarda ezber yaparakta çok şey öğrenildiğini düşünmüyorum uygulama lazım araziye öğrencinin çıkarılması lazım diye düşünüyorum.
Arazi dersi kalkmış neymiş ab ye uyuyormuşuz öğrencinin öğreneceği ders kredisi azaltılmış ab öyle istemiş. başka mühendislik fakültelerinden ders almak zorunlu imiş kendi bölümünün dersleri bu yüzden azaltılmış şimdi bu durumda sivrileceğiz nasıl yontulacaksak eğer.

aktassa
17.06.2011, 14:29
Zorunlu dersler kaldırıldı ise kaç defa o öğrenciler kendi istekleri ile arazilere gittiler acaba?
aman zaten ders kalktı. Oley demediler mi?
Ben ders haricince her hafta sonu tersanelerde işçi gibi çalıştım sigortasız olarak.
Benim aklım başımda değil miydi? Yoksa diğerlerinin mi değildi?
Ben şimdi okuldaki derslere ek olarak birşeyler ekleyebiliyorum CV'me ve bana artısı oluyor.
Diğerlerinden ayırıyor ve kolaylıkla iş bulabiliyorum.
Eeeee.
Sorun kimde o zaman?

HaticeB.58
17.06.2011, 14:34
Harika olmusss.....
Biz Birlikte,Türkiyeyizzz :)

heartache58
17.06.2011, 15:34
Hala devam etmesi sinir bozucu :)

aktassa
17.06.2011, 16:41
Artık vur davula değil,
teşekkürler Türkiye diyorlar.
Bu bile bence erdemdir.
Oyumuzu yükselttik, 3,5 milyon yeni oydaşımız oldu, milletvekil sayımızı yükselttik diyenler neden vatandaşlarına teşekkür etmiyorlar..

Bu bile seçmene verilen değeri gösteriyor..

amazon10
17.06.2011, 19:09
Zorunlu dersler kaldırıldı ise kaç defa o öğrenciler kendi istekleri ile arazilere gittiler acaba?
aman zaten ders kalktı. Oley demediler mi?
Ben ders haricince her hafta sonu tersanelerde işçi gibi çalıştım sigortasız olarak.
Benim aklım başımda değil miydi? Yoksa diğerlerinin mi değildi?
Ben şimdi okuldaki derslere ek olarak birşeyler ekleyebiliyorum CV'me ve bana artısı oluyor.
Diğerlerinden ayırıyor ve kolaylıkla iş bulabiliyorum.
Eeeee.
Sorun kimde o zaman?

Öğrencinin isteyip istememesi değil konu müfredat öğretici olmalıdır. istemeyen öğrenci araziyide istemez diğer dersleri de.

aktassa
18.06.2011, 01:25
Artık iş anlayacağımız üzere öğrencide bitiyor.
Hiçbir yerde müfredata uygun iş bulamazsınız ki..

Bende bulamadım.
Yüksek Matematik hesapları yaptık, fiziğin en uç noktalarında dolandık ama gemide mühendis olarak çalışırken formüller, işlemler geçerli değildir.
Zaten o derslerin amacı aslında ezberlemek değil, bir çözüme farklı yollardan gidilebilineceğini öğretmektir.
Bunu da araştırmaya hevesli HER ÖĞRENCİ hemencecik anlar..