PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buruciye Yaz Akşamları Ramazan Etkinlikleri 5-6-7 Ağustos

_DuMaN_58
04.08.2011, 22:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

HAFTA SONU 3 PROGRAM VAR...

Sivas Belediyesi tarafından, “Buruciye Yaz Akşamları Ramazan Etkinlikleri” programı kapsamında, bu hafta sonu 3 program yer alacak.

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Buruciye Yaz Akşamları Ramazan Etkinlikleri” hafta sonu gerçekleştirilecek 3 programla devam edecek.

Programlar şöyle; 5 Ağustos Cuma günü “Hadi Öztürk Türk Tasavvuf Musikisi Konseri”, 6 Ağustos Cumartesi günü, “Ahmet Tüysüz Türk Sanat Müziği Konseri ve 7 Ağustos Pazar günü ise “Necdet Kaya Türk Halk Müziği Konseri” düzenlenecek.

Kent Meydanı Buruciye Medresesi önünde düzenlenecek olan konser programları saat:21.45’da başlayacak. Konsere tüm Sivas halkı davetlidir.

Not: Fark ettim ki Beldiyenin 5 Ağustos Konseri için Basılan ilanda, 5 Ağustos yerine yanlışlıkla 6 Ağustos yazılmış yada gün değişimi olmuş. Katılımda bulunacak arkadaşlara duyrulur konser tarihini karıştırmasınlar.

Siyahnur
05.08.2011, 15:11
Teravih den sonra mi ?
Dün tesadüf Tv 58 haberlerinde gördüm,halay cekenler oynayanlar...inanamadim.

_DuMaN_58
05.08.2011, 16:39
Teravih vaktinde olması lazım.