PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara-Sivas-Ankara uçuşları yarın başlıyor…

İsmail Özçelik
15.06.2011, 22:39
Ankara-Sivas-Ankara uçak seferlerinin Anadolujet ve Borajet ortaklığıyla yarından itibaren Salı, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü gerçekleştirilecek, uçak saatleri ise 09. 00 Ankara’dan geliş, 10. 30 Sivas’tan dönüş şeklinde olacaktır.

Bu uçuşlarla ile Sivas’a Ankara bağlantılı olarak gelinebilecek ve Sivas’tan Ankara bağlantılı olarak gidilebilecek şehirler hakkında detaylı bilgi için: Anadolujet ve Borajet hava yolları sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Ankara seferiyle haftada 23 tarifeli uçak inecek olan havaalanımızdan en kısa sürede İzmir ve Antalya uçuşları da olmasını beklemekteyiz.

Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

tavarih
15.06.2011, 23:30
Ben uçuşa uçuş demem 1 saati geçmedikçe :)

Şimdi Ankara yarım saat falan sürer demi :)

İsmail Özçelik
16.06.2011, 00:10
Ben uçuşa uçuş demem 1 saati geçmedikçe :)

Şimdi Ankara yarım saat falan sürer demi :)

Bu uçuşlarda Borajet'in ATR-72 tipi uçakları kullanılacak, uçuş süresi ortalama 45-50 dk. olur diye tahmin ediyorum.:)

tavarih
16.06.2011, 00:12
Bu uçuşlarda Borajet'in ATR-72 tipi uçakları kullanılacak, uçuş süresi ortalama 45-50 dk. olur diye tahmin ediyorum.:)

Eh nerdeyse hızlı trenle aynı anda ulaşır artık İsmail gardaş :)

İsmail Özçelik
16.06.2011, 00:16
Eh nerdeyse hızlı trenle aynı anda ulaşır artık İsmail gardaş :)
Benim tahminim bu uçuşların geçici olduğu yönünde nedeni ise dediğiniz gibi hızlı tren gelecek ve yaklaşık 2 saat sürecek Ankara, hem giderken hemde Ankara'da şehir içinde ineceğiz üstelik. Ancak bu uçuşlarda hem havaalanına gidip/gelmek hemde oradaki bekleme süresi zaten 2 saati geçiyor üstüne 1 saat de uçuş eklesek tren daha hızlı ve ucuz olacağından uçak tercih edilmeyecektir ama tren gelene kadar bu hattın iş yapacağını düşünüyorum; öyle ki ilk iki uçuş için Anadolujet kendi satması gereken biletin çoğunu satmış durumda.:)

_DuMaN_58
16.06.2011, 03:08
Ismail bey bilgi icin tesekkurler.