Orijinalini görmek için tıklayınız : Stad ve Hastane kompleksi ihaleleri
"Başbakanım bade gözlüm, AKP ölürüm senin için" cilerden
İptal olan Stat ve hastane kompleksi ihaleleri hakkındaki yorumlarını görmek için sabırsızlanıyoruz...
"Şüphem var, hemen paçaları sıvamayın" diyenlerin laflarını ağızlarına tıkayan bir kaç zerzavatdan bu davranışlarından dolayı özürlerini bekliyoruz..
Ah Sivas vah Sivas, ne ettin sen Sivas...
Bir türkü geldi aklıma:
"Kendim ettim, kendim buldum,
gül gibi sararrıp soldum...
eyvahh, eyvahh, eyvahh..."
Not1: Hızlı tren 2013 de burada diyordu başbakan, en son bakanlık bildirisinde 2015'e alınmış...
Not2: "El insaf, yatırım işte, biraz geç olabilir, başkaları ne yaptı diyen" sazanlara sesleniyorum, 21. yüzyılda da yatırımı yapsın artık ve bu dönemde bir başkası iktidar değil yani karşılaştırmanız mümkün değil...
Not3: En yaşanılır şehirler arasında kaçıncı sıraya geldik, bir bakıverin gari...
Not4: Deniz feneri davasındaki savcı konusunu pek bir es geçti hökümet taraftarları, hayırdı???
burak2258
05.09.2011, 14:02
Başbakanım bade gözlüm, AKP ölürüm senin için
Yeterli mi ?
morduman
05.09.2011, 14:11
hükümet reklam yapmayı çok iyi biliyor. sadece sivas için değil bütün şehirlerde ihaleye çıktı proje hazırlandı derken milleti oyalıyor millete umut veriyor. iktidarın bu yalancı vaadlerini ortaya çıkaracak muhalefette olmadığı için düzen böyle gidiyor. sadece sivasımız değil marmara bölgesi dışında hiçbier yere bişey yapıldığı yok. yapılacak cak cak , yapılan bişey yok.ayrıca demiryolu bize 2015te bile gelmez. ulaştırma bakanı ankaranın doğusuna yatırım yapmayı gereksiz buluyor.
Başbakanım bade gözlüm, AKP ölürüm senin için
Yeterli mi ?
Yeter de artar bile...
Budur...
ÖnceVatan_58
05.09.2011, 15:38
Halk arasında bir söz söylenir "Öyle saça böyle tarak" sanırım kısa ve öz mesaj yerini bulmuştur.
sarissa_58
07.09.2011, 01:27
kraldan daha kralcı bir memlekette yasıyoruz tartısmanın anlamı yok bencede.bir çok ınsan stad yapılacak haberlerı cıkdıgında "bu stadı dolduramıyoruz yenısını daha buyugunu ne yapacaz "dıyenler olduğunda anladım cağnım Sivasımın adamından bi yol olmaz...kayserideki stadda milli maçlar oynandıgında ilerde büyük organizasyonlar yapıldıgında iktidar partiniz bedava otobüs kaldırır yemegınızı karsılar zaten merak etmeyin...
aklıma gecen seneden bir haber gelmişti : Rizeydi sanırım ab fonu para aktarıyor bir baraj insaati ıcın 2 mılyon euro gonderıyor adamlara bunlarda kaldırıp bunlar bize durduk yere para vermez bunun altında bişeyler var deyip reddetmişlerdi..
Heh işte aynı hesap ;)
Kibrisli
07.09.2011, 14:21
Birisi demişti ki zamanında "Bu ihale yapılacak, herkese ben önceden söyledim" herşeyi ben bilirim havasında olan bu arkadaş ve türevleri ki belki de aynı adam milleti gaza getirmek için seçim öncesi yazıp durdu sonuç? Eğer denilen tarihte bu ihale yapılmazsa tüm Sivas yüzüme tükürsün demişti, şimdi ne olacak... Bu güven kendisine miydi? Yoksa başbakana mı? Haa kendisine ise helal olsun arkasındayım ama yok başbakana güvenip bu büyük lafı ettiyse hakettin derim, güveneceğin kişiyi bileceksin, NATO'nun ne işi var Libya'da deyip sonra da Kaddafiyi ABD'ye satan birisine stad için ne güvenirsin?
