PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vatan Bilgisayar 41. mağazasını Sivas'ta açtı.

İsmail Özçelik
17.06.2011, 16:12
VatanBilgisayar41. mağazasını Sivas'ta açtı. Genel Müdür Hasan Vatan, Polat AVM'de açılan Vatan Bilgisayar'ın Türkiye genelinde açtıkları 41'inci mağaza olduğunu belirtti. Sivas'ın yıllardır göç veren ve gerektiği ilgiyi abulamayan bir kent olduğunu ifade eden Vatan, şunları kaydetti: ''Biz Vatan Bilgisayar olarak atıl durumda bulanan fırsatları, bölgeleri çok iyi değerlendiren firmayız. Burada yaptığımız şey Sivas'taki atıl fırsatları gördük ve Sivas'a geldik. Muhtemelen burada çok iyi işler yapacağımıza ve Sivas'taki göçü tersine dönüştüreceğimize inanıyorum. Çünkü burada öyle başarılarda bulunacağız ki tüm Türkiye'ye bunu duyuracağız veSivasartık Türkiye'nin ilgi odağı yerlerden biri olmaya başlayacak. Sivas'ta iyi işler yapıp, Sivaslıları teknolojiyle yakınlaştıracağımıza inanıyoruz.'' Vatan, hedeflerinin 2012 yılında mağaza sayısını 100'e ulaştırmak olduğunu da belirterek, ''Satışın dışında verimli ve karlı büyümeyi hedefliyoruz. Onun için bir taraftan dengeli olarak gidiyoruz. Satıştan ziyade satış sonrası destek ve hizmetlerimiz öne çıkıyor'' diye konuştu. Firmalarının kentte ücretsiz 2 ay sürecek bilgisayar eğitimleri de vereceğini belirten Vatan, isteyen herkesin bu eğitimlerden yararlanabileceğini kaydetti. Mağazada, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebooklardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesi,teknolojiseverlerine lektronikeşya ihtiyaçlarını karşılayacak. Sivaslılara açılışa özel yüzde 20indirimde uygulanacak.
Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Benim sürekli takip ettiğim bir mağazadır Vatan Bilgisayar. Şehrimize de hiperstore açmasına sevindim Sivas için önemli bir mağaza.

_DuMaN_58
17.06.2011, 16:46
Bende hep vatandan alışveriş yaparım niyeyse :) Sivasa açılması da iyi olmuş Sivaslılara hayırlı olsun.

burak5866
17.06.2011, 18:52
ooo benim kankalarım sivasa şube açtılar adamlarla kanka olmuştum hard disk alınca.tam 50 defa radım heralde burak kaya diyordum hemen beni tanıyorlardı sivastana rıyorsunuz değil mi diye:)))orada bulunmak isterdim ama ben sivasa başka bir hizmet olan hızlı trende staj yapıyorum.

eyuphulagu
18.06.2011, 01:08
Bugün ben de açılışa gittim;Sivas halkı mağazaya çokbüyük ilgi gösterdi...İnşallah indirim günleri sürekl devam eder..Sivas a yakında Bimeks de mağaza açıyor(Temmuz açında açılıyor)..Sivas a büyük firmaların ve mağazaların hatta AVM lerin gelmesini istiyoruz..Sivas'a hayırlı uğurlu olsun...

izmirliyigido
18.06.2011, 09:48
Sivas'ta gençlik teknolojiye ve özellikle bilgisayar ve internet'e çok meraklı. Resmi olmayan bir araştırmaya göre bu oran % 46'lar civarındaymış. Fakat buna paralel olarakta, şu ana kadar Sivas'ım da, evinde bilgisayar ve internet teknolojisi kullanan oran ise % 21'lerdeymiş.

Vatan bilgisayarın Türkiye çapında yapmış olduğu olumlu hizmetlerin Sivas'ta da devam ettireceğine ve bu oranı indirimli kampanyalar ve Sivas'a özel promosyonlarla yükselteceğine inanıyorum. Daha doğrusu gençlerimize ve iş yerlerine bu konuda çok iyi hizmet vermesini bekliyorum. Madem bu potansiyeli ve açığı yakaladınız, gençlerimize olumlu şeyler öğretin ve kapasietyi yükseltin.

Bu hizmeti verenlere teşekkür eder, Sivas'ıma hayırlı olmasını dilerim.

Kardelencicegi
18.06.2011, 12:20
Sivasimiz icin hayirli ugurlu olsun.

erhan 58
18.06.2011, 12:23
hayirli ugurlu olsun masallah sivasimizda pek gelisiyor cok sevindim mc donaldsa sevindigim gibi

ottomanmurat
18.06.2011, 14:11
Güzel Güzel

aktassa
19.06.2011, 15:24
3 adet kasa olabileceğinin de fazlasında yavaştı.
Suç aramıyorum.
Sanırım acemiliğin verdiği etki.
Bu sorunu ve ilgisizliği giderirlerse mükemmel olacak...

NoNiCK_
20.06.2011, 03:51
Sürekli İstanbul'dan sipariş vermek sorunlu oluyordu :D Sivas'a açmalarına gerçekten çok sevindim. İlk günden laptop çantası aldım :)

ottomanmurat
01.07.2011, 12:30
Vatanın En Güzel Yanı Garanti Sistemi Servis sistemi 1 parçayı 4-5 kere bile degiştirdigimiz oluyor hdd ler vatandaş bozup bozup geri yolluyor vatana onlarda koşulsuz degişiyor diger parçalar da öyle