Diğer örnekler:
Sene 2006: 1200 kişilik bölge hastanesi 5 yıldır ihalesi yapılacak her iptalde de 100 kişi kapasite düşerek erteleniyor ihale, yine ertelendi kapasite 600 oldu...
Sene 2008: Yeni stadyum onu zaten söylemeye gerek yok herşey ortada.
Sene 2006: Hızlı tren Ankara-Sivas hattı 2012'de bitecek dendi, 2013'e ertelendi aramızda bu işin mühendislerinden birisi var hatta site yöneticilerimizden birisi 2015'e kadar bitmez dedi... Her sene 1 sene ertelenen bir iş...
Artık söyleyecek birşey yok. Önümüzdeki seçim belediye başkan adayıyım ben de 60.000 kişilik stad, 3000 kişilik hastane, hızlı trenin yanında bir de uzay üssü vaad edecem belki kazanırım... :)
Arif Coşkun
07.09.2011, 17:36
Birisi demişti ki zamanında "Bu ihale yapılacak, herkese ben önceden söyledim" herşeyi ben bilirim havasında olan bu arkadaş ve türevleri ki belki de aynı adam milleti gaza getirmek için seçim öncesi yazıp durdu sonuç? Eğer denilen tarihte bu ihale yapılmazsa tüm Sivas yüzüme tükürsün demişti, şimdi ne olacak... Bu güven kendisine miydi? Yoksa başbakana mı? Haa kendisine ise helal olsun arkasındayım ama yok başbakana güvenip bu büyük lafı ettiyse hakettin derim, güveneceğin kişiyi bileceksin, NATO'nun ne işi var Libya'da deyip sonra da Kaddafiyi ABD'ye satan birisine stad için ne güvenirsin?
Diğer örnekler:
Sene 2006: 1200 kişilik bölge hastanesi 5 yıldır ihalesi yapılacak her iptalde de 100 kişi kapasite düşerek erteleniyor ihale, yine ertelendi kapasite 600 oldu...
Sene 2008: Yeni stadyum onu zaten söylemeye gerek yok herşey ortada.
Sene 2006: Hızlı tren Ankara-Sivas hattı 2012'de bitecek dendi, 2013'e ertelendi aramızda bu işin mühendislerinden birisi var hatta site yöneticilerimizden birisi 2015'e kadar bitmez dedi... Her sene 1 sene ertelenen bir iş...
Artık söyleyecek birşey yok. Önümüzdeki seçim belediye başkan adayıyım ben de 60.000 kişilik stad, 3000 kişilik hastane, hızlı trenin yanında bir de uzay üssü vaad edecem belki kazanırım... :)
Bende adaylığımı koyacağım. Sayın Kıbrıslı bence benim kazanma şansım daha yüksek "çılğın projelerim" var :)
Sivas'ı ikiye böleceğim doğu Sivas batı Sivas diye, ortasindan100 metre genişliğinde kanal geçicek Sivas'a deniz gelecek. Sivas'a denizi getiren başkan diye tarihe geçmek istiyorum. :D
Şu tespitinede katılıyorum başbakanın " NATO'nun ne işi var Libya'da deyip sonra da Kaddafiyi ABD'ye satan " başta öyle demişti sayın başbakan ne olduysa "U" dönüşü yapıp NATO ve ABD ile haraket etmesine bir anlam veremedim bende.
amazon10
07.09.2011, 18:02
başbakan size stad, hastane yapmayacağım deseydi de gene bu halktan oy alacaktı. :) sayın KOAS bence siz bunların yazacakları yorumları hiç merak etmeyin. en azından ben hiç merak etmiyorum edemiyorum :)
NECMEDDİN ÖZBEK
08.09.2011, 11:04
valla bende pek merak etmiyorum çünkü bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.